Curaçao North Sea Jazz 2018 maakt eerste namen bekend

3
Curaçao North Sea Jazz Festival alsnog geannuleerd

Curaçao North Sea Jazz heeft vandaag de eerste namen bekend gemaakt voor het festival dat dit jaar plaats vindt op 30 en 31 augustus en 1 september. Niemand minder dan Jason Derulo, Carlos Vives en Sean Paul komen naar Curaçao. Ook is de komst van Spyro Gyra en het Michel Camilo Trio aangekondigd.

De organisatie is nog volop bezig met diverse andere artiesten. Die zullen in de loop van de komende maanden bekend worden gemaakt. Het festival opent op donderdag 30 augustus met gratis concerten op het World Trade Center. Voor deze openingsavond is in ieder geval Silvestre Dangond bevestigd.

In 2018 vindt de achtste editie van het Curaçao North Sea Jazz Festival plaats. Traditiegetrouw zijn er ook veel bezoekers uit Suriname aanwezig. In 2017 ging het festival eerst niet, toen wel en daarna alsnog niet door.


3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.