zo 25 feb 2018 12:36
post thumbnail

Suriname weer op Vakantiebeurs in Utrecht

Komende week is het weer tijd voor de Vakantiebeurs in Utrecht. Van 10 t/m 14 januari 2018 maakt Nederland weer kennis met verschillende vakantiebestemmingen in de Jaarbeurs Utrecht. Ook Suriname is daarbij vertegenwoordigd door o.a. Surinam Airways, Does Travel & Cadushi Tours – Suriname en de Suriname Hospitality and Tourism Association.

In verband met de beurs heeft Dominicus een speciale reisgids uitgebracht getiteld ‘Suriname als perfecte en verrassende vakantiebestemming’. Op 11 januari zal Diederik Samwel, auteur van deze reisgids, op boeiende wijze vertellen hoe Suriname afwijkt van het beeld wat we hier in Nederland hebben.

Hoe ziet een reis door zijn Suriname er uit? Denk hierbij aan overweldigende natuur, machtige rivieren, en bijzondere flora en fauna, maar ook swingend Paramaribo. Ook zal hij meer vertellen over de Surinaamse muziek en haar iconen: Woiski sr. en jr., Lieve Hugo, Typhoon, Kenny B. Dit alles uiteraard omlijst door swingende video- en muziekfragmenten.

11 januari – Hal 7, Urban Theater

<- klik hier om te reageren op dit bericht


10 Reacties | Plaats Reactie

 1. het enige wat er te bieden is op de beurs, is coke en dergelijke..

  dus als je houdt van dat spul, moet je gerust gaan kijken kopen en in het binnenland verblijven..

  overigens, een gelukkig nw. jaar veel gelijk wijsheid, veel zal het niet worden met deze bende aan het stuur..

  maar toch..

  zaterdag 6 januari 2018 om 16:51 uur.
 2. stop er maar mee, suriname (dubai) is klaar, afgelopen.
  Deze dierentuin is niet meer te redden tenzij de pathologisch liegende narcistische hoofdverdachte zichzelf van kant maakt.

  zaterdag 6 januari 2018 om 16:53 uur.
 3. Ik heb inderdaad het gezicht van een kes kesi. Maar ik zit wel in het parlement en jullie niet

  zaterdag 6 januari 2018 om 17:13 uur.
 4. Beste misikeba, dieren horen thuis in een dierentuin , en niet in een ‘parlement’

  Het parlement in westerse landen, dat noem je parlement.
  Niet de anansi tori osso van de sprookjes ‘president’ lees hoofdverdachte.

  zaterdag 6 januari 2018 om 17:27 uur.
 5. Kom met z’n velen en neem ons land over.

  zaterdag 6 januari 2018 om 19:33 uur.
 6. Het is de SLM om te doen om straks de hennep naar Ned.te vervoeren.Steeds minder Surie’s zijn instaat om het vliegtuig naar Ned. te pakken.Over enige tijd wordt de marihuana toch legaal in Ned. en kunnen de Surie’s naar hartenlust exporteren.

  zaterdag 6 januari 2018 om 21:12 uur.
 7. Mogen ze vermelden dat de koers van euro nu 9 is op de zwarte markt

  zondag 7 januari 2018 om 12:22 uur.
 8. Voor wie een paar duizend euro over heeft voor een vakantie is Suriname inderdaad erg interessant. Er is heel veel vrijheid mooie natuur en vele culturen. Modern naast oud en luxe naast armoede. Bijzonder interessant dus.
  De meeste mensen gaan veelal op familiebezoek eens in de zoveel jaar en hebben maar een beperkte budget. Deze mensen gaan toch wel en hoeven niet overgehaaald te worden. Daarom zal men zich wel meer richten op de avontuurlijke Europeaan die wat over heeft voor z’n avontuur. Dus is de vraag of je beter op een vakantiebeurs aanwezig kunt zijn of op een avonturenbeurs.

  zondag 7 januari 2018 om 16:50 uur.
 9. Wij bakra’s gaan niet naar Suriname. Wij lezen elke dag waterkant.net en de politie berichten. Onze vrienden en kennissen zijn ook hiervan op de hoogte. Het ziet er niet best uit in Suriname. Wij willen blijven leven en ergens genieten van onze vakantie maar niet in Suriname. Het kan zowaar een mooi land zijn. Er moet heel veel verbeteren voordat wij ooit daar gaan. Dus de vakantiebeurs naar Suriname lopen wij voorbij.

  zondag 7 januari 2018 om 20:56 uur.
 10. Ik ben een 100% bakra.Ik ga graag naar Suriname,want ik heb 3 kinderen daar. Één is half creools en half bakra dus. Mijn middelste is half Hindoestaanse en mijn oudste is half jampanesie.

  maandag 22 januari 2018 om 01:20 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com