Humberto Tan stopt bij programma RTL Late Night

26
Humberto Tan stopt bij programma RTL Late Night
Humberto Tan

Humberto Tan stopt bij het programma RTL Late Night. Dat heeft hij gisteravond bekendgemaakt tijdens het programma. De in Suriname geboren presentator gaf aan dat hij aan het einde van het seizoen stopt op verzoek van de leiding van RTL4.

Humberto Tan: “Ik heb met veel passie en plezier vijf seizoenen RTL Late Night gemaakt. Een geweldig avontuur waarbij ik bijzondere nationale en internationale gasten heb mogen ontvangen. Het grote aantal trouwe kijkers in de eerste jaren en de verschillende televisieprijzen waren voor mij en mijn team een sterke bevestiging dat we met RTL Late Night een goed format hebben ontwikkeld.”

Het programma had de laatste tijd echter last van tegenvallende kijkcijfers. Tot de zomer blijft Humberto RTL Late Night presenteren, om zich daarna te richten op andere programma’s bij de zender. Hij respecteert het besluit van RTL. De nieuwe presentator van RTL Late Night wordt Nieuwsuur-presentator Twan Huys.


26 REACTIES

 1. En dat werd tijd ook, als sport journalist was hij perfect op de radio, maar sedert hij op tv is en Overal stom om zit te lachen is zijn geloofwaardigheid flink geslonken.
  Het is niet zijn keuze, nee logisch, maar persoonlijk kijk ik al een aantal jaren niet meer naar dat programma en blijkbaar ben ik niet de enige gezien de kijk cijfers.


  Maak melding

 2. @ Isabelle

  Inderdaad hij kan soms om de stomste dingen lachen tijdens de uitzending. Jij zou zeker met een zure gezicht
  daar zitten, als jij in zijn plaats was hé ???
  Kritiek op een ander hebben is heel gemakkelijk
  en daar ben je er één van, maar dat geeft niet.
  Want een ander, zal wel eens ook kritiek op jouw hebben !!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 3. EINDELIJK GELUKT.
  De witte dominantie heeft het voor elkaar gekregen kleur
  uit het publieke omroepstelsel te halen.
  Ga zo door en Nederland is binnen een paar jaar een apartheidsstaat alla Zuid Afrika.


  Maak melding

 4. Eindelijk Humberto Tan was ongeloofwaardig. RTL late haalt men Twan Huys eindelijk een intervieuwer van niveau binnen. Hopelijk komen nu serieuze onderwepen aan bod. Gordon, Boszhart, Goedele Liekens was niet om aan te zien.

  Er is nog hoop


  Maak melding

 5. Humberto Tan gaf aan dat hij aan het einde van het seizoen stopt op verzoek van de leiding van RTL4

  In Nederland is het mij opgevallen dat de werknemers alert moet zijn en voorzichtig met het nemen van privé beslissingen. Dit kan je je baan kosten. Men gunt mekaar het daglicht niet, met alle nare gevolgen van dien.

  Maakt geen schulden op lang termijn, loop niet te paraderen of laat je niet meesleuren om of de directie te weerspreken. In feite moet je je uitslopen om niet snel op straat gezet te worden.

  Dit is de werkwijze van de werkgevers in Nederland. Dit maakt het voor de werknemers (verkapte slavernij) bijzonder moeilijk om zich op te bouwen.

  Rekent op niemand nog minder op de (overheid) gemeentes. Deze kunnen niks voor jou betekenen.


  Maak melding

 6. Wat heeft dit met Suriname te maken ? Waneer heeft Tan zich om Suriname bekommerd ? O ja omdat mijnheer Tan Creoolse roots heeft moet heel Suriname achter hem gaan staan ? Loop naar mijn moer Mang.


  Maak melding

 7. Jij bent niet verplicht om achter Humberto Tan te gaan staan..Een ieder is vrij om dat te bepalen.Geld is belangrijker dan het menszijn.
  Het komt zeker goed met hem.Krabbenmentaliteit zullen we nooit afleren.


