Beruchte Surinaamse club Shisha Lounge moet deuren sluiten

12
NOS: verdachte moord Suriname via Frans-Guyana gevlucht

PARAMARIBO, 18 jan – Bar en dansgelegenheid Shisha Lounge mag geen publieke activiteiten meer ontplooien. Dit heeft districtscommissaris Mike Nerkust van Paramaribo beslist. De exploitatievergunning is ingetrokken op grond van een politierapport. Shisha Lounge haalde onlangs het nieuws vanwege een moordgeval. Een bezoeker werd doodgeschoten door een man die de pleegzoon bleek te zijn van de uitbater.

De vermoedelijke dader, de Nederlander Dafnon Murry van der Meer, heeft tot nog toe uit handen van de politie weten te blijven. Vermoed wordt zelfs dat de man via buurland Frans Guyana is uitgeweken. Intussen is de vergunning van Shisha Lounge dus ingetrokken. Nerkust zegt tegenover de Ware Tijd dat besloten is de vergunning in te trekken voor “onbepaalde tijd.” Intussen wordt het politieonderzoek voortgezet.

De politie was aanvankelijk op het verkeende been gezet. De ouders van Van der Meer gaven in eerste instantie een valse naam door. Deze naam is ook gepubliceerd door de politie. De ouders zullen naar alle waarschijnlijkheid niet vervolgd worden. In maart 2015 werd in Shisha Lounge Marchano Pocornie doodgeschoten. De daders zijn nooit achterhaald. Buurtbewoners zeggen vaker gewelddadigheden mee te maken.

- Advertentie -

12 REACTIES

 1. WTF. Te gek.

  De ouders van Van der Meer gaven in eerste instantie een valse naam door. Deze naam is ook gepubliceerd door de politie. De ouders zullen naar alle waarschijnlijkheid niet vervolgd worden.

  En bouta loopt ook vrij rond.

 2. Het is bekend dat het een beruchte tent is waar voorheen ook al een dode is gevallen. Deze tent hadden ze allang moeten sluiten.
  Deze gasten mogen nooit meer een vergunning in handen krijgen. Criminaliteit en afrekeningen beginnen ook hier. Zeker een poederdeal die mis is gelopen.Ook de bars sluiten.

 3. Gesloten omdat het niet van een Chinees is !!En wanneer
  die ene aan de Ming Doelmanstraat op Rainville ook gesloten?? Hier werd ook voeding voor naschoolse opvang bereid !!

 4. Wat heeft een bepaalde bevolkingsgroep Suriname gebracht ? Niets maar dan ook niets dan alleen maar ellende !

 5. Een mekka en kweekvijver van criminelen van heinde en ver…. en ja, sluiten die handel; alle nachtclubs en casino’s, café’s en bars en bordelen
  en jawel, koning moordenaar disere delano bouterse, koning rover en verkrachter ronnie brunswijk, ene onopgeloste zaakje pocornie en nu van der meer….jaja …..één bepaalde bevolkingsgroep.

  “Ik generaliseer niet”.

 6. Nu de paarse NDP maffiaclub nog opheffen. Deze broeihaard van alle kwaad uitroeien, dan wordt het land mogelijk weer leefbaar.

 7. @Tuk Tuk,

  Heb je soms poep gegeten?
  Zo niet laat je door een hindoestaan van achter pakken.

 8. Tuk Tuk heeft wel gelijk. Waarom heet die tent ‘Shisha’ club denk je?

  Zeker om creolen aan te trekken?

  Dan was het wel Kasaba club

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.