donderdag, april 11, 2024
HomeNieuws uit SurinameBrunswijk mag ook geen schoolkinderen meer vervoeren

Brunswijk mag ook geen schoolkinderen meer vervoeren

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 10 jan – Politicus en ondernemer Ronny Brunswijk mag geen schoolkinderen en onderwijzers meer transporteren. De contracten voor transport per boot en bus in het binnenland worden niet verlengd. Dit komt bovenop de vergunningen die zijn ingetrokken voor het winnen van goud en hout. Brunswijk had vier bussen en zes boten verhuurd aan het Nationaal Vervoer Bedrijf. Hij spreekt van een bewuste actie.

De regerende NDP is er op uit hem uit te schakelen als politieke tegenstander. Van Brunswijk is bekend dat hij zelf zijn verkiezingscampagnes financiert. Het leverde zijn politieke partij ABOP vijf zetels in het parlement op bij de laatste verkiezingen. “Al trekken ze al mijn concessies in, er zijn andere manieren om aan geld te komen”, zegt Brunswijk tegenover de Ware Tijd.

ABOP blijft strijdvaardig. Anders dan eerder, is de partij bereid straatprotesten te ondersteunen. De economische situatie wordt met nauwlettend gevolgd. “Als deze niet meer houdbaar is, zullen we moeten ingrijpen”, zegt Brunswijk. Wel zal de samenleving zelf actie moeten ondernemen. Abop wil dan ondersteunen. Als het nodig is, moet de regering nog voor de verkiezingen opstappen.

opening
Fernandes Express
BODO Party

71 REACTIES
 1. Dit is een teken aan de wand hoe de coalitie en hun president te werk gaat.
  De rijk geworden vrienden door middel van fraude en diefstal rijk geworden worden met rust gelaten.


  Maak melding
 2. En nu ook nog de achterstallige belastingen innen. Dat moet heel veel zijn. Inkomsten uit goud, hout, vervoer.
  Brunswijk kent ook nog andere (illegale?) middelen van inkomsten. Belast die ook!


  Maak melding
 3. Brunswijk is nu wakker,wand zijn belangen worden aangetast.al die illegaal praktijk van lonnie moet tog bloot gelegd worden.regering vergeet niet achterstallig belastingen zonodig met toeslag heffen.


  Maak melding
 4. MAAR DAT IS EEN OPZET N.D.P.EN HUN BAAS GAAN NU CHAOS CREEREN. ABOP EN NDP GAAN ELKAAR VERNIETIGEN ….MENSEN MET VERSTAND GAAN JULIE NIET MEE MET ZE LAAT ZE ELKAAR VERNIETIGEN …… IK ALS ALBINEES BEN AL MOE VAN ABOP EN NDP GEEN VAN BEIDE PARTIJEN BETEKENEN NIETS VOOR ALBINA .ZE ZIJN MEER MET HUN ZELF BEZIG …EN INDERDAAD IS HET TIJD VOOR EEN ECHTE ALBINEES OM ZIJN MOOI DISTICT ALS ALBINA ZELF TE ONTWIKKELEN.EN GEEN ABOP EN NDP DIE HEBBEN JUIST VOOR VERNIETIGING GEZORGD ….NL. VS JUNGLE


  Maak melding
 5. Hee Ray…..je praat over wij? Hoe durf je noordzeekwal.
  Er is geen wij voor Su en jou. Je hebt Su verkocht voor de gulden en nu praat je alsof je het zo goed voorheb met Sranan. Hoe durf je


  Maak melding
 6. Je reactie is verstuurd maar moet eerst goedgekeurd worden.

  Lonny B

  Hee Ray, Vieze overloper van het NL front, hand ophouder en nietsnutter. Je bent een schande voor SU. Kwal


  Maak melding
 7. Allemaal afleidings-manouvre van de starteeg Bouta !!
  Sang, plotseling gaat Brunswijk ook de straatacties ondersteunen en of liever gzegd, zijn achterban gaat helpen om de winkels en zakenpanden te plunderen in de stad bij elk opstootje !!!
  Wanneer horen we iets van de “te innen belastingen” bij Brunswijk ??? Met deze belastinggelden kunnen de ziekenhuizen uit de nood geholpen worden !!
  Ik wist niet dat deze “charlantan-drugsveroordeelde” ook boten en bussen verhuurde aan het ministerie !! Dus waarschijnlijk ook gebouwen !!
  Tigri-barba Belly , pe-joe-de-now ?? Dus joe bing vreet ook uit a patoe !!!
  Hoeveel vermogensbelasting betaalt Brunswijk ??
  En wanneer gaat de” son of Dod” de creatie van Carl de Judas, optreden tegen de Skalianhouders ???


