Advocaat eist vrijspraak voor Bouterse in proces decembermoorden

52

PARAMARIBO, 29 jan – De verdediging van Desi Bouterse heeft de krijgsraad gevraagd het Openbaar Ministerie niet ontvankelijk te verklaren. Mr. Irwin Kanhai heeft zijn ruim honderd pagina’s tellend requisitoir compleet op dit verzoek afgestemd. Als het OM niet ontvankelijk kan worden verklaard, moet Bouterse vrijgepleit worden van de moord op vijftien mannen op acht december 1982. De mannen bereidden een door Nederland geleide invasie voor.

Dit stelt Kanhai in zijn verdediging. De mannen zouden betrokken zijn bij een complot van Nederland tegen de toenmalige leiding in Suriname. Bij dit complot waren zelfs de massamedia in Suriname partij. Het kan volgens Kanhai niet anders dan dat niet-ontvankelijk verklaring volgt of anders vrijspraak. De krijgsraad heeft namelijk de Amnestiewet genegeerd. Bovendien is er geen bewijs geproduceerd van Bouterses betrokkenheid.

Ook zou Nederland schadevergoeding moeten betalen aan de nabestaanden. Kanhai vindt het zo horen omdat Nederland als veroorzaker moet worden aangemerkt. Het OM heeft twintig jaar gevangenisstraf gevorderd tegen Bouterse. Dezelfde strafeis geldt ook andere verdachten. Tegen enkelen is vrijspraak geëist. Volgens het OM is voldoende gebleken dat Bouterse zich in het Fort Zeelandia bevond waar de moorden hebben plaatsgevonden.

Bekijk ook:

52 REACTIES

 1. Barra Baz is net als ddb, dna-ndp-leden, gangsters om ddb veel geschreeuw en weinig wol. De leugen regeert.

  Alles is al lang en goed duidelijk bij het Surinaamse Volk wat er zich in december 1982 in Fort Zeelandia gebeurd is
  .
  zie oa: vakbondsleider Fred Derby was wel aanwezig in december 1982 tijdens de executie en is ook bij ddb langs geweest in Fort Zeelandia.

  ddb, waar was je toen? ( december moorden 1982 in Fort Zeelandia?)

  ddb is een grote vuile leugenaar, net als Kanhai en de dna-ndp-leden. ddb je bent een vuile grote lafaard.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 2. • Irvin Kanhai, de advocaat die de Surinaamse president Desi Bouterse verdedigt in het Decembermoorden-proces, heeft in maart 2013 een goudconcessie van 200 hectare nabij de Lawakreek gekregen. Dat blijkt uit een lijst die Bouterse naar het Surinaamse parlement heeft gestuurd. Kanhai is lid van PALU, de regeringspartij die ook minister Hok van Natuurlijke Hulpbronnen levert.
  Kanhai verzekerde de Surinaamse nieuwssite Starnieuws dat het verkrijgen van de vergunning voor de goudwinning niets te maken heeft met zijn functie als de raadsman van de president of met zijn politieke kleur. “Ik heb interesse in de goudsector en het gebied was vrij”, zei Kanhai. “Ik heb vorig jaar een aanvraag ingediend en ik heb de concessie gekregen. Daar is toch niets fout aan? De president weet niet eens dat ik de aanvraag heb ingediend.” (dit laatste liegt Kanhai. Desi geeft concessies uit).
  https://nos.nl/artikel/515783-goudconcessie-advocaat-bouterse.html.


  Maak melding

 3. ha ha; het is de schuld van Nederland dat 15 mannen zjn vermoord!!
  het is zeker ook de schuld van Nederland dat zijn baard groeit, dat de zon opkomt, dat Sur tot op het bot corrupt is.


  Maak melding

 4. Dat onze staatskas wederom leeg is door Nationale Dieven Personen is ook de schuld van Nederland. Zo ook wanneer het stoplicht op rood springt. Allemaal de schuld van HOLLAND. Wat een zielepoten.


  Maak melding

 5. Als straks de dochter of klein dochters van kanhai wordt verkracht dan is het ook van Nederland schuld Kanhai is geen advocaat maar een psychopaat


  Maak melding

 6. Wat een lulverhaal van deze zwerver, daarbij geloofd hij echt nog in zijn eigen leugens, als je je eigen niet kunt verdedigen,om de onschuld van je cliěnt te bewijzen, kun je het beste een ander de schuld geven.


  Maak melding

 7. Zelfs een kind weet dat ddb de grootste moordenaar in schapenvacht is. Ook deze dik betaalde zwerverachtige baardaap, maar als advocaat van didibri heeft hij zijn geweten verloren. Oma zei: het is me wat met deze paarse lijder en zijn paarse adviserende klootzakken. Opa taki, ook al zou Nederland een hand hebben in deze zaak, dan nog hebjij het recht niet ze zo koelbloedig meedogenloos te mishandelen en dood te schieten. Ddb en co. zijn in werkelijkheid moordenaars in hart en nieren, zonder een greintje geweten hebben deze beesten van mensen vele mensenlevens op hun geweten, naast vele andere criminele daden tegen de mensheid. In de VS zou deze vervloekte ellendeling van een moordenaar vijftien maal levenslang krijgen. Volk van Suriname, wordt dit moordbeest vrijgesproken dan is het voorgoed afgelopen met uw vrijheid, veiligheid, zekerheid en blijheid, want dan zal deze duivel die nog weinig tijd heeft voor zoveel misere en ellnde zorgen, velen met hem de paarse hel der verdoemenis meenemend. Vele ndper’s zullen zelfmoord plegen, aangestoken door het moordemon ddb moordvirus. Wo ka als gehele natie. Als bezeten zombies zullen de ndper’s olv de ddb te keer gaan, het verwordt als in vele Afrikaanse landen vol dodelijk geweld en vreselijke sociale wantoestanden on armoede. Wo ka, ook Kanhaai velen die denken en pleidooien voor didibri, gelovig of niet, ddb sleurt hem allemaal mee in zijn paars demonisch dodenrijk. Do ka, soso paars geween, tandengeknars en paars smart.


  Maak melding

 8. die 20 jaren liggen vast als een huis fort zeelandia santo boma in s m e..

  kanhaai je moet oppassen anders wordt je ook meegenomen in die hele ka verdediging die je z g n doet namens je baas..

  in Holland moet hij 9 jaren nog zitten na 2020 of zoveel of eerder is het gebeurt en in Holland speelt geen enkele amnestie en rol..

  hij n u al vluchten naar obiangoo om zijn dagen te slijten..


  Maak melding

 9. kanhai hoort thuis bij de stichting dak en thuislosen met verplichte behandeling in het pcs

  het ziekenhuis moet hij niet betreden anders zal het zknhuis besmet raken met alle bacterien en virussen waar hij drager van is


  Maak melding

 10. Question: hoe kan je beroep op amnestie doen terwijl de rechter je nog niet veroodeeld heeft.

  A) Je bekend bij voorbaat schuld
  B) Je bent onschuldig
  C) Ik weet het niet


  Maak melding

 11. Verdediger meneer KAND HAI :

  Volgens de sproookjesverteller KAND HAI, zijn er dus wel SLACHOFFERS gevallen/ MOORDEN gepleegd. Alleen waren de Slachtoffers, coupplegers die handelden ism de USA en Nederland ! Sranan is dus een stap verder gekomen, de December-gebeurtenissen, waren gewoon PAARSE MOORDEN !

  Suriname zou een uniek leger hebben, waarbij de bevelhebber tijdens een alarmsituatie, een couppoging, niet het bevel voert, doch anderen in de krijgsmacht OPDRACHT geven Ongewapende Burgers te liquideren ! De legerleider zat tijdens de couppoging op het TOILET, KUMAKOISI !

