Carnaval Warming-up Party op zaterdag 3 februari 2018

5
Carnaval Warming-up Party op zaterdag 3 februari 2018

In de maand februari wordt in het zuiden van Nederland weer (het Nederlandse) Carnaval gevierd. In de Randstad doen we het net even anders en daarom kun je op zaterdag 3 februari 2018 genieten van een echte Caribbean Carnaval Warming-up Party met live band: UrbanKawina formatie PASSION, DJ’s SENZY & PATRICK PAUL en special guest KAYENTE die net terug is uit Suriname!

Carifesta brengt je die avond de lekkerste merengue, zouk, soca, bubbling, dancehall, chutney, kaseko en kawina muziek en natuurlijk twee live sets van PASSION! Dit mag je niet missen! Super Early Bird kaarten zijn op maar pre-sale tickets en groepstickets zijn tijdelijk voordelig verkrijgbaar via www.carifesta.party.

EXCLUSIEF: Boek een eigen VIP TAFEL op een premium plek zonder of met drank, toegang, hapjes en VIP service. Bel of ap 06-26328025 voor meer info.

Carnaval Warming-up Party with PASSION
Datum: Zaterdag 3 februari 2018
Locatie: Sir Winston Club – Partycentrum, ingang Casino
Adres: Kessler Park 30 RIJSWIJK (Zuid-Holland)
Gratis parkeren: hoek Lange Kleiweg / Kessler Park
Tijd: 23.00u – 04.00u
Leeftijd: 21+
Info: www.carifesta.nl
Surinaamse catering aanwezig!


5 REACTIES

 1. Jaja, als het op feesten en beesten aankomt dan is een bevolkingsgroep oververtegenwoordigd. Liever feesten en beesten dan hard werken om iets op te bouwen. Dit zal vrees ik in de toekomst niet anders zijn.


  Maak melding

 2. Alsof mensen die hard werken geen feestje bouwen of van het leven genieten. Telkens weer hetzelfde geouwehoer dat als een tang op een varken slaat.
  Persoonlijk houd ik niet van die massale bijeenkomsten maar als een ander daar plezier aan beleeft, is het toch ok?


  Maak melding

 3. Waarom wordt die arbeidsethos niet ten grondslag gelegd om het land op te bouwen ? Waarom worden mensen uit Haiti en China en India gehaald om het land op te bouwen ? Misschien heeft het met de luie gen te maken.


  Maak melding

 4. Hallo, ik zie tegenwoordig veel zwarte kinderen werken als cassiere of vakkenvuller. De nieuwe generatie zwarten wordt hardwerkend en dansend. Zorba de Griek dus.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.