dinsdag, mei 28, 2024
HomeOnderwerpenEconomieJarige vakcentrale C-47 sluit stakingen niet uit

Jarige vakcentrale C-47 sluit stakingen niet uit

-

Does Travel - naar Suriname

Robby Berenstein, voorzitter van de vakcentrale C-47 in Suriname, spreekt een Bijzonder Assemblee van de Arbeid vrijdag toe in verband met het 48 jarig bestaan van centrale op donderdag 11 januari jl. Hij heeft aangekondigd dat er dit jaar flink gemobiliseerd zal worden om de druk vanuit de vakbeweging op de regering van Suriname op te voeren.

De druk zal aldus Berenstein vooral worden opgebouwd vanuit werknemersorganisaties binnen het bedrijfsleven. Hij sluit stakingen niet uit als de regering hardnekkig blijft en het beleid niet in positieve zin over een andere boeg gooit.

De herdenking vond plaats in het C-47 gebouw aan de Johan Adolf Pengelstraat.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. Beste Amigo . Dat weet je toch, Suries zijn voorbarig en goed in mooie woorden. Suries zijn kampioen praatjes maken en ze lijden aan souvinistisch minderwaardigheid complex.


  Maak melding
 2. Desi opa bouterse heeft een kogel nodig in zijn kop!
  Deze man heeft su bankroet gemaakt!
  Veilingen en winkel sluitingen op hoog niveau zijn aan de orde van de dag!
  Me bar joe!
  Desi hoe laf kan j zijn om het volk dat vertrouwen in jouw had dit te verkopen?


  Maak melding
 3. Altijd dat gezeur over Bouterse die een kogel nodig heeft. Die man loopt jaren rond en geen van jullie heeft het lef, stelletje bobbo’s met bigi moffo. Jullie horen samen met hem op dezelfde stapel


  Maak melding
 4. E Robby, hou je kaolo lelijke smoel. Je roept al een paar jaar om te staken, maar niemand luistert naar je.
  Je bent geen vakbondsleider of niet geschikt hiervoor


  Maak melding
 5. @ Hoofdverdachte alias nakomeling van een Indiase Toda,
  Jou moeten ze naar de Toda’s terug sturen waar je tezamen met je Toda-broeders kan deelnemen aan de gebruikelijke “boefro-tafra !! Jiyani moet je ook zeker meenemen zodat ze de “Kamasutra” daar ook kan beoefenen !!haar hoogste cultuur goed !!


  Maak melding
 6. Oma nanga opa taki sinds 2010 dati a regering ndp na wang didibri regering. Sinds 2010 oma beng waarskow deng famiri sa verval in wang ndper dat soso roof nanga kiri e go kong. Ze werd uitgelachen en voor dom gehouden. Anno 2010 vele paars verworden famirisma e ka. Oma heb je dit, dat of een beetje geld om te lenen. Oma blijft beleefd en bij gestaan door opa leggen ze die oerdomme famirie ndper’s wonend in Abra Broki en Wi Kontreng dat ze met zijn aleen met potten en pannen richtig huize ddb moeten gaan voor hulp. Na soso tjoeri en neks no fout e kong. Oma blijft bij haar gedachte dat alles wat met de ndp te maken heeft, gelovig of niet, paars demonisch wordt misleidt door de boze geesten en demonen die het land regeren. Opa taki je bedoeld die bezeten zijn van ddb’s boze geesten en demonen van moord, leugen, roof, geweld en misdaad. Ieja baja dat is het, het gehele paars volk is demonisch bezten, want kijk noh hoe meer Stef me Anus Meyje, Misika Dubai en bobo Dodgeson bidden vo land en volk, des te meer onrust, onvrede, armoede, misdaad, immoreel en geestelijk verval e neme toe, rara hoe kan dat? Simpel, ze aanbidden didibri in de persoon van ddb. Do ka.


  Maak melding
 7. Dit gebouw waar er nu gefeest wordt. Heeft een zeer slechte (ordinaire) achtergrond. Het is de woonhuis geweest van de bouwaannemer Tjon Kie Sim. De manier hoe C47 aan dit gebouw is gekomen roept vragen op. Wijlen Fred Derby moest nog in leven zijn. Maar die Siegfried Gilds leeft nog deze man is de rechterhand geweest van Fred en is zeker medeplichtig geweest.

  Als we de misstanden van Fred Derby en consorten op een rijtje plaats dan heb ik zeker de hulp van de PG nodig. SPA partijgebouw aan de Jacobusrust de trein van weest paraat. Dit geldt voor Bouterse met zijn OCER Somohardjo partijtrein op Beekhuizen Nieuwe Haven.

  En kan niet van de huidige regering verwachten dat zij maatregels gaan treffen.
  Zijn allemaal boeven en schurken.


  Maak melding
 8. Robby geef ze van katoen. Deze waardeloze regering moet echt naar huis. Bouta en consorten hebben geen geweten. Ondanks alle stakingen en achteruitgang van het land blijven zij de bevolking geestelijk martelen. Onschuldige baby’s die doodgaan op een IC afdeling gebeurt niet zo maar. Ik sta achter je acties. Bevolking kom op blijf niet zitten sluit je aan bij de vakbond Samen bereiken wij meer.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES