Jörgen Raymann vanaf maart 2018 solo terug in het theater

1
Jörgen Raymann vanaf maart 2018 solo terug in het theater

Cabaretier Jörgen Raymann gaat vanaf 2 maart weer solo het theater in. Dat doet hij met een geüpdatete versie van zijn succesvolle tour: ‘Zo kan het ook’. “Het is ‘Zo kan het ook 2.0’ want het wordt de verbeterde versie! Kom lachen gieren en brullen als vanouds! Ya boy is back!” aldus Raymann, wiens programma de BNR-show dit weekend werd uitgeroepen tot het beste radioprogramma van Nederland.

Over de voorstelling: Raymann heeft Abraham gezien en gooit het roer om. Geen verkleedpartijen en melige liedjes, maar volwassen humor met een boodschap. Hij relativeert zichzelf meer dan ooit tevoren en daagt zijn publiek uit dat ook te doen. Vroeger was het niet beter, maar de toekomst zou wel slechter kunnen zijn.

Jörgen Raymann werd geboren op 13 augustus 1966 in Amsterdam en groeide op in Suriname. Na twee succesvolle cabaretprogramma’s in Suriname, kwam Jörgen in mei 1998 naar Nederland waar hij meer dan 12 theatershows deed.

Bekijk ook:


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.