Damaru brengt in maart nummer uit met Bakaa Booi

4
Damaru brengt in maart nummer uit met Bakaa Booi

De bekende zanger uit Suriname Damaru heeft een lied opgenomen met de jonge Dancehall artiest Bakaa Boi Lucky (Young Boss). Het nummer, een pop urban, wordt begin maart gelanceerd. Over de titel wil de Mi Rosu zanger nog niks kwijt. Hij praat wel vol lof over de samenwerking. “Het is magic! En heb er geloof in dat het zeker gaat aanslaan. We hebben ons best gedaan”.

Damaru zou aanvankelijk het lied met de vrouwelijke dancehall artiest Poppe opnemen. Bij Bakaa Boi Lucky heeft hij naar eigen zeggen een goede vervanger gevonden. “We hebben beide veel vrouwelijke fans”, vult Damaru aan. De bijbehorende clip wordt de komende week geschoten.

De Surinaamse King of Love Songs heeft plannen om later dit jaar een Nederlandstallige CD uit te brengen.

Bekijk ook:


4 REACTIES

 1. Wat valt er te zeggen over Bakaaaakaka booi. Ik benne benieuwd. Hopelijk een liedje dat de bevolking liefde vol en leerzaam aanspreekt. Vooral de jongeren onder ons en geen nonsens muziek waar zij niets van kunnen leren..


  Maak melding

 2. We hebben beiden veel vrouwelijke fans, natuurlijk des te meerreden om verder te gaan met deze niets zeggende muziek, want van jullie uiterlijk zal je het niet moeten hebben, om die vrouwelijke fans aan jullie te binden.
  Paarse ratten.


  Maak melding

 3. Ik heb een tekst voor Damru. Deze mag hij gratis gebruiken en er z’n eigen muziek op zetten. Geen copy rights dus. Een potentiële wereldhit.

  Ja ja, hee hee, hee hee, ja ja (re,frein).
  Wintie waaaaai, lantie paaaaaai, yeah yeah yeah,
  poerie broekoe, ko go naaaaaaai, oh yeah.
  Te ie lob wang suma, yeah yeah yeah,
  dang ye loeking baka, oh yeah
  hering gogo lolo, yeah yeah yeah,
  dang ye char a fatoe, oh yeah.
  refrein,
  Poerie broekoe, oh yeah
  ko go naaaaaai, yeah yeah.


  Maak melding

 4. Is het de man links die in de eerste horror film van Sur.gespeeld heeft?Wordt tijd dat ie zich gaat wassen.Anders rennen ook de fans van de water man van hem weg.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.