Onbekenden verbranden vlag Nationale Partij Suriname (NPS)

18
Onbekenden verbranden vlag Nationale Partij Suriname

PARAMARIBO, 28 jan – Nauwelijks een paar uur na een politieke manifestatie van de Nationale Partij Suriname (NPS), waarop stevig werd uitgehaald naar de regering van president Bouterse, werd de grote partijvlag bij de ingang van het NPS partijcentrum verbrand. NPS-voorzitter Gregory Rusland ervaart het verbranden van de vlag als een intimidatiepoging, schrijft de NOS.

“Het is te frappant voor toeval. Ik wil voorzichtig zijn, want we weten nog niet door wie deze daad gepleegd is. Maar er zijn blijkbaar mensen die ons zien als een bedreiging. We zullen het zien als een erkenning dat we op de goede weg zijn. Wij gaan uit van intimidatie en zien het als een aanval op onze partij maar laten ons niet intimideren” aldus Rusland tegen de omroep.

Zijn partij heeft inmiddels aangifte van deze criminele daad gedaan bij de politie in Suriname.(Bron/Lees verder: NOS)

18 REACTIES

 1. Weer zo,n lafhartige daad van enkele hersenloze wezens, die trachten op zo,n manier te intimideren, het is zo voorspelbaar uit welke hoek deze intimidatie komt, wat zal het volgende doel zijn? Het partijcentrum van de Nps?je zou bijna denken,dat de jaren 80 weer terug gaan komen met al die brandstichtingen.


  Maak melding

 2. Alweer is die criminele nationale dieven partij aan de gang!
  Haar partilijder ligt op sterven is dood ziek, want hy heeft vloek van het volk op zich!
  Koulo sakasaka Go home!
  Suriname is falliet dankzij deze moordenaar volksbedrieger nummer 1!
  EEN EZEL STOOT ZICH NIET 2 KEER TEGEN DEZELFDE STEEN!


  Maak melding

 3. Met deze actie is het duidelijk dat er mensen met een zieke geest rondlopen. De dommeriken van de ISS branden vlaggen. Er rust een grote smet op deze gasten. Het wordt hoogtijd dat er verborgen camera’geplaatst worden. De persoon die dit gedaan heeft echt de kolder in zijn botte hersenen. Het is tijd dat er een nieuwe regering komt. Frisse wind. Hoogopgeleiden. Geen regering of partijleiders met een dubbele functie.
  Ophouden met de achterbakse streken. Zo kan je een land niet dienen of besturen. Maar in ons Suriname is alleschandelijk mogelijk daarom is er geen vooruitgang. Een ieder doet maar wat en het grote geld opstrijken zo gaat dit land verder de verdoemenis in.


  Maak melding

 4. De pikin ingi boi wil het volk verhongeren,de bacterien willen kindertjes doden,de auto bestuurders willen andere weg gebruikers doden en nu wil de NDP andere partijen hun vlag verbranden.
  Begint heel veel te lijken als op toestanden langs de oevers van de Congo rivier.


  Maak melding

 5. Onbekenden verbranden vlag Nationale Partij Suriname (NPS). Oma en opa halen het niet in hun hoofd dat die onbekenden criminele ndper’s zijn in dienst van ddb. Ddb heeft nog steeds zijn moordcommando, niet alleen in verworden misdaadstaat Suribabwe, maar ook daarbuiten zijn er paars demonisch bezeten gekken die alles wat baas hun opdraagt uitvoeren. Ndper’s en lijdende man ddb zijn de meest misdadig vervloekte mensen die zelf slachtoffer zijn van de misdaad. Dinoka en Meribaka zijn ook besmet met de misdadige paarse virus ddb. Zelfs rijst ddb1 en ddb2 zijn mislukte producten. Alle ndper’s zijn geesteszieke paars knettergekke aanhangers die in staat zijn het hele land, op Nickerie na en Albina te doen branden. Wo ka, mde duivel Bouterse regeert tot zijn door, velen de paarse hel meenemend. Ndp na mang en geen enkele andere partij moet durven de macht over te nemen anders gaan wij knettergekke bezeten ddb aanbidders alleen maar ellende met zich mee brengen. Opa taki, wees niet bang voor deze vervloekte misdadige undercover paarse militie, want de Gerechtigheid zal voor 2010 zegevieren zoals zij met Dino, Meriba en vele anderen zullen doen, wanneer de tijd daarvoor rijp is. Alleen moeten alle debiele dwaze idiote ndper’s die tweemaal op de duivel ddb hebben gestemd, paars lijden voor hun keuze te ding ka.


