Typhoon neemt half jaar pauze om te rusten

0

De 33-jarige rapper en zanger Glenn de Randamie, ook wel bekend als Typhoon, neemt een half jaar pauze. “Na vier jaar hard werken heb ik besloten om een half jaar rust te nemen om mezelf weer op te laden” schrijft de artiest op Twitter. Typhoon zegt dat het tijd is voor rust, ruimte, familie en vrienden.

Door zijn pauze gaat Typhoons eerder aangekondigde concert in Paradiso, naar aanleiding van het vijftigjarig jubileum van de concerthal, niet door. Voor hem in de plaats komt nu Ronnie Flex met zijn band Deuxperience.

Zijn aankondiging op Instagram:

Time-out!

A post shared by Typhoon (@mctyphoon) on


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.