Korps Politie Suriname moet vertrouwen buitenland herwinnen

21

PARMARIBO, 6 mrt – Het Korps Politie Suriname, KPS, moet het vertrouwen zien terug te winnen van buitenlandse justitiële diensten en internationale organisaties. Dit zegt VHP-leider en voormalig mininster van Justitie & Politie Chandrikapersad Santokhi. Onder de huidige omstandigheden kan nauwelijks een vuist gemaakt worden. Grote drugsvangsten zijn aan de orde van de dag. Met de leiding van het korps is veel mis.

Daar zal aan gesleuteld moeten worden en heel snel. Bepaalde topfunctionarissen in de leiding van het korps zullen zelfs vervangen moeten worden. Dit zei Santokhi in het actualiteitenprogramma Welingelichte Kringen. Volgens de voormalige politiecommissaris zitten in de leiding van het KPS bepaalde functionarissen met een duister verleden. Eén van hen werd enkele jaren terug zelfs aangehouden.

De man werd verdacht van betrokkenheid bij de verzending van een lading cocaïne. De lading werd in België onderschept. Vanwege gebrek aan bewijs moest de functionaris vrijgelaten worden. Nu is hij politiecommissaris en de eerste plaatsvervanger van e korpschef. Santokhi vermoedt dat de onlangs in beslag genomen duikboot ingezet zou worden voor vervoer van drugs.

21 REACTIES

 1. De hele wereld vermoedt dit, helaas op de oerdomme ziende blind horend doof debiele idiote dwaze paars verworden ndper’s na. Sinds jaren tachtig zijn deze ontwikkelingen schering en inslag en ook in 2010 tot heden. De ndp afgod didibri, wordt landelijk aanbeden en geprezen door awariedomries Stef Me Anus Mejye, Misjiesosoka Dubai, Bobo Dodgsje en het gros der verarmde paarse ddb beroofde ndper’ s. Alleen maar misdaad is wat deze mens der wetteloosheid, wiens zoon en zgn, stiefzoon en verdomd vele domme ndp jongeren en ouderen land en volk tot op heden hebben gebracht. Neks neks neks rust vrede en voorspoed zoals leugenprofeet Stef Mijn Anus sinds 2010 vals had geprofeteerd. Baas gaat publiekelijk spijt betonen krijste deze valse paarse engerd op de TV in sept, in okt komend jaar op heden no wang enkri spijt, alleen maar slapeloze nachten en lege staatskas. oma taki, vervloekt is het paarse volk, want de komende generaties paarse paria’s zullen verder de misdaad in gaan en verarmen. Opa taki, als ze dwaas, debiel, idioot hersenloos blijven krijsen, zoals Parbo, neks no fout we gaan weer voor vijf, leve Ddidibri bouta. Wo ka, ndper’s. Wahahahahahahahaha tot Haiti.
  Tidi tamara wi e ka pina moro vara, follow didibri 3x…a wiens wi dong ndpsma e ka moro kakkalakka…..soso lobi diddibri bouta. Oe tang ka. Heel veel ndper’s verworden drugsgebruikers om hun paarse kommer en kwel even te vergeten, om daarna weer te ontwaken…….hee..pi mi de..oja kom mi gebruik wang ddb drugspil of snuif bakka foe go dreng dati mi de na Dubai. Wahahahahaha


  Maak melding

 2. De duikboot registreren onder U201 en het gebruiken tegen de Guyanezen nu we toch aan de kant van Venezuela staan.
  Hebben we een marine met de P101,P102 en de P103.Van deze laatste heb ik alleen gehoord.En natuurlijk het vlaggen schip U201.


  Maak melding

 3. Duikboot was niet bedoeld voor Cocaine maar als onderduik en vluchtmiddel voor de grootste vervloekte duivelse rovende, massamoordenaar die Suriname ooit heeft gekend….

  De Surinaamse defensie beschikt nu naast de landmacht, luchtmacht, zeemacht, onderzeemacht nu meer over onmacht…


  Maak melding

 4. Vreemde Ogen Dwingend of Juist verhelderend

  Bedrijfsblindheid is namelijk een van de grootste en meest verborgen gevaren binnen een organisatie. Het Surinaamse Volk die rationeel kan denken weet dit, alleen moeten de paarse zwakbegaafde afstammelingen van de Surinaamse Afrikanen dat nog door hebben. Din Man Diz Dé Kier A Kondre!.