  Maak melding

 6. Onbekenden verbranden vlag Nationale Partij Suriname (NPS). Oma en opa halen het niet uit hun hoofd dat die onbekenden, criminele undercover militie ndper’s zijn in dienst van ddb. Ddb heeft nog steeds zijn moordcommando, niet alleen in verworden misdaadstaat Suribabwe, maar ook daarbuiten, zijn er paars demonisch bezeten militie gekken die alles wat baas hun opdraagt uitvoeren. Ndper’s en hun meest lijdende man ddb zijn de meest misdadigste vervloekte mensen die zelf slachtoffer zijn van de paarse misdaad. Dinoka en Meribaka zijn ook besmet met de misdadige paarse virus ddb. Zelfs rijst ddb1 en ddb2 zijn mislukte producten. Alle ndper’s zijn geesteszieke paars knettergekke aanhangers die in staat zijn het hele land, op Nickerie na en Albina te doen branden. Wo ka, met duivel Bouterse regeert tot zijn dood, en zal velen de paarse hel met zich meenemen, de stomme ndpers’. Ndp na mang en geen enkele andere partij moet durven de macht over te nemen anders gaan wij, na didibri partij knettergekke bezeten aanhangers, ddb aanbidders alleen maar voor ellende gaan zorgen. Opa taki, wees niet bang voor deze vervloekte paarse mpp misdadige undercover paarse militie, want de Gerechtigheid zal voor 2020 zegevieren zoals zij met Dino, Meriba en vele andere domme ndper’s zullen doen, wanneer de tijd daarvoor rijp is. Alleen moeten alle debiele dwaze idiote ndper’s die tweemaal op de duivel ddb hebben gestemd, paars misdadig lijden voor hun keuze ddb 1 en ddb 2 vo vijf, te ding ka moro kakalakka.


  Maak melding

 7. Het wordt tijd dat de anderen zich (zwaar) gaan bewapenen want een burgeroorlog ligt op de loer (genetisch bepaald en kenmerkend voor een bepaalde bevolkingsgroep). Landen als China, India en Indonesië moeten de Chinezen, Indiërs en Indonesiers van wapens voorzien en Nederland moet de Anti Bouterse groepen van wapens voorzien. Zo niet dan ben ik bang dat wij binnen afzienbare tijd hetzelfde te zien krijgen als in Rwanda en Burkino Faso.


  Maak melding

 8. Toestanden van Codjo,Mentor en Present, de helden van Fredrasie van Wijngaarde, staan ons te wachtyen als NDP de verkiezingen verliest.
  Deze knopendraaier, die direkteur wilde worden van de bacovenbedrijven, toen hij in de RvT was geplaatst, dient nog steeds de paarse poeppartij en verheerlijkt ,brandstichters!!
  Misschien ook roofmoordenaars !!
  NPS,VHP,PL: oeng pottie wachtiemangs bij jullie partij-centra !!
  Alleen “todo-prasoro partijen” zijn gedoogd door a ptien ingi boi !!


  Maak melding

 9. Bouta e-lafoe nanga somenie todo-prasoro partijen !!
  Hoe meer todo-prasoro partijen, bestaande uit redi-musoe’s uit de grotere partijen, des te beter voor Bouta !! Deze todo-prasoro-partijen zoals:DA-91,Un-Opo,SPA,DRS,BEP PALU, hale toch geen enkele zetel op eigen kracht!!! Dat weet die
  kleine ingi-boi !!
  Hij kan strooien met volkswoningen,domeingronden,winkel/bar/massage-salon vergunningen en ambtenaren in dienst nemen zoals in 2015!
  ook Dikan van BEP is op die tour gevolgd door HVB, voor personen die lijken op Sapoentje !! Dus “brood en spele” en Bouta is binnen !!!
  A- No- Mie tak so, maar de Surinamers die een goed denk en beoordelingsvermogen hebben !!!


  Maak melding

 10. Pfff daar gaan we weer .
  Niets dat jullie hier verklaren is gebasseerd op feiten.
  Ik heb ook mijn bedenkingen ,maar kan niet zomaar omdat ik het regeer beleid van deze regering niet goed vind zomaar iets roepen.
  Ik ben geen liefhebber van geen van de politici die het land sinds jaar en dag naar de afgrond helpen. Noem maar op : NPS,NDP,VHP,ABOP,PL.
  Al de voorzitters en hoogeplaatste leden zijn alleen maar schatrijk geworden in de afgelopen jaren zonder iets voor het volk te doen.
  Zijn wij zo blind om te zien dat we steeds tegen elkaar uitgespreeld worden door deze gasten?
  Men doet alles om aan de macht te komen , en zodra men op die stoel zit begint het graaien .
  Men vergeet dan alle beloftes die gemaakt zijn.
  Iedereen weet dat het volk makkelijk omkoopbaar is dus geeft men gratis feestjes en pakketjes.
  Ze trekken dan ook allemaal naar het binnenland met buitenboord motoren ,pakketjes , lichtmotoren etc etc.
  Ik zie geen verandering in ons land zolang het volk steeds weer deze gasten aan de macht helpt.
  Volk van SU sta op en reken voor eens af met deze Opa’s.
  Jongeren van SU sta op en vecht terug . Richt een partij op met integere nieuwe leden.
  Ze zullen moeilijk te vinden zijn ,maar geloof me ze zijn er.

  .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.