  Maak melding
 8. De infrasstructuur van albina is helemaal vernietigd door die domme paarse commisaris die op albina worden geplaatst elke keer sturen ze een paramang naar albina. Een albinees moet commi. Zijn. bouta persoonijk houdt niet van dit district .terwijl albina nu zorgt voor su omdat europa vlak naast ons is


  Maak melding
 9. Hij kan liever uit de politiek stappen. Dit is gewoon funest.met zulke neven activiteiten. De hele politiek daar moet heropgevoed worden gewoon met nieuwe jonge geschoolde krachten beginnen en nog moet ten ze allemaal gescreend worden.dan denk ik dat het beter zal gaan met Suriname.
  En ik zou het niet erg vinden als men het inwissel plicht weer kan herstarten.zo dat er weer geld in het laatje komt.Suriname was een paradijs.kijk wat men ervan hebben gemaakt. Mama fu dotu é sari.groetjes gouden tip.


  Maak melding
 10. Welke “klokken-luider” bij de belastigdienst kan ons meer info geven over hoeveel belasting Brunswijk betaalt ??
  Ik heb alvast begrepen dat alleen “Bee” aan zijn dossiers mag komen en niemand anders !!!


  Maak melding
 11. Sinds bouta president is nu pas doet hij iets goeds precies als bouta waantbrunswijk zich als god in albina . BEIDE KLOOTZAKKEN ZIJN EEN SLECHT VOORBEELD VOOR SU ……ZE MOETEN NOU EENS EINDELIJK VERDWIJNEN. DEZE ZELFDE BRUNSIE EN BOUTA HEBBEN ALBINA VERNIETIGD


  Maak melding
 12. DWT 7-1-18
  PARAMARIBO – “Wij gaan met vereende krachten deze regering moeten wegstemmen”, zegt de voorzitter van de Abop, Ronnie Brunswijk, in een vooruitblik op de verkiezing van 2020″

  Nu hij zelf getroffen wordt: concessies ingetrokken etc.etc.
  wil hij de straat op. Heel 2017 heeft de bevolking gepinaard, maar Lony was nergens te vinden. Shame.


  Maak melding
 13. @Lonny B
  Ach ,we weten welke idioten achter je aanlopen !
  Ze zijn nog dommer en een grotere idioot dan jou!!
  Je hebt je vriend en vijand eerder geholpen om lijder te worden,nu hij weigert om jou te belonen voor je verraad door de surinamers een dolk in hun rug te steken,kom je de goeie piet hier spelen,maar enfin heel Suriname weet wat voor kwaad je de surinamers hebt aangedaan door ons te verraden ,kom geen heilig boontje hier spelen,in dit alles ben je niet onschuldig.
  En idd ,tijd voor je zenuwpillen!


  Maak melding
 14. De NDP is al bezig met de verkiezingen 2020. De verkiezingskas moet worden gespekt en mensen moeten met baantjes worden gebonden aan de NDP.
  Daarnaast worden de bronnen voor fondsverwerving van de concurrenten beperkt. De ingetrokken concessies en opdrachten worden aan NDP loyalisten uitgegeven die mensen aan zich binden door ze een baan te geven en daarnaast de NDP kas spekken met een percentage van de verkregen opbrengsten van de opdrachten en concessies
  Brunswijk is die mogelijkheden kwijt.


  Maak melding
 15. Jaren tachtig perikelen zijn komende, alleen zevenmalen erger als les voor al die oerdomme ndper’s om nooit van je leven didibri te aanbidden en te geloven. Niemand zal dit paars verdoemd verdorven volk de helpende hand bieden. Ze hebben zelfs hiervoor gekozen voor wat komen gaat. Wang burgeroorlog.


