zondag, oktober 24, 2021
HomeNieuws uit SurinameFractieleider Surinames grootste regeringspartij wil einde nepotisme

Fractieleider Surinames grootste regeringspartij wil einde nepotisme

-

- Advertisement -

PARAMARIBO, 20 feb – “Mijn oproep is dat de regering zonder aanzien des persoons het mes erin blijft steken.” Dit zei André Misiekaba, fractieleider van regeringspartij NDP tijdens het begrotingsdebat. Het mes dan in scheve ontwikkelingen bij de overheid. Zoals corruptie en ‘dubbele inkomsten’ van hoge functionarissen en parlementariërs. “Voor het dubbele wordt niets gedaan”, aldus Misiekaba. Ook vanuit de oppositie werd (kersverse) corruptie aangesneden.

- Advertisement -

Asiskumar Gajadien (VHP) zei dat de Wegenautoriteit onlangs een bepaald bedrag geld heeft gestort op een bankrekening van de NDP. Het gaat om een bedrag van vier en vijftig duizend Surinaamse dollar (ongeveer zesduizend euro). Gajadien kan zich niet goed voorstellen wat voor dienst de NDP geleverd kan hebben voor de Wegenautoriteit. De laatste heeft ook de opzet gefinancierd van een VIP-podium.

Het podium was nodig voor festiviteiten rond de onafhankelijkheidsviering. Volgens Gajadien is ruim driehonderd en tachtigduizend Surinaamse dollar (ongeveer veertigduizend euro) betaald. En ook als het correct zou zijn dat de Wegenautoriteit voor een podium betaalt, is er het prijskaartje. Wat aan zo’n podium kan zo’n groot bedrag rechtvaardigen? Misiekaba zei in zijn pleidooi dat er eens eindelijk gekapt moet worden met het “faciliteren van loyalisten en mismanagement.”18 REACTIES

 1. Misi-keba …. moet zijn grote MUIL houden en in het achterwerk van de Drugsveroordeelde Moordenaar Desiré Delano Bouterse gaan schuilen.

  Waarom eist Misi-keba niet van de regering om het resultaat onderzoek … Naschoolse Opvang …. door te geleiden naar de PG … voor eventuele vervolging.

  Voor … Misi-keba en Bouva … was het Naschoolse Opvang Project een grote … zeer grote Nyang Patu.

  Waar praat die …. k…tz.k …. over.??????


  Maak melding

 2. “Het mes erin steken”?? Kent Misiekabaka deze uitdrukking wel ?? Moeten weer mensen vermoord worden;zoals door zijn soortgenoten wordt gedaan ?? “Met het mes erin snijden of het mes erin zetten, is wat anders dan het mes erin “steken” !! alleen moordenaars als de volgelingen van Misiekabakka doen zoiets dageljks !!


  Maak melding

 3. Misiekaba zingt op hoge toon: “We zijn nog niet klaar met roven,nee helemaal niet,we gaan nog niet naar huis! Nee helemaal niet, want wij parlementariers gaan weer op reis, versterkt door onze a.s partner PL tijdens de komende verkiezng !! A money de-moe-meki!! Pa-i’s van PL zijn altijd voor te vinden !!
  A No mie tak so: a bevolking e-volg-a-sannie -disie vanaf Inding Soemita tijd !!


  Maak melding

 4. Ach, dit is alweer de zoveelste paars domme afleidingtactiek van een der awariedomries van de duivel ddb. Opa taki, elk koninkrijk dat tegen zich zelf is, gaat vroeg of laat ten gronde. Oma taki, we hopen spoedig dat dit duivelse paars bedrog en gedrocht in zijn hele vorm, de ndp, uit een spat. Ondertussen geloven en verdedigen dwaze debiele idiote zombies als Parbo, heilig in wat Misjiesosoka Dubai en Stef me Anus Meyje hun dom paarse gelovige aanhangers en paarse ndp sekteleden hen voorhouden. Ddb is onze enige echte onschuldige leider die god ons heeft gegeven om ons rust, vrede nenvoorspoed te geven. Oma taki, na didibri e regeri a kondre en als deze paarsdomme verworden zombies, zoals Parbo blijven krijsen, we gaan weer vo vijf, dan is het niet God, maar hun eigen oerdomme vrijwillige keuze. Opa taki, ndp na a moro bigi ma pima partij der misdadigers.


  Maak melding

 5. Misschien heeft misiekaba alleen van de gezegde …zonder aanzien des persoon gehoord…en die lulkoek weet niet wat het betekent,
  Hai baja misiekaba, dat betekent dat bouta de gevangenis verdiend en geen amnestie!!
  Jij moet de laatste persoon zijn die het heeft zonder aanzien des persoon!Dank zij jou zitten wij opgescheept met een crimineel als lijder!


  Maak melding

 6. Meneer MISIEKABA, HERSTEL eerst de SURINAAMSE RECHTSSTAAT !

  OPENBAAR MINISTERIE MOET HET RECHT KRIJGEN ALLE BOEVEN OP BASIS CLAD-RAPPORTEN, DIRECT TE KUNNEN VERVOLGEN !

  NEP-AMNESTIEWET NAAR DE PRULLENBAK, STRAFRECHTSZAKEN ONGESTOORD AFMAKEN, MASSA-MOORDENAARS HUN VERDIENDE STRAF OPLEGGEN, BEDREIGING RECHTERLIJKE AUTORITEITEN AFSTRAFFEN, ONAFHANKELIJK FIOD INSTELLEN, VIA PERMANENTE SCREENING POLITIEKE BOEVEN UIT HET BESTUUR VERWIJDEREN, ALLE GESTOLEN GELDEN EN GOEDEREN TERUG-VORDEREN BIJ DE CORRUPTE POLITICI EN ZAKENLIEDEN !

  VOLK WACHT OP TERUGKEER NAAR RECHTSSTAAT, WAARIN ALLE MENSENRECHTEN WORDEN GEEERBIEDIGD !

  PS : ALLE DRUGS-VEROORDEELDEN, MET EEN STRAFVONNIS OP HUN NAAM, OPPAKKEN EN STRAF IN SURINAME LATEN UITZITTEN !


  Maak melding

 7. Waar deze lolo van Misikaba ook vandaan mag komen, blijkbaar begrijpt hij niet goed Nederlands, want zonder aanzien des persoon is iets wat ten alle tijden van toepassing moet zijn, dus ook geen amnestie voor een moordenaar, en ook een onderzoek naar al die geroofde miljoenen, die door Abrahams ten tijde als minister van Ow verduisterd zijn.


  Maak melding

 8. Op die gedachte kwam deze paarse paapse dorpspastoor niet in 2015 toen mede door hem er duizenden 7-even ambtenaren werden aangenomen als stem en klapvee om die Bouta-maffia aan de macht te houden. Hetzelfde speelde zich dit weekend af in Coronie. Ze leren het niet af…het is en blijft een criminele organisatie o.l.v een drugsveroordeelde meervoudig moordenaar en zijn Dubai trawanten.


  Maak melding

 9. @mul, je hebt groot gelijk. Wat fout gaat bij deze regering heeft Misiekaba altijd goed gepraat om te roepen dat anderen het ook gedaan hebben, dus de NDP mag het ook.

  De staatskas is leeg en Misiekaba is opzoek naar geld om weer pakketjes te laten bezorgen voor zijn aanhang.

  Een grote idioot is deze man.


  Maak melding

 10. Misikaba spring samen met opa bouta en aanhang in su rivier!
  Want jullie hebben het land opgefokt met valse beloften en bedriegerij!
  By jullie telt alleen njang driengi en plezier maken net die lijder van jullie die 1x 24 u dronken is!
  Van land besturen hebben jullie geen moer gegeten!
  Zeg aan die zieke stinkende opa desi van jullie dat gods molen langzaam maar zeker maalt!


  Maak melding

 11. Suriname zal snel maatregelen moeten treffen om de overheidsfinanciën op orde te brengen, anders dreigt het land nog meer moeite te krijgen om de rente en aflossingen op zijn groeiende staatsschuld te blijven voldoen. Dat schrijft kredietbeoordelaar Moody’s in een rapport, waarin meteen het oordeel over de kredietwaardigheid wordt verlaagd.

  Zo zo is de duivel nu eindelijk naar boven komen drijven en dus nu zichtbaar leesbaar.
  Van de week zei ene Hoefdraad dat Suriname eindelijk bovenop komt

  Wat een belachelijke situatie. Dubai 2 verkondigd nu zonder aanzien des persoon dus als eerste Ingrid Bouterse van de betaallijst en de stopzetting van de betaling van alle zaken de gevangene Bouterse in de US.
  Over nepotisme gesproken kijk maar wat er in Coronie door de president is beloofd.
  Is dit geen aanvang van de uitbreiding van het nepotistisch systeem van de NDP?

  RobG onze econoom de conclusie van Moody’s is zeker de schuld van Moody’s en andere externe faktoren.
  Laat je bericht achter hoe je hierover denkt


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.