Ronny Asabina nieuwe voorzitter van partij BEP in Suriname

10
Ronny Asabina nieuwe voorzitter van partij BEP in Suriname

Ronny Asabina is zatermiddag gekozen tot de nieuwe voorzitter van partij voor Broederschap en Eenheid in de Politiek(BEP) in Suriname. Hij kreeg de hamer overgedragen van de scheidende voorzitter, Celsius Waterberg. Asabina versloeg hem in een bestuursverkiezing met 124 tegen 71 stemmen. De nieuwe voorzitter dankte de algemene ledenvergadering voor de steun en vroeg om de gelederen te sluiten. Hij wil de partijstructuren en achterban meer betrekken bij de partijactviteiten. Asabina wil de partij sterken en stevig in de coalitie houden.

10 REACTIES

 1. 2015 was hij een tegenstander van de samenwerking met de ndp. en wat zei hij nu tijdens zijn speech,dat de samenwerking gewoon door gaat. was niets anders te verwachten van deze ‘asabientje’. Hij is immers toch lid van de staatsraad. Denk niet dat hij deze inkomsten zal of wil opgeven.
  Weer eentje dat niet te vertrouwen is.


  Maak melding

 2. Caprino Allendy wilde graag voorzitter worden maar hij was niet geschikt voor deze functie. Zijn uitlatingen in de pers (verliezers gedrag) moeten wij daarom in dat kader plaatsen.


  Maak melding

 3. Wij KENNEN ook een zogenaamde Volksleider die AL ZEVEN JAAR ONGESCHIKT IS GEBLEKEN VOOR ZIJN FUNCTIE !

  Gevolg : Massale overheidsuitgaven voor niet-productieve doeleinden, Massale ongedekte GELDDRUKKERIJ, Massale CORRUPTIE, Massale dure onzinnige LENINGEN, Massale STAATSSCHULD en een FAILLIET LAND !

  SET THE SURINAM PEOPLE FREE !!!!!!! GWE !!!!!


  Maak melding

 4. Sedert wanneer zijn wij tevreden over een leider? Dus laten we kijken wat deze voor Su gaat betekenen en stoppen met alle nonsens, om alleen maar negatieve commentaar te leveren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.