Terreurverdachten Suriname vandaag voor de rechter

13
Terreurverdachten Suriname vandaag voor de rechter

De twee van terreur verdachte moslim broers, die in juli vorig jaar in Suriname werden aangehouden, verschijnen vandaag voor de rechter in Paramaribo. De twee, Raoul en Nasser(FOTO), zouden volgens het OM betrokken zijn bij het voorbereiden van een aanslag op een buitenlandse diplomaat. Maar de broers die de Nederlandse nationaliteit hebben, ontkennen dit.

Volgens NOS correspondent Harmen Boerboom gaan er verhalen dat ze een aanslag wilden plegen op de Amerikaanse ambassadeur in Paramaribo, maar het Openbaar Ministerie (OM) in Suriname ontkent dat verhaal. De broers hebben wel toegegeven contact te hebben gehad met een geradicaliseerde man. Die had het duo voorgesteld om af te reizen naar Syrië. Volgens hun advocaten zijn de broers daar niet op ingegaan.

De familie van de twee Nederlanders heeft eerder aangegeven te vermoeden dat de broers zijn aangeven door de vader van die geradicaliseerde man. Hij zou tegen het Surinaamse OM hebben gezegd dat de broers verantwoordelijk zijn voor het radicaliseren van zijn zoon.(FOTO: Facebook)

Bekijk ook:


13 REACTIES

 1. Soso ka sannie!! Terreur verdachten ??? Wat een lachertje !!!
  Zijn er wapens gevonden ??
  Hoefdraad is vaker afgereisd naar het Midden-Oosten/Moslim landen : is hij ook een terreur verdachte ???


  Maak melding

 2. Terreur verdacht kun je ook zijn zonder in bezit te zijn van wapens. Observeren zonder wapens en dan toeslaan met wapens. Zoals alle terreur aanslagen zijn voorafgegaan door observatie.


  Maak melding

 3. Terreur verdachten?
  Bestaat alleen in de kop van terrorist bouta die dag en nacht in de veronderstelling leeft dat een aanslag op hem gepleegd zal worden.


  Maak melding

 4. Wordt tegenwoordig elke jongeman met een baard gezien als een terrorist? Give me a brake. Het terroriseren van onze bevolking is niet voldoende. Houden jullie je bezig met onze gezondheidszorg en onderwijs. Laat deze onschuldige jongens terug naar huis gaan. Het promoten van vakantie in Suriname in Nederland en België door organisaties uit Suriname is echt geen visitekaartje


  Maak melding

 5. Hallo er is gebelt van uit nederland jou land waar duizenden zo niet miljoenen jhihadies van daan komen en vergeet niet er was contact maar dat hebbeb ze (geweigerd). in nederland jou land dachten ze ook die jongens gaan niet naar kalifaat.maar nu weten ze beter dat nederland een gevaar is geworden voor niet moslim ha ha


  Maak melding

 6. Waarom moeilijk doen.stuur ze terug naar Nederland met een levenslange verbod om Suriname in te komen.ten minste als die wet bestaat in Suriname. Toch laat Nederland het oplossen.waarom zul je deze 2 vieze ratten in ons land houden.kost Suriname alleen maar geld.Dus weg ermee kom Suriname nooit meer binnen.of trouwe gi dot bakkie zo simpel is dat.


  Maak melding

 7. @ Hindori,
  Ik leef in vrede met beide groepen !!
  Geen awari domri’s achterban bij mij thuis van Misjieka-bakka,Stef Anus en Carl de Judas !!


  Maak melding

 8. Toen mevrouw Carter het Wanica Ziekenhuis door Van Den Berg Architecten in Kampen (NL) had laten ontwerpen en hieraan een financiering van de ING Bank tegen 1,8% had gekoppeld was dit te duur en zouden de chinezen het financieren.Resultaat .Nog steeds niets en een fundering die voor niets gemaakt is en na 8 jaar zijn er alleen maar rechtszaken en nog steeds geen gerenoveerd Beddenhuis.en betere zorg in Suriname.Suriname verdient beter.


  Maak melding

 9. Mijn land, jou land, wat een achterlijk gelul altijd. Of je nu in Suriname woont of in NL, gaat geen enkele idioot bepalen of Suriname mijn of jou land is. Jaloezie en achterlijkheid spelen een dikke ergerlijke rol. Voorouders uit Europa, Afrika, Azie, midden oosten enz. Zijn dát Surinamers ? Nee, allereerst de Indianen en verder iedereen die er is geboren of er roots heeft Niemand bepaald dat verder. Citaat en idioterie ; mijn bloedeigen broer noemde mij Nederlander, stommer kan niet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.