Gedrag bestuurslid Surinaamse Politiebond baart zorgen

17
politie in Suriname

PARAMARIBO, 7 feb – Het gedrag van politieagent Mielando Atompai baart steeds meer zorgen. Atompai is niet de eerste, de beste. Hij behoort tot de nieuwe lichting universitair geschoolde politieagenten. Deze zijn voorstander van een frisse wind bij het Korps Politrie Suriname. Om dit streven behoorde Atompai tot de jonge agenten die het bestuur van de politiebond over hebben genomen. Mielando Atompai is buiten het korps gestraft voor wangedrag op het voetbalveld.

Nadat hij geschorst werd, heeft Atompai publiekelijk bedreigingen geuit. Het baart enorme zorgen. “Als het optreden van de politie gaat neigen naar gedrag dat als crimineel bestempeld kan worden, is het voorbeeld dat gegeven wordt wel van invloed op het gedrag van de burger”, zegt psycholoog Luciën Naarden tegenover de Ware Tijd. Burgers kunnen dan makkelijker over verboden drempels heen.

Ook de voorzitter van de politiebond zelf, Raoul Hellings, haalde onlangs het nieuws. Volgens de rechter kan Hellings niet bewijzen dat hij de psych0ologische test voor de inspecteursopleiding heeft gehaald. Het korps heeft dan ook terecht besloten Hellings niet toe te laten tot de opleiding. Hellings heeft voet bij stuk gehouden dat hij de test wel heeft ondergaan.


17 REACTIES

 1. deze heren hebben last van het ‘Godsyndroom’ of Godcomplex.

  sterk geloof dat de eigen mening automatisch beter is dan andere meningen is een vorm van godcomplex.Hij of zij gelooft boven de regels van de maatschappij te staan en een speciale behandeling te krijgen.


  Maak melding

 2. Gedrag van de president baart ook zorgen. Hij doet niks, weet niks en geeft geen leiding. En van tijd tot tijd komen er ook nog bedreigende geluiden. Maar dit is een hopeloos geval dat al is opgegeven: verbetering niet mogelijk.


  Maak melding

 3. Al deze lieden spiegelen zich aan de (lijder ) van het land, want ze hebben geleerd dat asociale gedrag loont.
  Academisch geschoold geeft nog geen garantie dat je een beter mens wordt. Dat heb je thuis moeten hebben gehad
  van je ouders, en bijgeschaafd op school in de vorm van kennis. Verder ben ik eens met de overige forum leden hierboven !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 4. Educatie is geen remedie tegen stupide.

  Bovenstaand feit overstijgt het bevattingsvermogen van heel veel Surinaamse “intellectuelen”

  Jenifer Simons
  Van Dijk Silos
  Misikaba
  Bouva
  Van der San
  Waterberg

  Zo zijn er nog veel meer.


  Maak melding

 5. Tijd voor deze 2 hoog geschoolde politieagenten in afdeling bouw -renovatie en reparatie afdeling van de politie te plaatsen!
  Geen van die 2 lummels hebben de bedoeling om achter criminelen aan te rennen,De een gaat big shot spelen op het grasveld en de andere liegt en bedriegt en kan geen cv’s tonen.CV’s niet gewenst in Suriname.
  Moordenaars kunnen lijders worden en ze hoeven geen cv’s als bewijs te overleggen.


  Maak melding

 6. Het gehele land zal paars crimineel besmet raken zoals Dino, Meriba en vele anderen, wanneer men de Waarheid en Gerechtigheid haat en de leugen en het onrecht olv ddb en duivelse trawanten oogluikend toestaan. Oma taki mi dat no e go moro na no wang enkri kerki, want ddb en zoon beng go na Meyje StefAnus, ma deng kong moro ogri. Het lijkt wel hoe meer die twee paarse awaradomries Meye en Misjiekaola en misdienaar, sombololi Dodgsje bidden voor land en nvolk, des te meer paarse verloedering en ellende naast misdaad, de cultuur zijn geworden. Opa taki, ndper’s zijn misdadig ddb besmette zombies. Dankzij ndp alla sma in a kondre e ka.