  Maak melding
 16. Brunsie krijgt koekje van eigen deeg!
  Toen men hem zei van ronie kom hier je moet fröntgenfoto ondersteunen, maar…. ronie was ongehoorzaam en is toen met die hele ac 7 zetels toen sakasaka moordenaar gaan ondersteunen waardoor we nu in een hel leven!
  Ik hoop dat brunsie zijn ogen nu open gaan want opa desi mag nooit meer pres worden want de boel de boel pinaart!


  Maak melding
 17. Dussss die mensen van Suriname hebben nog hoop. De verkiezingen van 2020 zullen worden gestolen door de NDP…30 zetels…mami todo is al gepositioneerd


  Maak melding
 18. Alles is al voorbestemd. Mensen kunnen niet eens een revolutie in hun eigen persoonlijke leven brengen laat staan in de gebeurtenissen in een land.
  Die verhalen van je moet je leven in eigen hand nemen zijn mooi, maar hoeveel mensen kunnen dat? Je bent voorbestemd je lot te volgen tenzij………tenzij je een grote ziel tegenkomt die enorme barmhartigheid voor je heeft. Anders volg je gewoon je lot. En die is voor de meeste mensen niet bijzonder.
  P.S: God bestaat, maar grijpt niet in in het leven van mensen. Stel je voor, 7 miljard keer per dag bezig zijn met ingrijpen. Daarom heeft hij een wetje gemaakt: wat je zaait, zul je oogsten.
  Bouterse had in z’n vorige levens goed gezaaid, nu profiteert hij ervan. Maar hij was zo dom in dit leven slecht te zaaien, in z’n volgende leven(s) zal hij dan ook zure dingen oogsten.
  Ditzelfde geldt voor iedereen.


  Maak melding
 19. Het allerbelangrijke bij mij over Ronny Brunswijk is dat Nederland (politiek den Haag) is zich gaan bemoeien met de zaak om de bankrover tot jungle commando te bevorderen, bevoorraad met materieel als financieel. Die moordenaar dat vele moorden op z’n geweten heeft krijgt en ontvangt amnestie en de bijnaam van robin hood.

  De zogenaamde vrijheidsstrijder is door Nederland (politiek den Haag) misbruikt. De (crimineel) bankrover en massamoordenaar en die klote (kortzichtige verraders) landgenoten dat heeft samengewerkt met politiek den Haag om het Surinaamse volk uit te moorden zullen vroeg op laat hun verdiende loon krijgen.

  Dat de couppleger en ex bevelhebber ( Bouterse) een gewezen Nederlander is geweest weet zelf een koe van zondag. Dat deze zo ver is gegaan om vijftien landgenoten om zeep heeft gebracht, zegt dit heel wat. Bouterse met zijn Nederlandse adviseurs hebben toen bewust gekozen voor de militair Roy Horb de man met een geestelijk gebrek.

  Bouterse is van de Pad van Wanica toen verhuist naar Domburg waar nu de zitting plaats vindt en van daar naar het fort Zeelandia ( de beruchte bakafoto gevangenis HVB) en Devil waar Horb zich heeft “opgehangen”.
  Wie de geschiedenis van fort Zeelandia kent zou nooit op die plaats willen wonen of z’n intrek innemen. Maar door een grote achterlijkheid en stommiteit van de militairen Bouterse en Horb om daar te gaan wonen en hun kantoor te vestigen was een grote ordinaire fout geweest.

  Misschien zijn zij door hun toenmalige adviseur geadviseerd om daar hun intrek te nemen en dit hebben zij ook met beide armen gegrepen. De instituten en museum moesten plaats maken voor de stomme wil van de militairen. En dit is hun duur komen te staan.

  Die Hollanders weten met de volle 100% wat zij daar hebben neergezet maar die domme negers niet. En ik ga ze ook niet zeggen waarop zij voortaan moeten letten. Ieder bevolkingsgroep hebben hun eigen (zeden en gewoontes) cultuur. En dit hebben de Hollanders ook. Laat niemand jou komen wijsmaken over ditjes en datjes want deze weten ook niet waarover zij het hebben.