  Suriname is sinds 25 februari 1980 onder ddb en gangsters een roversnest. Thans hebben ze zelf een duikboot op het Surinaams grondgebied. Elke democratische rechtsstaat zou er blij mee zijn, maar toen ik het bericht nader las en bekeek sloeg mijn hart bijna een slag over.

  ddb en gangsters moeten daarom liever vandaag dan morgen uit het centrum van de macht in Suriname worden weggejaagd door het Surinaamse Volk. Hierdoor kan Suriname leiders krijgen die dienstbaar zijn voor Suriname en het Surinaamse Volk en die mensen op die posten hebben in de overheidsorganisatie, waarop het Surinaamse Volk en de republiek Suriname goed met het buitenland goed kan samen werken om de grensoverschrijdende criminaliteit te bestrijden. Het Surinaamse Volk trots op is en een voorbeeld kan zijn voor de wereld.

  Criminelen horen in de gevangenis te worden opgesloten. ddb en gangsters zijn hele zware criminelen en horen in de gevangenis te worden opgesloten.

  Sranansma Oe Wiki No?!

  Time4Change!

  Criminelen en mensen die tegen de mensheid hebben gepleegd moeten wanneer ze veroordeeld zijn door de rechtbank/krijgsraad van een democratische rechtsstaat in de gevangenis te worden opgesloten. Zulke mensen mogen nada, nooit, never, nunca, nul notie, negatief een democratische rechtsstaat leiden of de president zijn. Niet één democratische rechtsstaat neemt zo’n land seriues. Suriname zal daarom negers in de wereld serieus worden genomen.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 5. Vertrouwen in het buitenland terug winnen kan alleen nog met een andere regering, maar niet met deze paarse criminele organisatie, die van hoog tot laag in de coke zitten, een president met een cokeveroordeling van 11 jaar achter zijn naam, zijn zoon die voor drugs vast zit in Amerika, dus vertrouwen terug winnen kan alleen nog, wanneer deze drugscriminelen, niet meer voorkomen op belangrijke posities.


  Maak melding

 6. Vertrouwen komt niet vanzelf ook niet onder invloed van een ex drugdealer die de hoogst baas van het land is . Bovendien vertoont deze figuur geen enkel teken van spijt en verbetering van levenshouding. het vertrouwen zal zeker komen als deze ellendeling is opgeruimd of de natuur zijn werk heeft verricht


  Maak melding

 7. Manu, het paarse kankergezwel is geinfiltreerd tot de haarvaten van de samenleving. Zodra de Ndp in 2020 buitenspel is gezet moet men een schoonmaak houden bij alle staatsgelieerde ondernemingem en departementen. Iedereen die maar iets te maken heeft met het Ndp kan haar baan verliezen of gedegradeerd worden. Hopelijk heeft men ook het lef foute bestuurders en ambtenaren te vervolgen.


  Maak melding

 8. Het is al over en uit, het is algedaan met ons Suriname .
  We zijn niet meer waard op internationale forum als natie, ik schaam mij dood als Surinamer wat onze volks president in de afgelopen 7 jaren heeft uitgeflikt. Afbreken gaat in een rap tempo, opbouwen gaat eeuwen duren . Schandalig .


  Maak melding

 9. Chandrikapersad Santokhi vindt je niet dat je nu teveel lult?
  Kom met feiten en houdt je niet bezig met vermoedens man. Je bent politie commandant geweest en ik neem aan dat je de regels kent. Je doet precies als een doodgewone burger dat nooit in contact is geweest met de politiehandvest.

  Je bent bezig het korps politie te destabiliseren of ben je niet eens met de NIEUWE HERVORMINGSBEWEGING VAN DE SURINAAMSE POLITIE BOND?

  Iedereen weet dat je politie commandant en minister van justitie bent geweest maar het is jou eigendom niet!

  Kom met de namen zodat een ieder weet met wie hij/zij te doen hebben. Zegt de dingen zoals ze zijn en niet met halve waarheden en hele leugens bij de gasten probeert te lanceren. Deze man vormt bewust of onbewust een gevaar voor de gemeenschap.
  Gewoon bezig mensen aan te zetten tegen de politie.

  Kom met feiten en namen dan meent je het echt met de Surinaamse gemeenschap.