  Toch komt In het Sprookjespleidooi ook de zin voor, dat wij als samenleving :

  “zeer veel dank verschuldigd voor de sublieme doortastendheid van de legerleiding, dank aan de Groep van Zestien en dank aan het Nationale Leger in zijn geheel, voor de wijze waarop ze ons in december 1982 voor een verschrikkelijke ramp hebben behoed;”

  Hetgeen neerkomt op EEN SCHULDBEKENTENIS VAN DE LEGERLEIDING, men heeft volgens KAND HAI die dagen SUBLIEM en DOORTASTEND OPGETREDEN, en IS DUS VOLKOMEN AANSPRAKELIJK VOOR AL DE GEBEURTENISSEN, INCLUSIEF DE FOLTERING VAN en de MOORDEN OP ONSCHULDIGE, ONGEWAPENDE SURINAAMSE STAATSBURGERS !

  PS : Heer KAND HAI, ik had u toch aangeraden het eigen ARCHIEF van de Sranan legerleider, inclusief alle INLICHTINGENRAPPORTEN mee te nemen naar de Krijgsraad-zitting ! Daar zit voldoende bewijs in !!!

  Wat als de toenmalige legerleider, om het moment van de massamoord, nog IN DIENST WAS VAN HET NEDERLANDSE LEGER en BOVENDIEN OOK NOG DE NEDERLANDSE NATIONALITEIT BEZAT ????

  DE KRIJGSRAAD ZAL DEZE PAARSE SPROOKJES VAN KAND HAI, HELAAS, UITVOERIG en GEMOTIVEERD, TERZIJDE LEGGEN, EN KOMEN TOT EEN GRONDIG ONDEBOUWD VONNIS !


  Maak melding

 12. @W. Whome, wat mij betreft staan alle coupe veroordeelden voor het vuurpeleton.

  Het gesticht of Santo Boma is een dure oplossing. Daarnaast zitten ze hun straf toch niet volledig uit aangezien Surinaamse politici om te kopen zijn voor een broodje bakkeljauw. Het volk heeft genoeg geleden.


  Maak melding

 13. Alle ndper’s zijn de wormen in ddb zijn beerput die leven en tene van zijn paarse schijt vol ellende. Ze hebben het willens en wetens, gekozen, die debiele idiote paarse gekken. Elke ndper is in principe een mislukkeling van ddb.


  Maak melding

 14. Vrijemeningsuiting: Geldt dit alleen voor de slaafse houding van de contra’s?

  Als je weigert om ’t liedje ( Wilhelmus van Nassouwe
  ben ik, van Duitsen bloed) van de media huizen mee te zingen dan heb je een probleem.

  Het verzenden en accepteren van een posting is niet belangrijk, maar de wijze dat ons wordt voorgehouden is storend en onbeschoft. En niet te spreken over internet manipulatie.


  Maak melding

 15. Toppunt van gekkigheid. Wat ik zeg is bewijs zonder iets te documenteren. Heel slecht gedocumenteerd en uit de grote duim. Na 25 pagina’s gestopt.

  Kanhai haalde aan dat het weghalen van Noriega met geweld 6 weken strijd gekost zou hebben met meer dan duizend BURGER slachtoffers terwijl de strijd zo voor bij was om dat Noriega direct bij de Nuntius asiel zocht. Totaal ongeveer 400 doden.

  Voor RobG ook Kanhai meld dat Bouterse van Nederland NFL 500.000.000 gehad heeft. Ofwel in 2 jaar even veel als daarvoor in 5 jaar.


  Maak melding

 16. kanhai verzin geen excuses als ik had drugs gebruikt – te veel drank gedronken of ik ben aan het dementeren en heb alle 5 niet meer op rij,

  vraag is; voor het voorbereiden van een coup staat doodgeschoten/vermoord worden,
  wat staat voor het daad werkelijk plegen van een coup zoals bouta dat heeft gedaan, je kan ook allerlei shit argumenten bij halen maar die zijn niet relevant,

  man ruzie met vrouw kruipt stomdronken achter stuur wordt ook niet vrij gesproken. de ruzie is niet relevant de daad moet bestraft worden en later kun je kijken of er verzachtende omstandigheden zijn.


  Maak melding

 17. Dodson met zijn kwik verhaal werkte op de lachspieren.Maar bij Kanhai moet men van kotsen.Ook mensen met betere hersens functie dan Trump zou zeggen wat een shit hole country.


  Maak melding

 18. BEDENK WEL :

  ALLE VERVOLGING van BURGERS geschiedt, volgens wet en Grondwet , via de Procureur-Generaal !

  MILITAIREN en hun Leiders HEBBEN NIETS TE VERTELLEN OVER AANGEHOUDEN/GEGIJZELDE BURGERS !

  DDB had alle aangehouden/gegijzelde personen terstond moeten overdragen aan de PG !

  PG zat gewoon op zijn kantoor ten tijde van de zogenaamde staatsgreep !

  HEM is NIETS GEMELD van een Staatsgreep !

  HEM ZIJN OOK DE ONRECHTMATIGE MOORDEN NIET GEMELD !

  HEM IS GEEN STAATSGREEP GEMELD !

  HEM ZIJN, door de Militaire leiding, GEEN ANDERE VERDACHTEN GEMELD die eventueel nog zouden moeten worden opgespoord en berecht !

  HEM is door de Militaire Leiding GEEN BEWIJSMATERIAAL GELEVERD inzake ene OP HANDEN ZIJN STAATSGREEP IN SURINAME !

  De KRIJGSRAAD BESCHIKT OVER AL DEZE INFORMATIE VAN DE PG, DUS HEEFT OOK ZICHT OP ALLE NIET-GELEVERDE INFORMATIE !

  De PAARSE “OP DE VLUCHT DOODGESCHOTEN”-THEORIE VAN OPA DDB is PLOTSELING FINAAL INGETROKKEN, door zijn sprookjesschrijvers Kanhai, Sandew Hira en Yo Koe !

  PS : WAT NOG ONTBREEKT, IS DAT DE VERDEDIGING AANGEEFT WELKE NEDERLANDERS DE TREKKERS HEBBEN OVERGEHAALD !

  KANHAI HEEFT OOK NIET AANGEGEVEN WIE DE DODENLIJST HEEFT VERVAARDIGD ! Of was er gewoon sprake van een opdracht aan een Nederlandse militair (agent Mil Inl Dienst) die zich voordeed als Surinaamse legerleider ??????????


  Maak melding

 19. Kanhai … zal terzijnertijd ook terecht moeten staan. Als pro deo advocaat krijgt hij de Drugsveroordeelde Moordenaar Desiré Delano Bouterse toegewezen. Zwerver Kanhai is een
  ” disgrace ” voor de advocatuur in Suriname.
  Voor de zoveelste keer moest een Hof President die Dief… Kaat tot orde roepen.

  Het enige dat deze … Zwerver … goed kan … de advocatuur in zijn algemeenheid … te Schande zetten. Ik hoop dat de Orde van Advocaten hem per direct royeert, als hij tenminste lid is.

  Als ik nabestaande was … zou ik die … Zwerver … een k…l door zijn kop jagen.

  De mannen met wie zijn dochter het bed deelt … zijn dat ook nederlandse {witte} mannen?


  Maak melding

 20. Bouta sakasaka moordenaar! Time will tell!
  Door deze awari bouta gaat zovele winkels en ook huizen van mensen op de veiling!
  Deze moordenaar kan liever dood gaan en zo snel als kan!
  Er moet gauw verandering komen hier in su!


  Maak melding

 21. Ik heb Catweazle Irwin Kanhai op tv een uitleg zien/horen geven aan de NOS

  “Jullie hebben de Molukkers in de trein toch ook doodgeschoten”

  Deze man is echt volkomen gestoord. Geen woorden voor deze advocaat van de duivel.


  Maak melding

 22. Cencuur op waterkant.net. Ik dacht dat je je meningen kon uiten. Je mening wordt helemaal verwijderd.
  Shame on you. Wanneer je je mening niet kunt uiten dan kan waterkant.net beter stoppen met hun site en niet om meningen vragen. Of wordt deze site door NDP ers gerunt????


  Maak melding

 23. Waarvoor hebben verdachten een raadsman/advocaat nodig?

  De krijgsraad heeft namelijk de Amnestiewet genegeerd.
  Hoe dit mogelijk is is onvoorstelbaar. Men moest toch hebben geweten dat Bouterse de hoogste man van het land is, En zijn partij aan het bewind is. Wat verwacht men dan van de verdachte?

  Dat ding is zo logische als onweer en toch pleegt de aanklager Roy Elgin in samenspraak met z’n meerdere om dit ter zijde te leggen. Dit is gewoon Zuku Trobi.
  Wetten wordt door de Nationale Assemblee gemaakt en niet door rechters en consorten.

  Als men toch dom stoer wilt doen dan mag wel. Maar men vraagt zeker naar geweld waardoor niet mag worden uitgesloten dat er doden gaan vallen. Laten we hopen dat er niet gerotzooid wordt. Als Bouterse/President wordt gevonnist dan is het laatste woord nog niet gevallen.

  Suriname wees Alert want er gaan mensen proberen te vluchten om de weg vrij te maken voor een invasie.


  Maak melding

 24. En de opzet van Kanhai is:
  Vertragen en verdagen totdat Bouterse de pijp uit is.
  Reden : Kanhai is vooraf betaald en daarom interesseert hem dit niet. Hij heeft reeds zijn poen en de opdracht “houd mij uit Santo Boma” heeft hij volbracht want Bouta heeft nooit in Santo Boma overnacht.
  Bouta en kanhai en velen hebben schijt aan de uitspraak en rechtspraak en naleving van de wet


  Maak melding

 25. De advocaat is niet goed bij zijn hoofd om vrijspraak te vragen voor een moordenaar.Dat is schaamteloos meneer Kanhai alcohollist en gok verslaafd. Bouterse moet voor de rechter verschijnen om zijn onschuld te bewijzen dan pas is hij een echte man punt uit.Het volk moet zo snel mogelijk van deze moordenaar af punt uit.Hij heeft Suriname al leeggeroofd van al zijn reserves die nooit verantwoord is aam het volk.Opsluiten deze satan.


  Maak melding

 26. Als die Bouta lollo vindt dat Nederland of de VS er achter zaten , waarom klaagt hij NL en de VS dan niet aan ?? Hij heeft toch bewijs ..

  Wat een dom volk die dit soort onzin nog gelooft ..

  Kanhai heeft zich meerdere malen versproken en toegegeven dat Bouterse schuldig is ..

  Kanhai kan het duidelijk niet meer aan ..


  Maak melding

 27. Mijns inziens heeft de krijgsraad een handeling gepleegd die niet valide is door de amnestiewet naast zich neer te leggen. Alle daaruit voortvloeiende handelingen zijn illegaal. Als men zo graag Bouterse achter de tralies wil zou ik adviseren dat er een ander bewind aan de macht komt dat wel terugkomt op het amnestie besluit en het nietig verklaart . In dat geval zou Bouters alsnog opgesloten kunnen worden.


  Maak melding

 28. Jullie zouden allemaal hetzelfde doen, als wat is geschied.
  Ik althans zou het niet van mijn kant laten, als tot 2 keer aan toe, met zwaar geschut, op mij is afgevuurd. En alwaar meneer Rambocus had opdracht gegeven, dat groepje Mijnals, Bouterse en consorten, te lequideren. Niemand zou dit pikken. Er zouden de hoogste noten worden gekraakt. Sorry


  Maak melding

 29. Uria,
  Je hoeft je niet te verontschuldigen.
  Maar de andere kant
  Als je echt onschuldig was, zou je dan niet hemel en aarde bewegen en verdedigen?.
  Zeker als je door het grote publiek al bent veroordeeld?
  Een lastige kwestie.
  Ben ik even blij dat ik geen rechter ben


  Maak melding

 30. @HenkMolenaar 2016
  Er is een groot verschil vrees ik
  namelijk een konijn en Touchwood

  Wat Kanhai betreft:
  hij is advocaat, hij verdedigt zijn cliënt. Hij hoeft niemand anders te overtuigen dan zij die de beslissing moeten nemen.
  Het is niet anders
  De goudconcessie
  Niet zo slim van hem, hij had gewoon kunnen zeggen dit is mijn betaling.


  Maak melding

 31. De hoogste rechter pico@, het volk, plijt in dit geval, de heer bouterse al decennias vrij. De burgerrechter moet zonodig schikken; In belang van ‘Staatsveiligheid’!
  (Eigenlijk is er geneens een zaak. Men zou er moeten inzien, dat dit een berechting opzicht betrof; Een militaire berechting, door een militair bewind.) Kom eerst met bewijzen, dat wat de ‘Militairen’ aangeven, niet juist is. Dat men hun niet hebt aangevallen. Odi


  Maak melding

 32. De Zogenaamde MILITAIREN moeten hun BEWIJZEN voor hun ONZIN-VERKLARINGEN, uitgegeven NADAT ZIJ HUN MASSAMOORD op ONSCHULDIGEN HADDEN GEPLEEGD, OP TAFEL LEGGEN BIJ DE KRIJGSRAAD !

  DE KRIJGSRAAD BESLIST !

  De PROCUREUR-GENERAAL DIE ALS ENIGE OVER VERVOLGINGEN BESLIST, ZAT GEWOON OP ZIJN POST TIJDENS DE DREIGENDE FICTIEVE STAATSGREEP DOOR ONGEWAPENDE BURGERS !

  KANHAI GEEFT IN ZIJN VERWARRING EN DOOR DE VELE MILITAIRE NEP-THEORIEEN, IN ZIJN PLEIDOOI ZONDER MEER TOE DAT DE LEGERLEIDING, ACTIEF EN EFFECTIEF DE MASSAMOORD OP ONSCHULDIGEN HEEFT GEPLEEGD/HEEFT DOEN PLEGEN ! !

  HET OPENBAAR MINISTERIE, DE KRIJGSRAAD WACHTEN NOG STEEDS OP BEWIJSMATERIAAL VAN DE MASSAMOORDENAARS, DAT EVENTUEEL TOT STRAFVERMINDERING ZOU KUNNEN LEIDEN !

  ALLE ARCHIEVEN VAN DE LEGERLEIDER ZIJN WEG. ALLE ARCHIEVEN VAN DE VEILIGHEIDSDIENSTEN ZIJN WEG !

  DIT ALLES DUIDT OP LANDVERRAAD DOOR DE TOENMALIGE LEGERLEIDER !
  EEN PION (GEHEIM AGENT) VAN KOLONIAAL NEDERLAND, DIE ANTI-SURINAAMSE INSTRUCTIES HEEFT UITGEVOERD !

  DAAROM IS DE SURINAAMSE PG BUITEN DEZE SMERIGE MOORDEN GEHOUDEN DOOR DE TOENMALIGE LEGERLEIDING !

  PS : HET IS LACHWEKKEND DAT JUIST ADVOCAAT KANHAI SPREEKT OVER LANDVERRAAD DOOR ANDEREN ! KOM OP MET DE MILITAIRE ARCHIEVEN MENEER KANHAI ! KOM OP MET BEWIJZEN !

  AAN BABBELS/SPROOKJES HEEFT DE KRIJGSRAAD NIETS !

  “rechter” Kanhai beschuldigt vermoorde BURGERS van LANDVERRAAD, ZONDER EEN SNIPPER BEWIJS !

  ALLE SRANAN MILITAIREN ZIJN, TEN ALLEN TIJDE EN NOG STEEDS, GEBONDEN AAN REGELS VAN DE GRONDWET EN RECHTSSTAAT !


  Maak melding

 33. Uria
  Ik was aan het werk, had een avondpas, en kon de schoten horen en de lichtkogels over de daken van de huizen zien.
  Ja ik stond op de 5e verdieping van een gebouw niet ver van fort zeelandia.
  Waarom zou je over daken schieten terwijl de 15 zogenaamd rennend vluchten ?
  Zij, Bouterse en consorten, hadden wapens en de 15 niet.
  Horb had een sportbroekje met een veter waaraan hij zich had opgehangen zie het al gebeuren.
  Maak jezelf niet belachelijk door jou gegeven uitleg.
  Maar ach we zien het wel wat er gebeuren zal


  Maak melding

 34. Van horb, bigi sma@, bemoei ik niet. Ik was daar niet. Bij de roemruchte coup van 80 en bij de beschietingen van 82, heb ik live gehoord en gevoelt; Was een jochie van nog geen 12, zat op school, Christiaan David school, en woonde nog geen 5 minuten 10 van het ‘fort’. De grond schudde onder je voeten weg, ai! Blijkbaar was dat een begin van nog veel meer traumatische ervaringen voor mij. Maar met open vizier zeg ik, die om de hete brei draaien aanpak, is absolut niet van doen. Wij Surinamers weten waar de schoen knelt. En wanneer het erop aankomt, ja dan gaat man en paard eraan. Paard wordt niet gespaard, als ik tot op mijn ziel, maar ook als volk, ben teneer getrapt. Waar de vijandige militairen, zijn ingerekend, hadden zij ook strategen. En geloof net als bouterse, ben ik indiaan, en wij weten wie met smerige spelletjes zich besmeuren.

  Zaak nu is, wederom Suriname behoeden voor een zware, zware klap; En een Salomon oordeel vellen.


  Maak melding

 35. Hiermee is nogmaals bewezen dat er teveel oude mannen het voor het zeggen hebben in Suriname. Men kan niets nieuws bedenken: het is de schuld van Nederland.
  Boring

  Uria
  Het volk. Wie is het volk. Om te voorkomen dat een aantal schreeuwlelijkerds het voor het zeggen krijgen, heeft de samenleving besloten om rechters aan te stellen.
  Zij spreken recht.
  En daar moet je het mee doen.
  ( de gevleugelde uitspraak van de rijdende rechter in Nederland)


  Maak melding

 36. Deze man heeft nu bevestigd dat Bouterse een ordinaire moordenaar is bezeten van macht.Niemand met een gezond verstand geloofd het verhaal dat de vermoorde mannen bezig waren met een coup.In one word bullshit!


  Maak melding

 37. TOEVALLIG zijn alle militaire archieven en het archief van de toenmalige Legerleider-Hoofdverdachte VERDWENEN !

  TOEVALLIG VERGAT de toenmalige legerleider-hoofdverdachte dat wij in een RECHTSSTAAT leven, en dat hij de Procureur-Generaal had moeten INSCHAKELEN !

  Ook na de door de militairen gepleegde MASSAMOORD op ONSCHULDIGE SURINAAMSE STAATSBURGERS HEEFT DE HOOFDVERDACHTE, TOEVALLIG, GEEN CONTACT GEMAAKT MET DE PG !

  TOEVALLIG KWAM DE HOOFDVERDACHTE OP DE TV VERKLAREN DAT VERDACHTEN “OP DE VLUCHT” waren DOODGESCHOTEN ! (TOEVALLIG kogelinslagen in borst, voorhoofd, buik etc Tevens op de vlucht GEMARTELD door de militairen !)

  TOEVALLIG KREEG DE TOENMALIGE SURINAAMSE LEGERLEIDER VAN ZIJN BUITENLANDSE MEERDEREN een DODENLIJST TOEGESPEELD ! NADERE INFO OVER INVASIE ZOU VOLGEN !
  OPA D WACHT NOG STEEDS OP NADERE INFO !
  OPA IS TOEVALLIG, GETRUUKT, DOOR ZIJN EIGEN BUITENLANDSE GEHEIME DIENST !

  TOCH ZOEKT ADVOCAAT KANHAI NOG STEEDS NAAR LANDVERRADERS !

  PS : OPA D , PAS OP, DE KRIJGSRAAD WEET PRECIES WAT WEL EN NIET IS GECOMMUNICEERD MET DE PG !

  ZELFS EEN YO KOE ZAL DAT SNAPPEN !

  HR KANHAI, LEES AUB HETGEEN DE TOENMALIGE LEIDING VAN HET LEGER, IN PARAMARIBO, HEEFT VERKLAARD TEGEN AMOS WAKO (SPECIALE MENSENRECHTEN GEZANT VAN DE VERENIGDE NATIES ! U KUNT DAAR TOCH ALLES LEZEN OVER DE OPHANDEN ZIJNDE MILITAIRE INVASIE, WAAROVER DDB NU BABBELT ! IIIIIIIJAAAAAAHHHHHHTOOOOOOOCCCCCHHHHHHH !!

  HET STAAT OP INTERNET !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.