  Wetenschappers, Professoren e.a. organiseren lezingen om u en ik uit te leggen over het niet bestaan van god. Maar hebben ze jou ooit gezegd waarop ze deze stelling hebben opgebouwd? Neen want de waarheid zal ons vrij maken. En dit gaan zij nooit doen om Macht en Geld. Misschien is er wel een paar er tussen dat ons de waarheid wilt vertellen maar dan riskeert hij/zij z’n leven.

  Het Fort is niet zomaar daar neergezet het heeft veel meer dat velen niet weten. De kortzichtigheid bij onze mensen is te betreuren. En de wijsheid hebben zij ook niet in pakt, daarom gaan er zoveel kostbare tijd ook aan verloren.
  Neemt maar bijvoorbeeld de rechtszaak van de decembermoorden.

  Niemand en dan ook niemand op deze wereld waarin wij met ons alen samen moeten wonen oprecht zijn. Liegen en bedriegen voeren de boventoon.
  Wie de wijsheid en de aangeleerde in zicht hebben. Heeft een betere houvast dan die dit niet hebben.
  De zaak Bouterse is in onderzoek en reeds ver gevorderd dus laat ik voor wat het is.


  Maak melding
 20. Bap Homet Hoe weet jij dat heb je al zaken met die man gedaan hoe weet je dat hij met illegal spullen bezig is heb jij bewijs daarvan IF YOU CAN’T SEE SOMETHING GOOD ABOUT SOMEBODY SHUT UP


  Maak melding
 21. Er gaat dus weer gefraudeerd worden by de komende verkiezing? Fat todo silos maakt zich alweer klaar om de zetels van andere partijen te vergaren voor der geboefte vieze kankergezwel moordenaar!
  Me barrrrrrr joeeeeeeeeee!


  Maak melding
 22. Wendy,

  mami todo whahahaha. ik weet zeker, silos eet dagelijks 3 of 4 porties fladder plus bere. Want zo ziet zij, ik bedoel het, er uit.

  Wat je eet, wordt je


  Maak melding
 23. Ik zei het al !! Soso-lee !! Dodson zegt ook dat het niet waar is !!
  Alleen 1-concessie is ingetrokken !!!

  En nu wachten op de belastingdienst !!!


  Maak melding
 24. BY THE WAY, alle vergunningen in Sranan zijn ingetrokken door de PAARSE militaire Clan !

  PRODUCTIE LIGT STIL, NUL KOMMA NUL !

  A TORI FAILLIET !

  BINNENKORT UITVERKOOP VAN EIGENDOMMEN VAN DE STAAT, TEGEN ELK REDELIJK BOD !!!


  Maak melding
 25. In Suriname komt het straks op een burgeroorlog dat is mijn voorspelling.Bouterse heeft het land al failliet gemaakt en nu probeer hij zijn tegenstanders kapot te maken degene die hem hebben gesteund in zijn amnestie wet.Het gevaar in Suriname is de moordenaar Bouterse die moeten ze veroordelen voor die moorden die hij gepleegd heeft in 1982 punt uit.Het volk is zelf moe van deze boef die het land leeggeroofd heeft en geen principe meer heeft als mens.Als mens is hij waardeloos.Al zij bezittingen moeten ze afpakken.Als Surinamer schaam ik voor mijn eigen land.


  Maak melding
 26. Ik ben blij dat deze dingen gebeuren. Hierdoor krijgen wij de kans om een kijkje te nemen in de politieke gaarkeuken van Suriname.
  Een ding is zeker en dat is dat Bouta mensen kan maken en ook breken. Nooit geweten dat Lonnie zoveel vergunningen van DDB had gekregen: Goud, hout, Bus en boot, naschoolse opvang, kippen, prostitutie en ik denk ook drugs. Hij is dus goed beloond voor zijn loyaliteit
  En nu begin ik ook te begrijpen waarom onze Lonnie zo lief was voor DDB. Hij mocht DDB niet boos maken en zijn belangen op het spel zetten. Nu hij alles kwijt is en dus niets meer te verliezen heeft wordt hij weer de echte strijder.
  En DDB? Was dit een meesterzet van hem of heeft hij zich nu bloot gegeven? Ik denk dat dit een kapitale blunder van hem is, want nu laat hij ook zijn echte karakter zien en dat is: ”Wie niet voor mij is, is tegen mij. En als ik hem niet kan vermoorden dan maak ik hem financieel kapot.”
  Maar wat DDB vergeet is dat Lonnie zeer zeker heel veel over hem weet. Goede dingen en ook slechte dingen. DDB loopt het risico dat Lonnie gaat klepperen en die beerput open trekt en dan heb je rumble in the jungle.


