Voetbaltalent van Jong Barcelona bezoekt Suriname

36
Voetbaltalent van Jong Barcelona bezoekt Suriname

President Desiré Bouterse heeft vrijdag genoten van een bezoek aan Suriname van toptalent Xavi Simons (14 jaar), de getalenteerde voetballer en telg van Jong Barcelona. Xavi staat bekend als een hard werkende aanvaller, die met evenveel strijdlust in de verdediging kan worden ingezet. Bouterse zei tijdens de ontmoeting met de jonge sporter zich vereerd te voelen met dit bijzonder bezoek.

De voetballer vertelde de president hoe hij het vindt om bij een van de grootste clubs ter wereld te voetballen. Na het gesprek overhandigde Xavi een voetbal met daarop zijn handtekening aan het staatshoofd. De jongen was in gezelschap van zijn ouders.


36 REACTIES

 1. Xavi laat je wassen want anders ga vervloekt door het leven moeten gaan door je te laten aanraken door krabita anoe bouta. Je zou toch moeten weten alles wat hij aanraakt verandert in stront.


  Maak melding

 2. Waarom zou je als ouder willen dat dit Drolmodel in de buurt komt van je kostbaar, onbedorven kind? Wat kan je kind van dit Drolmodel leren, waar je als ouder trots op kan worden/zijn?


  Maak melding

 3. @ Ram Singh
  Xavi laat je wassen want anders ga vervloekt door het leven moeten gaan door je te laten aanraken door krabita anoe bouta. Je zou toch moeten weten alles wat hij aanraakt verandert in stront.
  ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

  HOU JE BOEKA,DOMME IDIOOT RAM SINGH,…WANT DIT JONG TALENT,..LIJKT NIET OP JOU SOORT,..A BOI NO DJEERS JOE. ! HIJ IS VAN OUDERS DIE NIET OP JOU LIJKEN !…Dus deh rustig !


  Maak melding

 4. @Kakafowru
  Go legge iksie,..daar ben jij alleen goed voor,huichelaar,jullie soort zouden toch altijd kritiek leveren op deze jongen,want (a boi no djeers joe ) nu heb je een makkelijke stok om de hond te slaan. XAVI ,..IS EEN ÈCHTE SRANANGMANG,EN GEEN REDIEMOESOE,..a boy lobie ing kondre,bedrijf geen smerige politiek over de rug van dit jong talent. jooooo koe !


  Maak melding

 5. Degenen die niet op die tjieng mang lijken,…BEK HOUDEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
  @Spiet a ko
  @Surinamer
  Zeker een perceel van Leleku Bouterse gekregen.
  ………………………………………………………………………………..
  Dan heeft ie het tenmiste dik verdient,en niet gestolen ,zoals SOMO,..& GIRJASINGH


  Maak melding

 6. Het wordt de hoogste tijd dat de president de regering opdracht geeft, om de wet dubbele nationaliteit aan het parlement te presenteren ter goedkeuring en implementatie.

  En in dit geval zou een ‘no’ van de regering absoluut niet acceptabel mogen zijn.

  Alleen dan kan het Surinaams voetbal weer een kans krijgen om zich in de regio en in de wereld te positioneren als voetballand.

  Zelf de eigenaar van Transvaal baalt op dit moment van het enorme amateurisme binnen het Surinaams voetbal.
  De FIFA heeft de status van voetbal in Suriname als super amateurs naar beneden bijgesteld. Men heeft het nog net niet als mini voetbal willen omschrijven.

  De SVB is gegijzeld door een stel corrupte nitwits en stommelingen die niets van voetbal afweten, maar dit misbruiken voor eigen gewin en snoepreisjes.

  De dubbele nationaliteit moet over de hele linie gelden dus niet alleen voor sporters, maar voor een ieder met een Surinaamse roots.

  Wie straatvoetbal, zaalvoetbal of broko bana wil spelen moet dat maar lekker blijven doen, maar ver weg blijven van competitie voetbal in Suriname.

  Voetbal in Suriname zal het moeten hebben van de generatie voor en van Xavi om deze mooie tak van sport te doen herleven in het land.


  Maak melding

 7. Er zijn 350.000 Surie’s in Nederland en daar van komen ca. 100.000 naar Sur.Als deze ook een Suri paspoort krijgen,is de regering 100.000×30 euro kwijt.

  En ja,de talent heeft met zijn bezoek aan de pikin ingi boi zijn onschuld verloren.


  Maak melding

 8. @ Surinamer,

  Waar moet deze jongen trots op zijn? om een moordenaar de hand te schudden die bloed aan zijn handen heeft, bovendien is het niet zijn president,deze jongen is namelijk in Nederland geboren. En zijn ouders moeten zich diep schamen, om deze jongen in kontakt te brengen met een criminele moordenaar, het zegt genoeg over princiepes die deze ouders in zich hebben.


