vrijdag, april 19, 2024
HomeFotoKerstviering Federatie Oud-Strijders en Ex-Militairen in Suriname

Kerstviering Federatie Oud-Strijders en Ex-Militairen in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Voorzitter Fred van Russel(r) van de Federatie van Oud-Strijders en Ex-Militairen in Suriname overhandigt een kerstpakket aan veteraan Suzanne Houtsnee(93). De federatie heeft in het weekend oud-strijders en weduwen van oud-strijders bedacht met een gezellige dag. De federatie organiseert elk jaar een kerstviering waarbij er steeds wordt stilgestaan bij het heengaan van hun makkers.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Ik ben blij dat er nog mensen zijn die de oudstrijders uit de 2e wereldoorlog en Koreaoorlog gedenken. Deze dingen interesseren mij omdat mijn vader gunner was tijdens de 2e wereldoorlog en een ander familielid van mij heeft gevochten tijdens de Korea-oorlog. Ik weet niets over hun oorlogsjaren. Wat ik weet is dat beiden zwaar getraumatiseerd en zonder een cent pensioen in Suriname zijn gedumpt en intussen heengegaan. Het minste wat wij kunnen doen is deze mensen gedenken. Wat wij nu moeten doen is namenboeken uitvaardigen. Meneer Russel U verkeert in de gelukkige omstandigheid dat u als een van de weinigen nog leeft ..U zou als waardering al deze jongens en meisjes kunnen vereeuwigen in een boekwerk met naam , functie , legerplaats etc. We willen meer weten over hun oorlogsactiviteiten. Kortom we moeten deze jongens en meisjes (want die waren er ook) vereeuwigen als dank voor datgene wat ze voor ons gedaan hebben.
    En voor de critici het volgende: denk niet dat ik geen aandacht heb voor de jongens van de Binnenlandse oorlog. Bouterse leeft nog. Het is zijn plicht en taak deze jongens te gedenken net zoals het zijn plicht en taak was om deze jongens de dood in te sturen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES