Boek ‘It happened at Marienburg, Suriname’ verkrijgbaar bij VACO

5
Boek 'It happened at Marienburg, Suriname' verkrijgbaar bij VACO

Met genoegen presenteert VACO het boek ‘It happened at Marienburg, Suriname’, de Engelse vertaling van de historische roman ‘Herinneringen aan Mariënburg’ van Suriname’s meest bekende schrijfster Cynthia Mc Leod.

Deze bijzondere uitgave kwam tot stand door een unieke samenwerking van VACO Publishers, de regering van India en de ambassades van Suriname en Nederland.

De paperback met zilverfoliedruk telt 152 pagina’s en kost SRD 118,80. Voor meer informatie kunt u contact maken met de afdeling boekhandel via telefoonnummer (+597) 472545 of info@vaco.sr.


5 REACTIES

 1. Hoe kon dit toch gebeuren; Volwassen mensen om een stukje broodwinning!
  Soms, vraag ik mij gillend af, of nog een Sociaalpsychologisch kloof tussen volwassene en kinderen! Volwassene, die zich glashard, voor de domme houden! SCHANDELIJK.


  Maak melding

 2. Dan is het te hopen dat Sandew Hira zich niet op de voorgrond heeft gedrongen om het voorwoord te schrijven.Als dat zo is, is het boek bij voorbaat voor mij waardeloos.
  Zo als de boeken van Bhagwanbali en Munshi Rahman Khan.


  Maak melding

 3. @Jacobus; het boek van Munshi Rahman Khan is een dagboek door de naamgever zelf bijgehouden. Dat S. Hira in het voorwoord het een en ander over het plantage leven schrijft, doet niets af aan de authenticiteit van het Dagboek van Munshi Rahman Khan.
  In ieder geval heb ik een exemplaar in mijn bezit.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.