Beruchte Surinaamse club Shisha Lounge moet deuren sluiten

11
NOS: verdachte moord Suriname via Frans-Guyana gevlucht

PARAMARIBO, 18 jan – Bar en dansgelegenheid Shisha Lounge mag geen publieke activiteiten meer ontplooien. Dit heeft districtscommissaris Mike Nerkust van Paramaribo beslist. De exploitatievergunning is ingetrokken op grond van een politierapport. Shisha Lounge haalde onlangs het nieuws vanwege een moordgeval. Een bezoeker werd doodgeschoten door een man die de pleegzoon bleek te zijn van de uitbater.

De vermoedelijke dader, de Nederlander Dafnon Murry van der Meer, heeft tot nog toe uit handen van de politie weten te blijven. Vermoed wordt zelfs dat de man via buurland Frans Guyana is uitgeweken. Intussen is de vergunning van Shisha Lounge dus ingetrokken. Nerkust zegt tegenover de Ware Tijd dat besloten is de vergunning in te trekken voor “onbepaalde tijd.” Intussen wordt het politieonderzoek voortgezet.

De politie was aanvankelijk op het verkeende been gezet. De ouders van Van der Meer gaven in eerste instantie een valse naam door. Deze naam is ook gepubliceerd door de politie. De ouders zullen naar alle waarschijnlijkheid niet vervolgd worden. In maart 2015 werd in Shisha Lounge Marchano Pocornie doodgeschoten. De daders zijn nooit achterhaald. Buurtbewoners zeggen vaker gewelddadigheden mee te maken.

11 REACTIES

 1. WTF. Te gek.

  De ouders van Van der Meer gaven in eerste instantie een valse naam door. Deze naam is ook gepubliceerd door de politie. De ouders zullen naar alle waarschijnlijkheid niet vervolgd worden.

  En bouta loopt ook vrij rond.


  Maak melding

 2. Het is bekend dat het een beruchte tent is waar voorheen ook al een dode is gevallen. Deze tent hadden ze allang moeten sluiten.
  Deze gasten mogen nooit meer een vergunning in handen krijgen. Criminaliteit en afrekeningen beginnen ook hier. Zeker een poederdeal die mis is gelopen.Ook de bars sluiten.


  Maak melding

 3. Gesloten omdat het niet van een Chinees is !!En wanneer
  die ene aan de Ming Doelmanstraat op Rainville ook gesloten?? Hier werd ook voeding voor naschoolse opvang bereid !!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.