  Maak melding

 8. Dit is het tekent dat het niet werkt in Ned. Deze man is niet neutraal en ook niet serieus genoeg voor actualiteitenprogramma. In zijn programma nodigde hij alleen mensen uit die links zijn en die willen spreken over ammussementen en slavenverleden en niet over serieuze algemene maatschappelijke actualiteiten. En de tv kijkers zitten daar niet op te wachten. neks no fout maar sarie torie voor Tan.


  Maak melding

 9. Tan heeft een programma neergezet klaar! Dat heeft ie goed gedaan. Hij vindt het enkel jammer dat ie er niet mee door kan gaan vanwege de kijkcijfers. Aan de top komen is geen kunst , maar aan top blijven is de kunst. Naar mijn mening wordt het straks een complete andere programma, niet te vergelijken zoals Tan dat doet. Twan oogt wat serieuzer, dus zal het naar inschatting weinig entertainment bevatten, jammer trouwens want Tan kan dat heel goed. 1 ding kan ik je nu al vertellen, Twan is geen entertainment man, dus wordt het duidelijk wat zaaier. Ik twijfel heel erg of dit een kijkcijferkanon wordt, Ik dacht eerder een cliche’. We will see.


  Maak melding

 10. Wat lul je dan ? ga de boom in met je lulkoek Tan nodigde alleen maar zwarte en meerknikkers uit. Nooit een Turk en of Chinees in zijn programma.


  Maak melding

 11. Zo jammer dat umberto na 5 jaar zo wordt afgebrand. Rtl 4 is toch een zender van entertainment? En het blijkt dat men snel is vergeten dat het wel heel veel succes heeft gehad.Vele artiesten hebben mogen aanschuiven aan zijn tafel. One direction,robbie wiliams,the script en nog veel meer. En volgens mij is umberto niet alleen die het programma maakt.kortom iemand een schop na geven is wel heel makkelijk.


  Maak melding

 12. Terecht,hadden ze eerder moeten doen.Deze gast loopt al tijden naast z’n schoenen.Over het paard getilde egocentrisch man.Vraagt de kleren van het lijf bij z’n gasten,maar zelf ho maar.1 keer vreemd altijd vreemd.Dat z’n vrouw hem nog terug neemt is gewoon vragen om problemen.Nu kan hij zich richten op z’n soort genoten(S.Simons)en alle andere niks zeggende personen.


  Maak melding

 13. Humberto is een prima presentator, die verschillende vreemde talen goed beheerst en iets heeft bereikt in het leven. Als hoogopgeleide man van Surinaamse origine heeft hij iets neergezet waarop hij trots mag zijn. In heel Nederland is het groot nieuws dat hij ermee gaat stoppen en de wijze waarop hij het heeft aangekondigd siert hem. Ben je geen azijnpisser dan kun je niet anders dan dat beamen. Humberto komt er wel want hij is talentrijk. In het leven zit het niet altijd mee: “Sometimes you win sometimes you lose”. Hij is in ieder geval, dat heeft hij van jongs af aan bewezen, geen loser zoals sommige posters op dit forum.


  Maak melding

 14. Respect voor de heer Umberto Tan dat hij zich ondanks alle tegenslagen zo sterk zijn afscheid heeft aangekondigd op tv. Waarom tonen wij creolen, wij zwarten, wij die Afrikaanse roots heben, wij blakkamangs geen sympathie voor deze meneer Tan? Waarom hebben wij creolen geen compassie voor elkaar? Als een blakkamang valt, zijn wij de eersten die hem een trap na geven. Hoe komt dat eigenlijk? Waar komt deze mentaliteit vandaan? Waarom denken wij dat andere volkeren het beter zouden doen terwijl they don’t really care about us (song by Michael Jackson)? Waarom zijn we blind voor de fouten van anderen die niet van ons soort houden, terwijl wij ernaar snakken om could you be loved (song by Bob Marley) te zijn? Gaat deze mentaliteit na 365 versus 150 jaar nog steeds bestaan? Kop op meneer Tan, het geknakte riet buigt, maar het geknakte riet strekt zich weer omhoog en komt er veel sterker uit dan voorheen.


  Maak melding

 15. lawman datra@

  Het lijkt Suriname wel ,en daar is er maar een de baas,die het volk weer tot slavernij dwingt,even nadenken voor je iets neer pent


  Maak melding

 16. Humberto
  Hart op juiste plek crities, begaan top presentator.
  Overigens ligt het aan de RTL zelf dat de kijkcijfers terug lopen, mensen die vermogens verdienen en alles contineu herhalen .
  Dat is dus niet Humberto,s schuld .
  En voor de rest is mijn mening


  Maak melding

 17. Een uitzending kost een hoop geld, en aangezien de kijk cijfers niet genoeg is (was, ) is het voor de RTL niet rendabel om de uitzending voort te zetten. !!!
  Het heeft niks te maken met Umberto´s kleur en afkomst,
  zoals velen op dit forum denken !!

  sari tori

  Jacko

  @ van Zijsburg

  Helemaal correct ; volledig met je eens, en dat geldt ook voor

  @ Haco

  Jacko


  Maak melding

 18. Zijn netwerk, orga heeft hem snoeihard laten vallen, maar zal hem niet laten doodbloeden.
  Voor nu zal zwart nederland het moeten stellen met een jandino; Katja is ook weer uit de kast getrokken, en krijgt binnenkort haar beurt. Zelfs comedieman raymann zal zijn debuut gaan maken bij de bigbrother trein. En oude rot herdigein, wordt als babette, vast meubilair bij gtst. Dus niet getreurt, lijken genoeg in de kast!


  Maak melding

 19. Niet alleen Humberto Tan maakt plaats voor een andere presentor.

  Ook bij ook andere programma’s nemen presentoren afscheid en maken plaats voor anderen.

  Zo maakte Kees Driehuis gisteren bij de laatste uitzending van Per Seconde Wijzer bekend dat hij in het nieuwe seizoen niet meer terugkeert.

  Zelf keek ik niet altijd naar The Late Night Show.
  De gasten die werden uitgenodigd kwamen meestal uit dezelfde hoek, daar had ik moeite mee.

  Aangezien Humberto veelzijdig is, zal hij wel gauw weer onder de pannen zijn.


  Maak melding

 20. Agnes.
  De Late Night Show is geen Late Night Show meer zonder Humberto Tan, hij verdiend een tweede kans, dat heeft hij verdiend, hij is degene die The Late Night Show in vijf jaar populair heeft gemaakt ook al gaat het nu iets minder goed. Ik vind het knap van Humberto Tandat hij de laatste weken van het programma door blijft gaan. Ieder mens maakt fouten in z`n leven en daar is het volgens mij ook mee begonnen. De mensen nemen het hem kwalijk over die affaire die hij heeft gehad. Ik heb altijd met plezier naar The Late Night Show gekeken, het maakte mij niet uit waar de gasten vanaf kwamen wat volgens mij niet de reden is van dit probleem.
  Als hij moet stoppen met The Late Night Show, dan moet het programma ook een andere NAAM krijgen omdat Humberto Tan het gezicht is van The Late Night Show. Ik zou het onterecht vinden dat een andere presentater met de NAAM van The Late Night Show verder zal gaan. Ik hoop en ik gun het Humberto Tan dat hij deze tweede kans krijgt, als dat niet zo is dan zal het programma niet lang meer bestaan.
  Ik hoop dat ik Humberto Tan over een paar maanden weer terug zie met The Late Night Show.
  Humberto, ik wens je nog heel veel geluk en succes in de toekomst, we zullen je missen, TOI, TOI, TOI.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.