Empress Mayra wil Suriname muzikaal vertegenwoordigen

2
Empress Mayra wil Suriname muzikaal vertegenwoordigen

De opkomende Surinaamse zangeres Empres Mayra, die met de single ‘Te ju deh’ haar solocarrière lanceert, is van alle markten thuis. Ze timmert al geruime tijd aan de weg in de muziekwereld en zingt van alles: van Reggae, Zouk, Cultureel, R&B, Pop tot Soul. Haar streven is om Suriname als sterke vrouw, muzikaal te vertegenwoordigen.

Mayra Holband, zoals ze officieel heet, maakte tot voor kort deel uit van de zanggroep Ama. Daarnaast heeft ze vroeger in een gospelgroep gezeten. “Ik merkte dat ik veel meer zou kunnen bereiken als solo-artiest, omdat ik mijn talenten op deze manier beter tot uiting kan brengen”, vertelt ze.

‘Te ju deh’, geproduceerd door MSDstudio is al niet allen via de lokale radiozenders te horen, maar ook op Youtube. “De song is geinspireerd door een stichtelijk lied, dat mij altijd heeft bemoedigd, in donkere tijden, maar ook over het algemeen. Hiermee hoop ik ook anderen te kunnen bemoedigen”, benadrukt de artiest.(Foto: collectie Empress Mayra)


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.