Winnaars van Suriname Touch of Jazz Awards

2
Winnaars van Suriname Touch of Jazz Awards

Regina Haakmat, Jason Eduwaiti en Vincent Henar zijn de winnaars van de Suriname Touch of Jazz Awards 2017. De award-uitreiking is een initiatief van programmamaker en violist Jean Duurham, die vanaf 1975 het radioprogramma ‘Touch of Jazz ‘op Surinaamse akualiteiten zender Radio ABC presenteert. Duurham is zeven jaar geleden begonnen met het evenement.

De genomineerden waren al in december 2017 bekend; Eduwaiti is in aanmerking gekomen voor de prijs ‘Most creative artist’ voor zijn Samaaka Jazz Fusion en als maker van het beste lied van het afgelopen jaar ‘Oponbai’ (Openbaring), ‘Best Song of the Year’. Het album ‘Brons Feels Blues’ van Vincent Henar en Galloway Bigband is tot Best Album/CD uitgeroepen. Regina Haakmat voor is ‘Best New upcoming artist’,

De winnaars zijn gekozen met behulp van luisteraars, deskundige Surinaamse musici en de programmamaker zelf. Jason Eduwaiti (midden op de foto) met Jered Eduard (links) en Anthony Hintzen. (FOTO: collectie Jason Eduwaiti)

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.