zaterdag, juni 22, 2024
HomeNieuws uit SurinameDelegatie uit Estland op bezoek in Suriname

Delegatie uit Estland op bezoek in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Een delegatie uit de Republiek Estland op bezoek in Suriname, is vorige week door Minister Yldiz Pollack-Beighle van Buitenlandse Zaken(l) ontvangen. De delegatie stond onder leiding van Marianne Mikko(r), lid van de Presidentiële Advies Commissie. De ontmoeting stond in het teken van de lobbycampagne voor een niet-permanente zetel in de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties.

Naast Mikko bestond de delegatie uit: Margus Kolga (ambassadeur in algemene dienst / gewezen ambassadeur bij de Verenigde Naties in New York) en Mari Tomingas (afgevaardigde van Buitenlandse Zaken). Suriname is de eerste bevriende natie waar Estland met een campagne heeft aangeklopt voor steun aan het Estse kandidatuur voor de periode 2020-2021.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

21 REACTIES
 1. Wat wil deze Yildiz met de zoveelste delegatie bereiken? Maakt Suriname zich nog meer belachelijk. Kan deze zoveelste delegatie orde op zaken stellen in Suriname? No.Yildiz hou nu op met je delegatie onzin.Het volk pinaart en jij rijdt rond in de duurste auto’s met een delegatie. Tot nu toe heeft geen enkele delegatie gezegd kom mensen wij sturen Bouta en consorten naar huis en starten een nieuw plan onze Suriname uit de slop te halen. Wij helpen jullie uit de crisis.
  Meid Go home.


  Maak melding
 2. Mi Gado, wat heeft Estland te zoeken in Suriname !!!
  Wat scheelt deze Regering ,toch ???
  Straks gaan we een delegatie Maori’s ook binnen halen om ons te leren om palmbladeren te vlechten !!
  We gaan “casave-meel” van minister Agoe exporteren naar Estland !!!
  Hoe staan ze in Estland tegenover “zwarte vluchtelingen” uit Afrika ? Zijn ze welkom ??
  A No Mie, tak-so: a volk wan-sabie a sannie disie !!
  Is er een nieuwe lening in de maak ?? Voor geld verkoopt Suriname alle moeders !!


  Maak melding
 3. Een bezoek om een permanente zetel te krijgen in de “veiligheidsraad ” van de VN, en dat in 1 van de meest onveilige landen van Zd. Amerika, ja vraagt je toch wat af?


  Maak melding
 4. Arme Estland ,hoe gaat een dictator je kunnen helpen?De lijder van Suriname is de grootste mensenrechtenschender aller tijden met een strafeis van 20 jaren aan zijn broek en amnestie .Ga hulp ergens anders zoeken hoor Estland..Suriname gaat je niet kunnen helpen.Dat jullie hulp vragen aan een dictator geeft bovendien aan dat jullie onbelangrijk zijn als Suriname…dus van 0 waarde op internationaal gebeuren.Estland als jullie je zo machtig vinden ,dan verzoek ik jullie om ons te bevrijden van dictator bouta de moordenaar..


  Maak melding
 5. In de ogen van de Estlander lijkt het land verdoemd veel op een der arme Afrikaanse landen, uitgebuit, onderdrukt en beroofd van haar natuurlijke hulpbronnen en staatskas door dictators. WTF doen we hier?


  Maak melding
 6. Soso fatoe, estland snoepreis bezoekers in de rimboe. Willen jullie deze delegatie uitleggen dat buitenlandsbeleid voor Suriname in Bejing wordt bepaald, ze zijn op het verkeerde address.


  Maak melding
 7. @ Ray

  Noordzeekwal….wanneer kom je met je centen. Iedereen oplichten en hier de “grote jongen” (met poenie) uithangen.

  Oplichten kun je goed en een grote bek opzetten ook. Maar betalen? Ho maar…dan ga je je verstoppen achter een mannen naam hier en praat over oplichters. Jij zelf bent de grootste kwal


  Maak melding
 8. Het het racisme valt het mee in het lelieblanke Estland. Er wonen diverse donkere personen in dit land. Sporters en personen die getrouwd zijn of samenwonen met een partner uit Estland. De haat tegen homo’s en moslims is zeer groot. Met name het ontstaan van en parallelle samenleving boezemt de mensen veel angst. Men is van mening dat moslims straks hun plek in de samenleving gaan opeisen door te beginnen met eigen moskeeën, scholen,enz.

  Ik ben echter van mening dat de regering van Suriname niet moet steunen in haar streven naar een zetel in de Veiligheidsraad. Ijsland is lid van de EU en het land ontvangt ook heel veel financiële steun uit de VS. Daarnaast heeft dit land in 20 jaren tijd meer geld van NL ontvangen dan Suriname in 300 jaren van koloniale en neo koloniale overheersing. De mensen in Estland hebben het ook veel beter van vele gekleurde personen in de VS. Suriname moet daarom haar steun geven aan een land dat het met minder financien moet doen. Een steun aan Estland houdt in dat men de rijke EU en de VS helpt aan meer macht in de wereld. Ze zijn allen een pot nat.


  Maak melding
 9. @Ray
  Ray ❤️❤️Bouta. Ben jij soms afgewezen door je lover, jij komt al heel lang verbitterd en zuur over. Één advies, get over it dat doet hij ook.


  Maak melding
 10. Ik denk meer aan militaire steun aangezien Poetin ze aan wil pakken daar in Estland.En niet lullen is goed lezen waarom Poetin dit wil doen.Zie uitspraken de Hoop Scheffer tav Poetin en kijk naar de Cuba crisis dan begrijpen jullie Poetin misschien een beetje.


  Maak melding
 11. Lonny B@
  Geef eens aan waar hij /zij jou mee heeft benadeeld,of zijn dat
  Weer loze kreten om iemand in diskrediet te brengen .
  Als dat laatste het geval is, moet je je kapot schamen,of geef dan uitleg wat hij /zijn jou heeft misdaan!!!!!!


  Maak melding
 12. Robg@
  Rob leg eens uit Estland heeft in 20 jaar tijd meer geld gevangen van Nederland dan Suriname in driehonderd jaar noem bedragen of zijn weer aannames of waarschijnlijkheden
  En vergeet niet waarin dit gebeurden of word dit te moeilijk voor jou


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES