Armaan Malik klaar voor Bollywood concert in Suriname

5
Armaan Malik klaar voor Bollywood concert in Suriname

De jonge en de meest veelbelovende Indiase zanger Armaan Malik is klaar voor zijn optreden in Suriname. Dit zegt de organisatie Royal Dutch Entertinament. “Hij verheugt zich erop om voor de eerste keer in het land te mogen optreden. Vooral omdat Armaan heeft gehoord dat de mensen in Suriname gek zijn op Bollywood muziek”, aldus de organisatie. Het concert, dat tevens de eerste internationale bollywood show is van het jaar 2018, vindt op donderdag 15 februari in At Live Entertainment, voorheen Flamboyantpark plaats.

Malik is winnaar van diverse prestieuze pijzen, waaronder Filmfare, GiMA en Dadasaheb Phalke Award. Hij heeft meer dan 20 superhits op zijn naam staan. ‘Main hoon hero tera’, ‘Bol do na zara’, ‘Main rahoom ya na rahoon’, ‘Pyaar manga hai’ zijn enkele van ze. Armaan Malik is de zoon van de zanger en music director Daboo Malik, broer van de music director Armaal Malik. Zijn voornaamste droom is om een wereldster te worden.

In de show zullen ook de tweelingzusters Sukriti en Prakriti Kakar live te bewonderen zijn. Voor het concert in Suriname is de Bollywood zanger op 10 februari in de Silverdome in Zoetermeer, Nederland live te bewonderen. Arman Malik en zijn crew worden op 14 februari in Suriname verwacht.


5 REACTIES

 1. In Suriname zijn de mensen gek op Bollywood muziek. Ja het rotzooi dat tegenwoordig in Bollywood geproduceerd wordt is niet om aan te horen; alles is sh*t hol en moet Westers aandoen. Zelfs de traditionele Indiase muziekinstrumenten zie t en of hoort men niet meer. Neen Bollywood is binnenkort Lollywood.


  Maak melding

 2. waarom zou ik naar een show van indieers moeten gaan kijken.
  de haat en geloofs rasisme in india viert hoogtij dagen.
  neem nou de film padmavati. hindoegroepen willen de hoofdrolspelers laten vermoorden.
  and B Waqoof jou veda” schrijft dat dalits en tjamaars moeten worden gediscrimineerd. Dat dit ooit gaat veranderen ? never
  lees de handvest van de Hindoetva.
  ik zou een ieder in mijn land willen vragen om in het bijzonder indiaase shows te boycotten. Niet naar toe gaan naar dit rasistische bollywood roetsoy.

  tjee


  Maak melding

 3. Kunst moet je voelen. Het roert vele harten. En zeker de Indiase zang en muziek. Geef het artiest de waardering die het verdient. Die mensen zijn waard om op een podium te staan. Bovendien heeft een artiest niets met misstanden in het land te maken. Indiase zang en muziek wordt wereldwijd gekopieerd en nageaapt. In SU en Nedl.zingen de hindoestanen alleen maar gestolen zang. Dus daarom ga iedereen massaal naar de show dan zie en hoor je de echte stem achter het lied en geef applause aan de artiest die het echt verdient.


  Maak melding

 4. Applaus ? Applaus voor zo een krielkip ? Een staande ovatie nog ook wel terwijl deze knaap totaal geen noot kan vasthouden ! Neen, applaus voor een Mohm. Rafi of Jagjit Singh maar niet voor de huidige generatie zangers die alleen maar denken dat ze kunnen zingen. Mijn MARS !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.