  Maak melding

 9. @ Jacobus. En ik was nog niet eens zo ver om het dubbelpaspoort ook als een verdienmodel voor het land te zien.
  Stel dat de helft van de 350K SurNeds zo’n paspoort aanschaft voor ca 60 euro per paspoort die per 4 jaar expireert.
  Reken zelf maar uit welke inkomsten Suriname extra hiermee genereert, want nu wordt er helemaal niets verdiend !

  Verder moet er ook een toeristenbelasting voor elke niet ingezetene worden ingevoerd. Per bezoek zou elke niet ingezetene 2 euro of 2,5 USD moeten gaan betalen.


  Maak melding

 10. @Surinamerikaan,

  Ben je vergeten dat die man die niet op jullie lijkt – Dilip Sardjoe – de sponsor/eigenaar is van Transvaal? Lees je beter in voordat je vuur uitbraakt.

  Vraag me af bij wie die ouders allemaal geslijmd hebben om op de foto met de presidentonwaardige president te komen.

  Of heeft de onkundige president zelf lucht gekregen van de aanwezigheid van deze mensen en er een publiciteitsstunt van gemaakt?

  Gaat Sardjoe deze jeugdtalent betalen om voor z’n clubje te spelen?


  Maak melding

 11. @ die boerkies Surinamer en die mpp snesie, domme clowns. ga jullie maar drugs pushen voor je corrupte megalomane volkspresident die ook een criminele psychopaath is. Terwijl bouta handjes schud is zijn vrouw gratis toiletpapier aan het ontvangen voor de minder bedeelden. Want het gaat zo goed in Suriname. Weet je die zogenaamde carriere van Xavi bij Barca kan geeindigd worden door Barca alert te maken dat hun jonge speler de hand heeft geschud met de duivel. Jullie zijn zo dom en begrijpen niet dat bouta hem heeft misbruikt voor een beetje goed nieuws kerst photo-op. Laat die mppp bouta naar parlement gaan en de begroting voor 2018 vededigen zonder leningen aangaan.


  Maak melding

 12. Surinamer, ik heb geen kritiek op de jongen, hooguit heb ik kritiek op zijn ouders. Je hebt wel gelijk als je zegt dat ik een stok gevonden heb waar ik die moorddadige, laffe hond mee heb willen slaan.


  Maak melding

 13. Weet deze talentvolle jongen wie de Surinaamse

  SPORTICOON ANDRE KAMPERVEEN heeft GEGIJZELD,

  GEMARTELD en MET KOGELS HEEFT DOORZEEFD ?????

  PS : MASRA GADO NO E SRIBI !!!!!


  Maak melding

 14. Btw, stel nou dat Hij in een diepe comatische slaap is gevallen op de zevende dag, wie o wie is dan bij machte om Hem wakker te maken? Ik vrees niemand.


  Maak melding

 15. @ Aquarius
  LAAT BOUTA ZIEN DAT HARD WERKEN LOONT EN NIET LENEN EN DRUGS VERKOPEN EN MENSEN DOOD SCHIETEN

  zondag 24 december 2017 om 11:48 uur.

  Domme Aquarius hier gaat het om een jong SURINAAMS talent in het buitenland,het artikel gaat over VOETBAL,EN NIET OVER DE PRESIDENT,maar jij bent al zo een gefrustreerde ezel,…dat jij dat nog niet eens snapt joooo KOE !


  Maak melding

 16. @ W. Whome
  Weet deze jongeman wie André Kamperveen (Nationaal stadion) was?!

  /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
  Hij was een van de leden, van de mislukte Rambokus coup.


  Maak melding

 17. De Redimoesoe kontekruipers van de KOLONISATOR,proberen dit juweeltje,en z`n ouders doelbewust te beschadigen FOEI toch !…tja,want hij lijkt niet op hun.


  Maak melding

 18. Surinamer@
  Je laat in ieder geval zien het niveau van sommige surinamers is.
  Dat is belabberd, zat je nog maar bij kolonialisators, kon je met de taxi je uit kering op misbaksel.
  En had je over miljarden plus kunnen beschikken in plaats van min.
  Fijne feest dagen en een goed begin


  Maak melding

 19. Dit talent heeft een ding mee hij hoeft niet voor een corrupt land als Suriname te spelen.
  Is al weer een hele zorg minder voor deze jongeman toch, waar hebben Surinamers het over, mocht hij bij barca niet slagen, dan liggen er wel andere Europese landen op de loer, jammer voor de Surinaamse competitie


  Maak melding

 20. De meeste reageerders zijn net zo gewetenloos als de president Ze willen zelf de carrière van deze onschuldige jongen verwoesten.Nu wordt er over de rug van deze jongen een medogenloze gevecht gevoerd als of hij er wat kan doen Stelletje moordenaarszojn jullie


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.