Iets voor Suriname? ‘Die presidenten hebben hun salaris ingekort’

21
Bouterse, blijkt bevriend te zijn met een Nederlandse crimineel

PARAMARIBO, 4 feb – “De presidenten van die landen hebben hun salaris zelf ingekort.” Argentinië, Nigeria, Tanzania en Liberia. De leiders van deze landen hebben onlangs een gedurfde stap gezet. Economisch gaat het er niet voor de wind. Om aan te geven dat het menens is met de aanpak, zijn de presidenten bij zichzelf begonnen. Suriname, eigenlijk president Desiré Bouterse, zou er een voorbeeld aan kunnen nemen.

Als het goed zit, zal een sneetje in wat het Surinaamse staatshoofd verdient, niet te merken zijn. “In vergelijking met landen in onze regio is dat heel hoog”, zegt VSW-voorzitter Raymond Hasnoe tegenover Dagblad Suriname. Ook de ministers zouden wat mogen inleveren. Dan kan met recht worden gezegd dat net als elke andere burger mee geholpen wordt de economische malaise te overbruggen.

Een goede remedie is ook de aanpak van het nepotisme. Al de grote lappen grond die politici zich door de jaren heen hebben toegeëigend, moeten terug in het publieke domein. Zulke grond is beter besteed aan burgers die willen investeren in productie. Al te moeilijk mag het dus niet zijn de crisis door te komen. Het wiel hoeft niet weer uitgevonden te worden. “Waarom kan Suriname geen voorbeeld nemen aan Argentinië?”, aldus Hasnoe.

Bekijk ook:


21 REACTIES

 1. IK geef niets weg !!!

  IK ben nog op mijn gemak via mijn SCALIANS gratis GOUD aan het SCHRAPEN !

  NEKS NO FOUT !

  PS : Het VOLk en de STAAT heb IK DOOR MIJN WANBELEID FAILLIET GEMAAKT, mmmmmmaaaaarrrrrrr ik heb GEEN SCHULDEN !!!!!


  Maak melding

 2. Verwacht men dat deze moordenaar het goede voorbeeld zou geven? Terwijl híj al geen voorbeeld is met zíjn crimineel verleden, laat hij eerst eens dat salaris van zíjn echtgenote waar ze geen recht op heeft, en van díe zogename geestelijke voorganger Steve Meye inleveren, en ook van zich zelf, want krijgt een inkomen, dat hem niet toekomt als moordenaar en veroordeelde drugsdealer.


  Maak melding

 3. Hoofdverdachte hangt zichzelf liever op aan de zwemkoordje va zijn jockey dan dat hij aan de bevolking moet geven en iets moet inleveren


  Maak melding

 4. Komen jullie met op lossingen zo als ik volg via facebook N O N.
  Wij gaan ze stoppen let op eris een sociaal coup op komst u hoord het nog we.gaan beginnen met 4 manden het land opslot zetten dat ze aftreden die rovers bende een ieder gaat staaken.klaar en wij.hebben het wapen al klaal ieder zal zijn geld krijgen dat is al rond dan gaan wij zien wat hij.wil doen er komt.een vliegdek schip voor de kust en er komen VN soldaten plan is klaar jij hoord waar hij zig moet.overgeven op brokobaka . En die dat raden wij mensen niet in Paramaribo te blijven . N O N.


  Maak melding

 5. GOD kijk alleen maar…..wat ze doen Hij heeft geduld….Hij geeft nog kansen aan de genen die nog terugwillen….. want ze doen het zelf Suriname in ban vast binden…. zei moeten Suriname….los maken….die bonoe mang’s…. die Suriname op vijf plaatsen op slot hebben gedaan….die satan dienen…die moeten samen echt weten wat zij moeten doen want zij spelen een verloren strijd…


  Maak melding

 6. satan speelt een verloren strijd…..maar dat weten de gasten die Suriname in hun greep houd…..op 5 plaatsen er komt een dag dat zij en hun gezinnen en dat vergeten ze ter veranwoording worden geroepen….satan houdt ze voor de gek…..maar komt goed met Suriname….allen heb ik een boodschap aan de president….Pres…..dien geen afgoden


  Maak melding

 7. Het dunste boekje ter wereld

  Een overzicbt van capabele niet corrupte Surinaamse politici die het volk dienen.

  Titel: ” Eigen zakken eerst”


  Maak melding

 8. Neks, geen enkel salaris inkorting,!!
  De moordenaar moet zich begeven richting santo boma jail!!
  Zodra hij 1 cent inkort wil zeggen dat wij hem toestaan lijder van Suriname te zijn .Wij willen geen inkorting van zijn salaris,hij ontvangt bovendien geen salaris,hij heeft heel Suriname op zijn naam staan,wij willen dat justitie zijn werk doet en hem in de gevangenis stopt voor altijd!!


  Maak melding

 9. Ook al zou de duivelszoon ddb dat doen, na foe tjiesie zijn oerdomme paarse zombies, want bij elke lening of misdadige deal krijgen ddb en zijn duivelse trawanten een flinke deel uit de buit. Wo ka, oerdom dwaas debiele idioot dom ndp volk, waar Parbo het voortouw is.


  Maak melding

 10. @ Oom Ludwig van Abrabroki, blijf maar huilen jo koe,..gefrustreerde BULLEBAK 2020 wordt Bouta weeeer president.terwijl jij hier zit te kletsen uit je muil,brengt Bouta stroom en water overal in Suriname.dus tapie BOEKA ! jij bent FOLKLORE !


  Maak melding

 11. Ik zie de pres niet zijn salaris halveren, zie eerder dat hij het volk naar de slachtbank lijdt en totaal vernietigt !!!!
  Hij is nu al 7 jaar daarmee bezig, en gesteund door het domme massa houdt hem nog sterker op de zadel !!!

  @ Parbo

  Ook jij behoord tot de domme massa, en de grootste hielen likkers aller tijden. Er is nog plek genoeg op de
  Bosje brug van waar je naar beneden kan springen.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 12. vraag hem van wie die 700 miljoen euro/us$ is , die opgeslagen ligt in Luxemburg, Hong Kong, Sjanghay ..

  iedereen in s me weet het en waar het geld vandaan komt..

  volgens geruchten is het geld verdampt uit het Centrale bank Suriname..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.