Milieuramp Suriname voorkomen door brandweer

9
Milieuramp Suriname voorkomen door brandweer

Door kordaat optreden van de Surinaamse Brandweer is zaterdag een uitslaande brand én milieuramp voorkomen. Rond het middaguur reden olietankers van de firma Haukes naar het binnenland van Suriname om benzine te transporteren van een goud multinational. Onderweg vatte een tanker, door nog onbekende oorzaak, brand.

Binnen korte tijd was de brandweer aanwezig en kon erger worden voorkomen. De brand is afkomstig geweest vanuit de binnenkant van het vervoermiddel. Een oplettende voorbijganger legde de calamiteit vast. Zie onderstaande foto’s:


9 REACTIES

 1. Bravo voor hun kordaat optreden.
  Deze leverancier wordt aangeraden de oude versleten trucks te vervangen zodat dit niet meer voorkomt. De vrachtwagens zijn rijp voor de schroothoop. Gelukkig hebben mensen geen persoonlijke schade geleden.


  Maak melding

 2. Beste @Bbs,
  “Deze leverancier wordt aangeraden de oude versleten trucks te vervangen”

  Dat ziet u helaas verkeerd. In Suriname is men eerder geneigd CEO’s van multinationals te eren door hun allerlei erepenningen op te spelden vanwege hun bijdrage aan de milieuverontreiniging; onze heldhaftige brandweerbroeders laten ze liever links liggen met een aantal maanden achterstallige salarisbetalingen. Zo werkt dat tegenwoordig in ons land.


  Maak melding

 3. Dat lucht en water al jarenlang dagelijks zwaar worden vergiftigd door kwikvervuiling, maakt niemand zich druk om. De “volkspresident” heeft een “sociaal contract” met het volk, dus je gaat gewoon dood in Suriname, zowel in het binnenland als door bacteriele infecties in het ziekenhuis. Vooral…nog 5. Dan is er een compleet volk uitgeroeid door jarenlang wanbeleid van een paarse maffia-bende.


  Maak melding

 4. De werkelijke ramp die niet alleen geldt voor het milieu zijn de duivelse president en zijn duivelse trawanten die aanbeden worden door idiote dwaze debiele nationale didibri partij aanhangers, de mislukte ndper’s.


  Maak melding

 5. Ik heb maar 1 boodschap voor de verantwoordelijke in Suriname. Borg van 9000 euro voor het eerste voertuig en 5000 euro per bijkomende voertuigen( Zoals in Nederland of in de EU rekker oplegger 14000 euro samen)Wanneer men weet dat ze hun borg kwijt spelen, door zich niet te houden aan de wet en aan de MTM van de wagen dan zul je zien dat ze zicht daaraan zullen houden.Geen enkele tje poti fa ouw jang dan pe ouw fin amonie. da ab pech zeg ik. De veroorzaker moet alle schade betalen.ta bo soetoe i dink wang sma bo mang snap drape. ik rij dagelijks met 44ton ik weet waar ik het over heb.


  Maak melding

 6. Lobi Kondreman nanga uma unu no sabi skrifi sranatongo.De meeste van jullie zijn goed in wat het kolonialisme jullie geleerd en geindoctrineerd heeft, namelijk het Nederlands. Jullie zijn goed in Nederlands, engels, sommigen ook in frans en spaans. Ma a sranantongo e kisi a srefi behandeling neki ini a srafuten. Jullie doen alsof het iets is voor de wc. Tink abouwt det brodders ent zisters. Aai lof joe ol


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.