  Maak melding
 27. @Bigi Sma,
  Het corrupte denken zit jou in de genen. In het geval van Brunswijk is er sprake van grote belangenverstrengeling. Deze belangenverstrengeling praat jj goed. Foei toch………! Als politicus dient Brunswijk meerdere belangen die veel invloed op elkaar uitoefenen en dat is niet gezond voor een transparante politiek voering.

  Brunswijk heeft meerdere petten op. Van meet af aan was de integriteit van Brunswijk twijfelachtig. Brunswijk heeft zijn vergunningen en commerciële belangen te danken aan Ronald Venetiaan die heel veel regels heeft overtreden. Brunswijk kreeg zijn vergunningen en concessies voor een eitje. Als politicus deed Brunswijk openlijk aan zelfverrijking. Hij roofde de Surinaamse bossen en goudvelden en hij betaalde nauwelijks belastingen. Die ruimte kreeg hij van de VHP en NPS.

  De regering van Suriname moet alle verstrekte vergunningen tegen het licht houden en de vergunninghouders dwingen conform de marktwaarde een bedrag te laten betalen.


  Maak melding
 28. @PAARSE HUISSLAAF, Opa D die OPENLIJKE corruptie toestaat, zal NOOIT optreden tegen ALLE via Curruptie uitgegeven concessies en gronden etc !

  Opa faciliteert CORRUPTIE : zie oa Carifesta-gelden-ROOF, Zie Voedselpakkettenroof, zie Naschoolse Opvanggelden-ROOF via keukens en aantal maaltijden, zie EBS-Generatoren-aankoop-Roof, zie Roof via Cassavefabriek, zie Roof via Sneltreinproject, zie Roof via stopgezet Ethanolproject ! etc etc

  UW OPA D zal NOOIT echte maatregelen nemen tegen ALLE CORRUPTE POLITICI !
  Uw Opa streeft niet naar WELVAART VOOR SRANAN of VOOR HET VOLK !

  Daarom heeft uw Opa D al ruim TIEN MILJARD laten VERDAMPEN en is de PRODUCTIE NUL !

  BIJ PAARS TELLEN DE BELANGEN VAN LAND EN VOLK NIET !
  DOEL IS ENKEL : Sabotage Rechterlijke Macht zodat OPA D ONTKOMT AAN NOG EEN ZWARE VEROORDELING !!

  Dus komt u als huisslaaf hier niet babbelen over Corruptiebestrijding door DDB ! FAKE PAARSE SHIT !!!!


  Maak melding
 29. Coming soon 2de ronde oorlog tussen gekke lonnie en bouta. Eerste heeft mijn huis en inboedel gekost op Patamacca en mij berooid teruggestuurd naar Holland via Cayenne.

  Daar ben ik de Nederlandse regering en met name het ministerie van buitenlandse zaken heel dankbaar voor voor alle hulp die ze mij verleenden. Noodpasspoort, ticket, geld en direct hulp bij aankomst.


  Maak melding
 30. Bouterse c.s. sturen aan op weer een binnenlandse oorlog. Chaos creëren om weer een noodtoestand af te kondigen om zo ruimte te maken voor de volgende machtsgreep vóór de aanstaande verkiezingen.


  Maak melding
 31. Er moet strenger toezicht zijn op Silos zijn is onbetrouwbaar. Speelt een vies spelletje bij de verkiezingen. Ze wordt gebruikt en dat heeft zij niet door.
  Brunswijk moet alles teruggeven wat hij zich eigen heeft gemaakt. Dat alle vergunningen ingetrokken zijn is mooi nu de rest nog.Hij kan het land niet besturen. Hij is een ongeschoolde kracht.Wanneer hij zijn mond optrekt kont er alleen bagger uit.Sarie Torie.


  Maak melding
 32. Brunswijk heeft veel mijn manschappen afgehakt. Nu is hij de koning in de jungle met coke lab, prostitutie bedrijf, houthandel, meerdere goudmijnen en betaalt geen cent belasting.
  Brunswijk weigert ook geld te spekken in de ndp kas.


  Maak melding
 33. Ook Bouterse heeft drugsbedrijven in Suriname.Hij is de grootste gebruiker van Suriname samen met Brunswijk en de mensen die in de regering hebben gezeten 5 jaren geleden.Ook de zoon van Bouterse die in Amerika vast zit.Nu moeten ze die vader oppakken om Suriname te bevrijden van deze moordenaar.Brunswijk kan ook niet naar het buitenland anders wordt hij opgepakt wegens drugshandel.


  Maak melding
 34. Ik zei het al: afleidingsmanouvre !!!
  Alleen 1- concessie vergunning is ingetrokken !!
  En nu is de “coke veroordeelde” wel bereid om acties tegen Bouta te ondersteunen !! Dus het volk moet deze “belasting ontduiker nu ondersteunen !!
  Alle NDP-ers moeten de straat opgaan en eisen van Bouta dat hij laat onderzoeken waarom Brunswijk geen belasting betaalt met zoveel bedrijven/concessies op zijn naam !!
  A No Mie,tak so .Het zijn de belastingbetalers die dat eisen t
  Ook Somo, de grondrover eist dat !!!


  Maak melding
 35. @ RobG

  “Brunswijk heeft meerdere petten op. Van meet af aan was de integriteit van Brunswijk twijfelachtig. Brunswijk heeft zijn vergunningen en commerciële belangen te danken aan Ronald Venetiaan die heel veel regels heeft overtreden. Brunswijk kreeg zijn vergunningen en concessies voor een eitje.”

  U kent slechts één route zonder enig bewijs. Corruptie is van alle tijden. Er zijn altijd 2 partijen voor nodig. Bouterse heeft belooft het aan te zullen pakken. Hij zou de halve VHP op sluiten. Doekhi staat in de DNA te wapperen met papier dat buiten de DNA geen enkel bewijs oplevert.
  Indien Brunswijk onder Venetiaan onrechtmatig rechten verworven heeft dan is Bouterse even slecht omdat hij er al bijna 8 jaar niets tegen ondernomen heeft of erger gefaciliteerd heeft dat Brunswijk zich kon verrijken.

  Ik heb aan o.a. presidentieel adviseur Jozefzoon en een onderhandelaar (SU-Newmont) in 2011 /2012 de vraag voorgelegd wat er met het hout dat gekapt moest worden op de Merainkreek mijnlocatie/ Newmont zou gaan gebeuren en hoeveel er gekapt moest gaan worden. Dit in het kader van een interessante business-case die voor Suriname goed was voor $ 100.000.000/jaar. Men gaf geen antwoord.
  Ik ben toen bij Newmont langs gegaan en de toenmalige directeur wist ons na een kopje thee binnen 5 minuten alle gegevens te verstrekken:

  >> Totaal te ontbossen 5.000 ha. (10% van wat de SU officials melden)
  >> Reeds ontbost door exploratie en Pork Knockers 1.500 ha
  >> Nog te ontbossen 3.500 ha
  >> Het hout met economische waarde moet door Newmont geladen worden op vrachtwagens die door een lokale ondernemer gestuurd worden.
  >> Het hout zonder economische waarde is ons probleem

  Best RobG wie waren toen politieke bloed broeders, wie gaf aan wie een enorme hoeveelheid hout CADEAU. Wij praten overeen waarde van $ 10talen miljoenen.

  Het zal u duidelijk zijn dat ons voorstel om dit hout en het hout dat nu op Landbouw Maatschappij Pattamakka geoogst wordt middels een regionale ontwikkelingsmaatschappij productief te maken niet succesvol was.

  RobG Brunswijk en Bouterse zijn van het zelfde sop overgoten Laat Geert W. & Rob A. hun Nederlandse Rechtbank dossiers maar eens naar Suriname komen en zult waar kunnen nemen waar, wanneer en aan wie de steekpenningen voor wie overgedragen zijn door Ballast Nedam. Zodra die vraag in Suriname opgelost gaat worden ben ik er vrij zeker van dat een Surinaamse ondernemer zijn heil elders gezocht heeft. Hij heeft al aangegeven te Internationaliseren (In Guyana zal meer te halen zijn over een jaar).


  Maak melding
 36. RobG
  Je kijkt weer door de ene (plee) gat waarop een donkere zonneglas zit waardoor je alleen dat wilt zien wat jij wilt zien.
  Brunswijk en vele anderen vreten net zo hard uit de tros met valuta zoals de president en zijn kornuiten die deze tros met valuta zouden moeten bewaken en moeten besteden aan het volk en land.
  En dit blij je goed praten.
  Niet omdat de één vreet uit de ruif moet de president en zijn achterban dit vreten ook bezigen.
  Het zou de coalitie sieren als ze alle gevallen onderzoeken en voor het gerecht slepen en tegelijkertijd alles terug vorderen. Ja ook van de first lady en haar familie tot Jozefzoon en zijn familie.
  Dus fluit je muziek en dans op je eigen tonen


  Maak melding
 37. Ze hadden lonnie omgekocht met concesies voor samenwerkingen ….dat is wat er gebeurt in su….BRADA EF JU NO WANG JOIN ME DAN MI E TEK ALA SANI BAKA …. HET GEVOLG DAARVAN IS ……EN DOEL IS ….. ABOP VERZWAKKEN WANT ZE GROEIEN .


  Maak melding
 38. Liberty,

  Boef pakt rover
  Rover pakt boef.

  Kom niet aan Ronnie zijn brood, want (dan pas) komt hij in actie. Als hij dan ook nog Bordo de Money Hond om ondersteuning vraagt zijn de rapen helemaal gaar.
  Na heri dey: President tek a telefoon……………

  Jungle oorlog in Paramaribo deel 1.

  Viva la Republica


  Maak melding
 39. Schoolkinderen mogen vervoeren terwijl je op je goudvelden prostituees exploiteert?

  Hoe dat dan ?

  Mensen wordt toch eens wakker !

  Viva la Republica


  Maak melding
 40. Rijkdom illegaal verkregen ??????????

  TJEK, CONTROLEER A L L E RIJKDOM van A L L E POLITICI en aanverwanten/zakelijke katvangers ! Belastingaanslagen opleggen, Naheffingsaanslagen opleggen en Boetes !

  Moet onderdeel worden van de 100% PERMANENTE SCREENING van POLITICI en Zakenwereld !

  ONTERECHT VERKREGEN Gelden en Goederen TERUGVORDEREN BIJ DEZE BOEVEN VIA EEN “PLUK ZE” wet !

  GEEN ONDERSCHEID MAKEN, STARTEN BIJ DE HUIDIGE PRESIDENT en zijn zogenoemde TIENTALLEN ADVISEURS !

  DAN PAS kan SRANAN EEN STAP VOORUIT ZETTEN !

  MET DE HUIDIGE ZWARE PAARSE CORRUPTIE KOMT NIETS PRODUKTIEFS VAN DE GROND !

  Er IS AL RUIM TIEN MILJARD VERDAMPT , DOOR DEZE ONKUNDIGE PAARSE CLAN !


  Maak melding
 41. Ronnie waar was je met de protesten van 2017. Jij alleen zoveel vergunningen
  Wat hebben die andere broeders. Wat heb je voor je volgelingen gedaan. Niets. Je zelf alleen verrijkt.


  Maak melding
 42. Ronnie heeft geen bal gedaan vvor zijn gemeenschap.belasting betalen ho maar never betaald. Kijk moengo hoe dat eruit ziet.wat heeft hij mt dat geld gedaan van al die inkomsten. Njamang no lobbie njamang. Solanga a dei ien a monie wereld da toch a ne yippie de sma foe ing .10 concessie a bing habbie . Da faf ding ingie de soekoe wang pies grong solanga. A no kang. De a moes sten ding protest foe 2017 a no bing dwing. Die a fadong ey soekoe hulp foe volk. We oeng ai kong opo .apina in a kondre faja toemsie. Ding paarse nanga ding djerrie boef sa fettie brokoe a parlement. We waktie foe de donderop. Oorlog tussen de boeven nu.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES