zo 18 feb 2018 00:02
post thumbnail

Jörgen Raymann vanaf maart 2018 solo terug in het theater

1

Cabaretier Jörgen Raymann gaat vanaf 2 maart weer solo het theater in. Dat doet hij met een geüpdatete versie van zijn succesvolle tour: ‘Zo kan het ook’. “Het is ‘Zo kan het ook 2.0’ want het wordt de verbeterde versie! Kom lachen gieren en brullen als vanouds! Ya boy is back!” aldus Raymann, wiens programma de BNR-show dit weekend werd uitgeroepen tot het beste radioprogramma van Nederland.

Over de voorstelling: Raymann heeft Abraham gezien en gooit het roer om. Geen verkleedpartijen en melige liedjes, maar volwassen humor met een boodschap. Hij relativeert zichzelf meer dan ooit tevoren en daagt zijn publiek uit dat ook te doen. Vroeger was het niet beter, maar de toekomst zou wel slechter kunnen zijn.

Jörgen Raymann werd geboren op 13 augustus 1966 in Amsterdam en groeide op in Suriname. Na twee succesvolle cabaretprogramma’s in Suriname, kwam Jörgen in mei 1998 naar Nederland waar hij meer dan 12 theatershows deed.

<- klik hier om te reageren op dit bericht
11 Reactie | Plaats Reactie

  1. Goed zo jorgen. Je kan het nog , dus laat het zien. Succes met de voorbereidingen.
    Ik koop wel een kaartje.

    zondag 11 februari 2018 om 15:44 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com