vrijdag, mei 24, 2024
HomeFotoHuishoudonderzoek UNICEF van start in Suriname

Huishoudonderzoek UNICEF van start in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Deze maand ging de officiële training voor het Multiple Indicator Cluster Survey (MICS6) onderzoek van start in Suriname. Dit huishoudonderzoek is ontwikkeld door de United Nations International Children’s Emergency Fund (UNICEF). Deze week startte de training ‘Meten en Wegen’ welke bedoeld is om na te gaan hoe de gezondheidstoestand van kinderen is ten opzichte van hun leeftijd, voeding en gezondheidsaspecten.

De MICS-participanten kregen op vrijdag 23 februari de antropometrie theorie en op maandag 27 februari zijn er voor de training kinderen bijgehaald zodat de deelnemers de theorie in de praktijk konden toepassen. Aan Maya Sleur- Siem A Joe is gevraagd om dit gedeelte van het onderzoek uit te leggen aan de participanten van de training.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (SoZaVo) in samenwerking met het Algemeen Bureau voor de Statistiek (ABS). De training, die op maandag 12 februari is gestart zal tot en met 15 maart duren. Deze wordt gehouden in het Surinaams Olympisch Centrum (SOC).

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Benieuwd naar de uitkomsten. UNICEF zal het gewoon open en bloot op haar site publiceren.
    Vermoedelijk zal blijken dat de gezondheidstoestand van kinderen is ten opzichte van hun leeftijd, voeding en gezondheidsaspecten aanzienlijk verslechterd zijn.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES