Palu: overlopers vallen voor zuigkracht beloftenmachine NDP

40

PARAMARIBO, 20 feb – Aanhangers van de Progressieve Arbeiders’ & Landbouwers’ Unie, Palu, zijn overgelopen naar de NDP. Het gebeuren is breed uitgemeten door de partij van Desi Bouterse. Volgens Palu-ondervoorzitter Henk Ramdanlal is de groep uit het ‘kokosdistrict’ Coronie gevallen voor beloftes. Er is hen een flinke worst voorgehouden. De geschiedenis leert dat Bouterse vaker beloftes heeft gedaan.

Deze keer zijn het projecten die de ontwikkeling van Coronie een flinke duw moeten geven. Op zich zou dat al vragen moeten oproepen. “Waarom biedt de president dezelfde economische kansen niet gestructureerd en blijvend aan de totale samenleving op nationaal niveau, zoals dat ook beloofd was bij de vorige verkiezingen”, zegt Ramnandanlal tegenover de Ware Tijd. Of de overlopers er ook mee zitten, is maar de vraag.

De groep zegt te zijn aangetrokken door de visie van Bouterse. Als de projecten van de grond komen, betekent dat werk en geld. Ramnandanlal is er bezorgd over dat het weer eens gebakken lucht kan blijken. Zoals met zoveel andere beloften van Bouterse die nooit zijn gerealiseerd. Ooit zou Coronie ook een Aloë Vera-project krijgen. En een grootschalig kokosproject. De rijstteelt zou nieuw leven worden ingeblazen.

Bekijk ook:

40 REACTIES

 1. Het zijn voornamelijk die pai’s die kaimannen waren gaan schieten; Die wel een worst lusten. Deze kaimannen hebben altijd al sket opgehaald, of als man-vrouw, de tolie van de blakamang gezogen. Kijk ze op dat filmpje van starnieuws; Grotere legoes, onmensen, bestaan niet.
  Ik ga het blijven zeggen; Alle kliekjes, etnisch georienteerde lafaards in Su, 100, mogen van mij in de fik: Beesten.


  Maak melding

 2. Ai baja @ Uria: Joe faja sref-srefie !! Eigenlijk goed ingeschat en verwoord !!
  En nu nog de pai’s van HVB en PL,in Coronie overlopen via de
  Pae-commisaris en het is rond vooor Na Dagoe Partij !!


  Maak melding

 3. Ik zie mensen vaker MPP gebruiken.Dat valt zo erg op dat ik mij afvraag of deze mensen aan een Oedipus complex lijden.Als je een discussie wil beginnen dan moet je eerst wat aan jezelf werken.Een paar klassiekers lezen en een week de krant lezen en zie.Je bent klaar voor het grote debat zonder te schelden.
  Hoe oneens ik ook ben met de postings van RobG,maar ik heb hem nooit kunnen betrappen dat hij tot het [anatomisch] ontleden van de vrouw is overgegaan.


  Maak melding

 4. Surinamers kan je blij maken met lege ,loze beloften met luchtkastelen en dat weet de ndp heel goed!
  Hoe mensen te blackmailen en om te kopen en te manipuleren dat moet je van de ndp leren!


  Maak melding

 5. Waar zijn de helden van Suriname, die een plan van aanpak presenteren in het parlement,en het aftreden van deze boeven.
  Waar zijn de vrouwen die,vanuit hun rechtvaardigheids gevoel het beste voor hun kinderen nastreven.
  Waar kunnen jullie naar toe vluchten met al je hebben en houden.
  Waar o waar eindigt dit? Of is er nog hoop?
  Wordt het vrijheid of dood


  Maak melding

 6. Als MPP een Surinaams stopwoord is,dan moet je even langs gaan bij DDB en het hem in zijn gezicht zeggen.
  Kijken of dit stopwoord krachtig genoeg is,zo niet, een andere zoeken


  Maak melding

 7. De druiven zijn behoorlijk zuur voor sommige daliths,terwijl Suriname ongestoord door dendert,wat een bedrijvigheid nog nooit gekend in ons geliefd Suriname,huizen worden gebouwd,nw wegen worden aangelegd,oude worden hersteld,de dijken van coronie en commewijne zo goed als nw,overal tot Timboektoe krijgen de mensen elektriciteit en schoondrinkwater,eindelijk begint de landbouw na intensief goed voorbereidende werk van onze geliefde president zijn vruchten af te werpen,ondanks een kleine terug slag in de economie wordt er flink gebouwd,ik zelf kan niet achterblijven,mijn tweede huis is bijna af nog een paar puntjes op de I,niets gratis gekregen zelf hard vr gewerkt,nu beginnen sommige suri,het eindelijk door te hebben,dat de mentaliteit van de oude politieke partijen meestal etnisch georiënteerd ,nooit goed is geweest vr Su ,winti wai lanti pai,werkt niet,door keihard te werken,kan j alles bereiken,en die mentaliteit begint nu echt door te dringen dankzij de NDP,de druiven zijn zuur vr sommige mensen die afhankelijk waren van het Min v OW slapend rijk te werden a njang patu tapu,ze kijken steeds meer en meer verwilderd uit hun ogen,die dreigen de boot nu te missen,ik denk zelf als Chan niet kruipen naar de NDP gt en bedelen vr samenwerking zijn dagen geteld zijn; wordt vervolgd


  Maak melding

 8. Wie deze grap geloof is 1000 X een ezel. Ze zijn elkaars bondgenoten . Het maakt dus geen hol uit, want bij Palù eten ze poep en bij de ndp gaan ze schijt eten. Just THE same shit, ze kunnen idd ezels aankleden met ndp truitjes . Ze lijken allemaal op elkaar: waardeloze landgenoten die coronianen zoals bouta hun ooit had uitgemaakt tijdens een massa meeting in 1987.


  Maak melding

 9. Voor de goede orde; Wanneer ik zeg, loekoe din mpp; Dan bedoel ik dus niet de foto boven, maar het filmpje van starnieuws, met die pai kaimannen, die op de dijk overstappen. Din pijpe man! ( poer pep mi stek man)
  poenette mo tjenki!!


  Maak melding

 10. Aorta ga rustig door slapen,a slogan dat jullie harde werkers waren,werk niet meer,Min v OW krijgen jullie niet meer,en nu blijkt dat jullie ineens geen harde werkers meer zijn,no na mister hard time voor jullie,vandaar dat jullie alles afkeuren,en liefs hopen dat alles verkeerd gt in Su,a no luk,want wij echte Surinamers waken daarvoor.neem een paar slaappillen in voor de komende 20jr


  Maak melding

 11. Monie talks bullshit walks. ongelooflijk dat zoveel mensen nog geloven in de paarse voorspoed sprookjes en valse beloften. Opa taki, sinds 25 frebr. 1980 hebben ddb en zijn duivelse trawanten, waarvan een groot deel van deze overleden onberechte misdadigers branden in de hel, alleen maar gezorgd voor achteruitgang op elk vlak, zowel materieel als geestelijk. Ongelooflijk dat idioten als Parbo en het gros der oerdomme paarse bende leeglopers nog op hun knieen vallen en ddb en Boefdraad heilig geloven, zoals de paars geldzuchtige Stef Anus Meyje en Mi e sjie soso ka Dubai, de duivelse awariedomries van ddb en bobo Dodgsjon een paarsdomme misdienaar in dienst van didibri.
  Oma taki, het gehele land, volk en paarsdom verworden ndpers lijden onder de vloek ddb, sinds 1980. Hij en duivelse trawanten zijn de ware, werkelijke oorzaak dat het land anno 2018, een bedel misdaad-narcotisch land is verworden. We zijn nog verder van huis dan voor 1980. Ondertussen gaat het stelen en roven van land en volk gestaag door en nog meer leningen liggen in het verschiet om de paarse misleidende propaganda in 2020 te financieren op kosten van de gehele natie. Oerdom blijven en zijn het gros der na dedesma debiele dwaze drugs, dieven, domme, dagu partij aanhangers.


  Maak melding

 12. @Dagoebal
  Ik neem aan dat jij de schulden van Suriname zal af betalen samen met je nog te komen generaties.Vergeet de schulden niet af te lossen die je mamapiema baasje heeft gemaakt bij de arme daliets.


  Maak melding

 13. Zo white lovers en zuigers van de poepebille kolonisator tijd om weer te vertrekken;te veel bedrijvigheid in Su ,time to go and make Some money,dan mijn kostbare tijd te verliezen aan doemdenkers en nietsnutten,en zuigers die zitten te hopen op een almoesje van de white devil


  Maak melding

 14. Raytje raytje veeg j reet goed schoon de schulden worden keurig afgelost, lees de opmerkingen van de buitenlandse financiële deskundigen,er is niets verkeerd aan lenen zolang j het geld maar goed benut,ga j reet vegen bij Donald Trump en de amerikanen die een buitenlandse schuld hebben van 2600 miljard ,opa van abra broki je wil meepraten maar aan de hand van jou schrijf morserij,kan ik uitmaken dat j geen verstand hebt van economie,ga twee liters palmboom kopen van 90% en zuip jezelf de verdoemenis in,van jou negatieve instelling hebben wij niets aan of spring na het nuttigen van de 2 liters palmboom in de oceaan


  Maak melding

 15. @Paraman
  Wat heeft je baasje gedaan voor ons cocos distrikt,?!
  Met palu hebben we geen medelijden,zo te zien gaat je baasje een echtscheiding aan met palu!
  Hahahahaaaa..zo te zien is de ndp bezig de hoofden af te hakken van zijn bondgenoten!


  Maak melding

 16. @Dagoebal
  Zo moeten wij aannemen dat de schulden gemaakt bij de arne dalits door je baasje niet afgelost zal worden?
  Onbeschaamde ndpers!!.Schande dat jullie van de ndp zelfs van armen lenen !!
  Arme Dagoebal ,wij zijn niet jaloers op jou verstand van economie,het stelt niks voor.Je bent erg traag van begrip…


  Maak melding

 17. Raytje raytje wij vorderen gewoon terug wat zij decennia,s lang zonder ervoor te hoeven werken geroofd hebben bij OW lees de accountants rapporten nou een keertje,of ben jij 800 miljoen us dollar ten tijde van Balesar vergeten,verdeeld onder de leden van de oranje partij,neem paar liters drang om j geheugen op te frissen


  Maak melding

 18. Maken jullie daar niet te druk om, het zijn de zelfmoord sektes bende die overlopen. Palù eten ze poep en bij de NDP schijt , 1 bende potnat. Die jorkas gaan in bakroe huis wonen. Veel plezier ! Dit is geen fabel. Voor degene niet weten wat een jorka of bakroe is ; dat zijn stelende korte beesten met grote waterhoofden.


  Maak melding

 19. @ Dagoebal … een geheugen opfrisser … what about de 300 milj. van OW … geroofd door de Ondervoorzitter van de Nationale Dieven Partij … meester BOEF ABRAHAMS.
  Wat was jou aandeel daarin. Eerlijk de waarheid vertellen.

  @ Dagoebal … je tweede huis is bijna af … gesponserd door meester BOEF ABRAHAMS.

  Een dagoebal slingert van links naar rechts … je bent letterlijk een dagoebal … werkloze debiel !!!!!!

  Wie kaatst moet de bal verwachten !!!!!!!


  Maak melding

 20. AFLOSCAPACITEIT PAARS REGIEM IS BIJNA TOT NUL GEDAALD !

  PRODUCTIE IS GEKROMPEN ! VOLK E PINA !!!

  OPA Desi GAAT VOLK VERDER AFPERSEN MET EEN TIENTAL NIEUWE BELASTINGEN !

  Opa Desi heeft VISIE, KATFISI !!!!!


  Maak melding

 21. Alle ndper’s of didibri aanhangers zijn de oorzaak van de steeds groter wordende armoede. Zelden of nooit wil een volk onberechte misdadigers of een duivelse hoofdman als hun leider, alleen 1.000 maal oerdom in het kwadraat zijnde ndper’s, aanhangers van de nationale DOMMEN partij. Ndp na wang politieke misdadige sekte, met misdadigers aan de macht, dankzij alle paars verworden zombies.

  Ehh….eeh…fa..eeh aiboi ai sisa..eeh wi e gi ddb wi stem in 2010 en 2015, ma eeh eeh eeh in 2020 eeh als wi e libi ete en no dede foe a gevolg foe misdaad, want mi toch e bribi ini wang ddb, a wiens a mang na egte egte een didibri, loekoe som sna tjies egt wang oso, eeh wang djarie…..wang lantiwroko. Ma wi, eeh ie sabi tog wi na Abrabroki ndp sma enne eeh wi e wagtie tot 2020 foe poroe of libi a didibri president, want eeh foeroe onoe e libi foe a in a crimineelcircuit, leki Dino,. Meriba, Parbo dja tapoe a forum. Tra fasi no de foe overleef, of wi e foeroe, lee, bedrieg, NEKS FO FOUT, oom Ludwig. Aldus wang taki na omoe snesi. Eeh eeh hebt oom want eeh lekkers voor ons?


  Maak melding

 22. Zo zie je maar weer. Dit gaat natuurlijk het verstand van Ray en de aanhang van VHP en NPS te boven. Deze materie is voor hen te zwaar om te behappen. De oppositie en haar aanhang proberen ons wijs te maken dat de regering het slecht doet terwijl dit niet het geval is.

  De mensen weten dat de Surinaamse regering door economisch slecht weer heen moet manoeuvreren. Dat er sprake is van een economische recessie is niet de schuld van de regering maar van externe factoren. De aanhangers van Palu hebben gekozen hebben voor de NDP omdat zij weten en tevens hebben ervaren dat het voor de crisis economisch beter ging met Suriname. Met valse beschuldigingen aan het adres van de regering bereikt men niets. Er zullen nog meer mensen uit VHP, NPS, Abop, PL aansluiting zoeken bij de NDP.


  Maak melding

 23. Het surinaams probleem is dat 99.9% v/d surinamers geen principes op na houd.Egoisme is in suriname heel normaal.Je vraagt je vaak af als het dezelfde persoon is .Hooghart en Ramsharan b.v.hebben Bouterse jaren voor moordenaar uitgemaakt,Vandaag zijn deze mensen Bouterse door dik en dun aan het verdedigen.Je kan het nauwelijks geloven.Maar zo zitten heel veel in elkaar.Afschuwelijk!


  Maak melding

 24. -Zwakke mensen zijn gevoelig voor een zak rijst, dus ik heb geen medelijden met deze mensen die elke dag klagen dat het leven erg duur is.

  In Suriname hoeft je ook niet in discussie te gaan met deze groep, omdat ze alles goed praten wat Bouterse verkeerd doet voor een pakketje!!!!

  -Bouterse heeft veel belooft, maar weinig gedaan, dit terwijl hij het volk met vele schulden heeft opgezadeld.
  Ze mogen best wel weer winnen en dan zullen wij zien wie als eerste dood zal gaan:: de allerarmsten die nauwelijks te eten hebben.


  Maak melding

 25. Moordenaar gaat desnoods over lijken heen, al gaat het land naar de klote,falliet, fraude etc. Maar opa desi moet aan de macht blijven!
  Ik zeg gods molen maalt langzaam maar zeker!
  Desi u heeft gezien wat met chavez is gebeurt toch?
  Dus…. de fie rustig iem jo no mang draai a kondre dang hara a dang!


  Maak melding

 26. De druiven zijn erg zuur voor de betweters; wie in Su pienaard zijn de bedelaars van het oude politiek,alles groeit in Su ,ik ben geen landbouwer ,maar heb wel peper, oker,antroea,boulanger ,papaja,zuurzak,en tomaten,keep on dreaming over armoede in Su ; whishfull thinking,en zieligheid ten top,wie zijn deze awaries eigenlijk ,mensen die hopen dat het slecht moet gn in Su ,ung ati bita;de komende 20 jr na NDP time,er is altijd nog een uitweg teruggaan naar india;let wel ; alleen loopt j het risico gelyncht te worden;bandeloosheid en anarchie is dagelijkse vitamine,denk erom elk minuut wordt iemand daar verkracht,a no mi taki,elke dag zien wij de beelden op tv,wat is Su toch veilig


  Maak melding

 27. Enigste zuigkracht die deze overlopers hebben is in hun mond voor bouta. Coronie gaat pas vooruit gaan als het samengevoegd gaat worden met Nickerie. De coronianen die dat niet leuk vinden mogen maar naar Latour verhuizen.


  Maak melding

 28. @ Dagoebal,

  In India worden per uur 3 vrouwen verkracht dat is 72 uur per etmaal.

  In Zuid-Afrika, een Afrikaans land worden per dag 175 vrouwen verkracht.
  Deze gegevens zijn terug te vinden op internet.

  Laat me raden, je bent een creool, een nazaat van de slaven.
  Dus minder leugens vertellen, of heeft die aangeboren haat van je jegens India jou weer in de greep!

  Elke vrouw die verkracht wordt is er 1 teveel.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.