  Als je zo begint dan hebt je het recht niet om de regering naar huis te sturen en ook niet geschikt om president te worden.

  Je wil zo graag president worden het is je gegund maar probeert oprecht te zijn. Dan komt je geloofwaardiger over.


  Maak melding

 10. Ik ben benieuwd hoe Suriname eruit gaat zien na de dood van BOUTERSE.
  Iedereen weet het beter en het ligt allemaal aan BOUTERSE dat niets goed gaat in Suriname.
  Wordt die Santokhi niet moe van zich zelf dat hij het allemaal beter weet hoe het moet?
  Hij dat ook aan de macht,Wat deed hij dan voor Suriname?
  Arme kinderen dood schieten deed hij toch?
  FUCK HIM!


  Maak melding

 11. Macht corrompeert. Telkens en telkens weer blijkt dit. Niet alleen in Suriname, maar ook in Nederland, waar de politietop feestjes en tripjes organiseert voor zichzelf en ministers die altijd anderen de les lazen, maar wat blijkt, liegen dat ze bij de Russische leider geweest zijn, terwijl ze waarschijnlijk thuis aan de wodka zaten.

  Nu wil de regering in Nederland de DNA van iedere burger kunnen opslaan in een DNA-databank. De nieuwe sleepwet gaat ook daarover, maar de pers vermeldt dit hardnekkig niet! Omgekochte pers in Nederland!!


  Maak melding

 12. Suriname zal haar geloofwaardigheid en eer terug moeten verdienen, maar zolang deze criminele regering aan de macht is en blijft, zal dit niet geschieden. DDB houdt de touwtjes strak in handen, vanwege zijn gevoerde verdeel- en heerspolitiek. Het Korps Politie Suriname, KPS, die in deze een belangrijke factor van belang is, zou dan op zich niets kunnen uithalen, omdat de kopstukken binnen deze organisatie ook gelinieerd zijn aan de NDP. De minister van justitie en politie is niet uitgesloten één pot nat. Temeer daar de duikbootaffaire reeds het bewijs heeft geleverd en veel aan vertrouwen heeft ingeboet. Vertrouwen zien terug te winnen van buitenlandse justitiële diensten en internationale organisaties met deze regering zou m.i anders dan naar het land der fabelen moeten worden verwezen. Met dank aan de verdeel- en heerspolitiek van DDB.


  Maak melding

 13. Bronco,

  een leugen in Nederlandse politiek wordt onmiddellijk genadeloos afgestraft en je carriere op nul gezet. Maar in apentuin Suriname wordt men steeds beter beloond naarmate men misdadiger, corrupter en crimineler is.


  Maak melding

 14. Bronco,

  in Nederland is nog nooit een serial-killer tot regeringsleider of staatshoofd benoemd. Nog nooit is er in Nederland een drugsveroordeelde maffia-baas in de politieke top terecht gekomen. Nog nooit is een Nederlander beloont met het premierschap of koningschap, na het martelen, folteren, verminken en standrechtelijk vermoorden van 15 onschuldige en ongewapende landgenoten. Dit soort praktijken spelen zich enkel en alleen af in de corrupte, criminele dictatoriale narco-staat Suriname.


  Maak melding

 15. Voor wie het niet willen geloven, weten of horen, ddb is de werkelijk vloek van de natie en staat voor Duivelse Drugs Baron aka D.D.B. didibri. Heel veel mensen om hem heen zijn drugscriminelen, zoals zijn eigen zoon, een deel van het leger en de elite stromannen die hij op de belangrijkste posten heeft geplaats. Driko Swm, Rvc Staatsolie, Benny de schop etc. WO ka, oerdomme ndper ‘s, stem bakka driemaal vijf foe ooktoe trong drugscrimineel of drugsverslaafde zwerver. Opa taki, ndpsma na a oorzaak foe a takroe gevolg disie ddb. Nemand zal een ndp nu en in de toekomst meer bijstaan, maar hen als een paarse leproos behandelen en uit de weg gaan. Want ndper’ ’s na soso begi, leni en teki zonder te vragen, leki ddb en co. Wo ka. Onrust, onvrede en armoede is het bezegeld lot van de oerdomme verarmde ndper, als hij/zij weer oerdom in 2020 gaat stemmen….vo vijf paars ka moddereten en drinken ddb jaren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.