zondag, april 14, 2024
HomeFotoVandaag weer geen schoolvervoer in Suriname

Vandaag weer geen schoolvervoer in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Vandaag is het de derde dag dat er geen schoolvervoer in Suriname is, waardoor schoolkinderen en leerkrachten gedupeerd moeten worden. Bushouders die hun voertuigen inzetten voor het Nationaal Vervoersbedrijf (NVB) voeren actie, omdat zij ondanks toezegging van de minister van Financiën, nog steeds geen geld hebben ontvangen.

“Bushouders hebben nu pas de betaling over december ontvangen en rijden niet totdat de achterstand is ingelopen. Zonder betaling blijven de bussen in de garage, terwijl ook de boten niet varen”. Dat zegt Kenneth Themen, voorzitter van de Organisatie van Bus- en Boothouders in Suriname(OBS) aan Starnieuws.

Vooral kinderen uit de districten en het binnenland die met de schoolbus of schoolboot moeten worden vervoerd, zijn de dupe van de situatie. De PALU heeft in een persbericht aangegeven bezorgd te zijn over de situatie.

opening
Fernandes Express
BODO Party

9 REACTIES
 1. Ze gaan geen cent krijgen van de regering en zullen dan eieren voor hun geld kiezen.

  Zoveel particuliere auto’s in Suriname en geen van de ouders weet iets te regelen voor die schoolkinderen of onderwijzers?


  Maak melding
 2. Dit zei een kenner over Sur:

  De populaire Afrikaanse gospelartiest Mkululi Bhebhe (33) ziet Suriname als zijn tweede thuisland. “Het land laat hem denken aan Afrika”, zegt Djino de Switt van Baala Djino Production, die de artiest heeft vastgelegd voor een concert op 9 maart in het Ronnie Brunswijkstadion in Moengo.


  Maak melding
 3. PALU zat toch in kabinet BOUTA I, de DRUKKERS VAN MILJARDEN ONGEDEKTE SRD-BANKBILJETTEN !

  GEVOLG : HET HUIDIGE STAATS-FAILLISSEMENT !

  DANG SANG PALU WAN KONG LEG UIT !!!!!


  Maak melding
 4. Dat deze ouders geen verantwoordelijkheidsgevoel hebben is triest. Je hebt een auto en laat je kind op straat staan overgeleverd aan de grillen die plaatsvinden.


  Maak melding
 5. Dit is wel extreem erg, het is/zijn de generatie die het straks moeten doen. Als men nu slecht investeert , vroeg of laat kaatst de bal weer terug. Jammer dat de jongeren moeten lijden onder de onderhavige omstandigheden.


  Maak melding
 6. PA en ma gaan met de auto naar werk.De kinderen gaan met de bus. Jammer nu verliezen ze lesuren. De ondernemers hadden stakingen verwacht en maatschappelijk onrust. Welnu de tijd is hier. Waar zijn de fietsers gebleven?

  Als je 3 miljard srds gestolen hebt Dan heb je geen bus en bootgeld meer.Geeft de schuld niet aan de stakende OBS.


  Maak melding
 7. Er is geen geld volgens de regering maar ze maken wel snoepreisjes. Hoe kan dat. Ze gaan met z`n allen. bouterse geeft voorbeeld door met heel de fam. te gaan en wie betaald het. Dat noem ik coruptie. Van abraham hoor je niets omdat bouterse bang is voor hem. En wie weet waarom hij bang is voor hem. Ik hoor het graag.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES