Behandeling tuchtklachten tegen advocaten in Suriname

4
Behandeling tuchtklachten tegen advocaten in Suriname

Tuchtklachten tegen advocaten in Suriname zullen met ingang van dit jaar weer ernstig worden behandeld. Die toezegging is vrijdag gedaan door waarnemend president van het Hof van Justitie, Iwan Rasoelbaks (r). Hij sprak bij de aanvang van het symposium van de Surinaamse Orde van Advocaten. De laatste tuchtzaak dateert van 27 maart 1992. Daarna was er om uiteenlopende redenen een tuchteloze periode tot heden. De aankondiging komt op het moment dat de tweede beroepsopleiding voor advocaten wordt ingeleid. Achtentwintig advocaatstagiaires verschenen aan de start van de opleiding.

4 REACTIES

 1. De paar goede advocaten met eerbied voor wet en recht vrezen voor hun leven en voor boua.
  en al de slechte advocaten die geen respect hebben voor recht en wet die zijn de advocaat van de duivel.Wat ze allemaal niet doen voor een beloning van duivel bouta.En dan heb je de rechters ,die niet in staat blijken te zijn een vonnis uit te spreken tegen crimineel bouta.
  Kort samen gevat
  . …er is geen vertrouwen in het justice systeem van Suriname.


  Maak melding

 2. Dat betekend dat de ex politiekus/advocaat Harish Monorath is gevrijwaard. De man die opschoot zat bij de crimineel moordenaars
  en drugsdealers. Is vandaag deken Surinaamse Orde van Advocaten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.