Suriname weer op Vakantiebeurs in Utrecht

10
Suriname weer op Vakantiebeurs in Utrecht

Komende week is het weer tijd voor de Vakantiebeurs in Utrecht. Van 10 t/m 14 januari 2018 maakt Nederland weer kennis met verschillende vakantiebestemmingen in de Jaarbeurs Utrecht. Ook Suriname is daarbij vertegenwoordigd door o.a. Surinam Airways, Does Travel & Cadushi Tours – Suriname en de Suriname Hospitality and Tourism Association.

In verband met de beurs heeft Dominicus een speciale reisgids uitgebracht getiteld ‘Suriname als perfecte en verrassende vakantiebestemming’. Op 11 januari zal Diederik Samwel, auteur van deze reisgids, op boeiende wijze vertellen hoe Suriname afwijkt van het beeld wat we hier in Nederland hebben.

Hoe ziet een reis door zijn Suriname er uit? Denk hierbij aan overweldigende natuur, machtige rivieren, en bijzondere flora en fauna, maar ook swingend Paramaribo. Ook zal hij meer vertellen over de Surinaamse muziek en haar iconen: Woiski sr. en jr., Lieve Hugo, Typhoon, Kenny B. Dit alles uiteraard omlijst door swingende video- en muziekfragmenten.

11 januari – Hal 7, Urban Theater


10 REACTIES

 1. het enige wat er te bieden is op de beurs, is coke en dergelijke..

  dus als je houdt van dat spul, moet je gerust gaan kijken kopen en in het binnenland verblijven..

  overigens, een gelukkig nw. jaar veel gelijk wijsheid, veel zal het niet worden met deze bende aan het stuur..

  maar toch..


  Maak melding

 2. stop er maar mee, suriname (dubai) is klaar, afgelopen.
  Deze dierentuin is niet meer te redden tenzij de pathologisch liegende narcistische hoofdverdachte zichzelf van kant maakt.


  Maak melding

 3. Beste misikeba, dieren horen thuis in een dierentuin , en niet in een ‘parlement’

  Het parlement in westerse landen, dat noem je parlement.
  Niet de anansi tori osso van de sprookjes ‘president’ lees hoofdverdachte.


  Maak melding

 4. Het is de SLM om te doen om straks de hennep naar Ned.te vervoeren.Steeds minder Surie’s zijn instaat om het vliegtuig naar Ned. te pakken.Over enige tijd wordt de marihuana toch legaal in Ned. en kunnen de Surie’s naar hartenlust exporteren.


  Maak melding

 5. Voor wie een paar duizend euro over heeft voor een vakantie is Suriname inderdaad erg interessant. Er is heel veel vrijheid mooie natuur en vele culturen. Modern naast oud en luxe naast armoede. Bijzonder interessant dus.
  De meeste mensen gaan veelal op familiebezoek eens in de zoveel jaar en hebben maar een beperkte budget. Deze mensen gaan toch wel en hoeven niet overgehaaald te worden. Daarom zal men zich wel meer richten op de avontuurlijke Europeaan die wat over heeft voor z’n avontuur. Dus is de vraag of je beter op een vakantiebeurs aanwezig kunt zijn of op een avonturenbeurs.


  Maak melding

 6. Wij bakra’s gaan niet naar Suriname. Wij lezen elke dag waterkant.net en de politie berichten. Onze vrienden en kennissen zijn ook hiervan op de hoogte. Het ziet er niet best uit in Suriname. Wij willen blijven leven en ergens genieten van onze vakantie maar niet in Suriname. Het kan zowaar een mooi land zijn. Er moet heel veel verbeteren voordat wij ooit daar gaan. Dus de vakantiebeurs naar Suriname lopen wij voorbij.


  Maak melding

 7. Ik ben een 100% bakra.Ik ga graag naar Suriname,want ik heb 3 kinderen daar. Één is half creools en half bakra dus. Mijn middelste is half Hindoestaanse en mijn oudste is half jampanesie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.