  Maak melding

 7. Hij is paars misdadig academisch geschoold zoals Misika, Bouva, Lonni en vele stinkend rijke corrupte poepvliegen en parasieten die 1×24 uur rondom hun didibri hangen. Ondertussen zijn vele paarse domme jongeren cum laude geslaagd als drs. in de misdaad, zoals Dinoka en Merika.


  Maak melding

 8. Ik kan mij niet indenken dat er personen zijn die buiten z’n boekje gaat en toch niet wordt ingegrepen. Dit is gewoon absurd en een slap gelul man. Er is toch wet en regels of niet?

  Weigert of is men bang om op te treden. Als het zo doorgaat dan kunnen we dit land afschrijven. Dan wordt de jeugd van morgen precies als, Ronny Bruswijk, Desiré Delano Bouterse, Chandrikapersad Santokhi enz. moordenaars, bankrovers, drugdealer, helers, inbrekers.

  Volgens ooggetuigen zijn de beruchte criminelen allen moordenaars.

  Mannen als Ronny Brunswijk en Chandrikapersad Santokhi zijn nooit door de rechter verhoord laat staan om hun straf uit te zitten. Erger kan dit niet.
  Democratie huisvest alleen maar criminelen en terroristen,
  Geeft mij maar iemand van de harde lijn.
  Die papkindjes kunnen opdonderen of misdienaar gaan spelen.


  Maak melding

 9. Lijkt toch veel op het verhaal van varkens.Hoe je de beesten ook wast en borstelt en met parfum besprenkelt,rent het zodra het vrij is de modderpoel weer in om te rollen en een modder bad nemen.


  Maak melding

 10. Ray, dan moet ik jou ook een keertje meenemen voor een compleet (check up) controle, want zo te zien heb je een chronische probleem. Een deel van je hersenen is aan het uitsterven.

  https://www.youtube.com/watch?v=Slll07pE4kY
  Minister Edward Belfort: “Santokhi soet wan poti boi kirie”

  Wie heeft gesjoemeld met de neergeschoten drugscrimineel in Nederland August-Adjouba_Segebai? Aankoop woning en een Toyota Surf met kentekennummer 78-66 RP, op naam van de Santokhi’s overgeschreven.

  Wat is de rede dat Chandrikapersad Santokhi gescheiden is van z’n ex- vrouw?

  Bouterse beweert dat Santokhi regelmatig bij zijn nu ex-vrouw op bezoek ging en zelfs beheersdaden op het adres uitvoerde, zoals het laten aanbrengen van diefijzer aan de woning en het verrichten van schilderwerkzaamheden.

  cocaïne in Surinaamse diplomatieke postzakken werd aangetroffen in Nederland

  Het huis van Segebai was gekocht voor een absurd laag bedrag

  Mevrouw regelmatig een potje hebben gekookt voor de vermoordde drugscrimineel.

  President Bouterse noemt Santokhi een gangster en zegt hij gesteund wordt door ‘wittemannen’
  https://www.youtube.com/watch?v=913ZHSSLEE4


  Maak melding

 11. Dit schofterig,onprofessioneel gedrag is geen visitekaartje voor de politie.Deze gasten kunnen geen voorbeeld functie uitoefenen. Dit gedrag is prasie oso gedrag,crimineel gedrag van de bovenste plank. Weg met deze gasten zij zijn het uniform niet waardig. Domme ezels. Wat moet onze jeugd wel niet denken?Dat dit zo hoort. Hoe kunnen deze politie agenten nog met opgeheven hoofd op straat lopen. Gezag kan niet zo uitgedragen worden..Ziet doen gaat doen. Hij moet zich schamen met zijn scholingsachtergrond, Hier zak je broek van af en krijg je plaatst vervangende schaamte voor. Oma bo takkie, a moro ding lerie a moro ding dong. Stelletje ezels.,


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.