Thaise ambassadeur in Suriname biedt geloofsbrieven aan

3
Thaise ambassadeur in Suriname biedt geloofsbrieven aan

De niet-residerende ambassadeur van Thailand in Suriname, Surasak Suparat(r), heeft afgelopen week een afschrift van zijn geloofsbrieven aangeboden aan minister Yldiz Pollack-Beighie van Buitenlandse Zaken (l). Suriname en Thailand onderhouden sinds 1987 diplomatieke betrekkingen. De ambassadeur was voor een werkbezoek in Suriname van 17 tot 19 januari 2018. In samenwerking met de Kamer van Koophandel en Fabrieken wordt er een Roadshow georganiseerd, met als doel de mogelijkheden te presenteren op het gebied van handel en investeringen.


3 REACTIES

  1. Landen en volkeren die zich wel hebben opgebouwd in de loop der jaren komen de bedelaars helpen. Wat een schaamteloos en waardeloos volk dat zich Surinamer noemt!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.