zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentOok Nieuwjaarsduik op 1 januari 2018 in Suriname

Ook Nieuwjaarsduik op 1 januari 2018 in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

In navolging van de bekende Unox Nieuwjaarsduik, die elk jaar op 1 januari te Scheveningen in Nederland wordt gehouden, komt Marina Resort Waterland in Suriname ook dit jaar met een feestelijke Surinaamsche nieuwjaarsduik & Ice Dip challenge. Deze Nieuwjaarsduik wordt weer gehouden & georganiseerd op Marina Resort Waterland, op maandag 1 januari 2018 van 10.30u tot 19.00u.

Naast de Nieuwjaarsduik zijn er diverse andere activiteiten waaronder ook weer de Ice Dip challenge. Voel voor 10-15 seconden het ijskoude effect van de Nieuwjaarsduik zoals in de Noordzee-Holland wordt gehouden, door in een bak met ijs te stappen. Het resort doet per deelnemer aan deze Ice Dip challenge een donatie aan het Kinderhuis Johanna van Para.

Het wordt extra gezellig met M.C. Simpel (Earl Thym) een D.J. en de Umodja Brassband. Centraal staat natuurlijk de Surinaamsche Nieuwjaarsduik, muziek en heerlijk eten. Zowel duikhelden & Ice Dip bikkels als toeschouwers zijn van harte welkom.(FOTO: Marina Resort Waterland)

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
 1. O, het blijft bij deze ene keer want als die Surinamers die ICE DIP in die Surinaamse hitte ervaren komen ze nooit meer terug.
  Toelichting: de temperatuur in Nederland is op nieuwjaar 5 graden. Het water zal ook 5 graden zijn. Het is en blijft een enorme schok om in het water te duiken.
  De temperatuur van Suriname is op die dag ongeveer 25 graden. Het ijs -5. Je moet dus een temperatuurverschil van ruim 30 graden trotseren en dat is erger dan Nederland. Ik wens jullie succes


  Maak melding
 2. Ik stel voor dat de gehele NDP fractie deze duik zullen gaan doen.. met als achterliggende doel dat ze nooit meer boven water komen.. ik hoop dat de onderstroom van het water zo hoog is dat het die allemaal de zee in sluis.

  wat zal dat Maf zijn zeg


  Maak melding
 3. Unox nieuwjaarsduik bestaat al geruime tijd. Zwemvereniging Njord ‘59 uit Haarlem, later opgegaan in Rapido 82, was al jaren voor 1975, was toen lid van deze vereniging, ieder jaar bij het Bloemendaalse strand of Zandvoortse strand bezig met de nieuwjaarsduik, dus ere wie ere toekomt Njord ‘59 was de eerste vereniging die deze duik organiseerde en voor de rest niemand in Nederland.


  Maak melding
 4. Ivanof Limburg

  De hele fractie van het DNA duiken elke dag hoor, niet specifiek op1 Januari . Wat……….. waar ze duiken, mag je zelf invullen !!

  Jacko


  Maak melding
 5. Deze mensen hebben zo hun manier van de geesten gunstig willen stemmen de grootste voodoo lijers zgn onschuldig.Bachremedi energetica enz
  In Europa een duik nemen is voor koudbloedigen minder erg dan voor warmbloedigen dat wil niet zeggen dat je niet mee kan doen, wel eerst een check up doen bij de cardiloog.
  In suriname kan je gerust meedoen het is daar warm.
  Gewoon een kruiden bad van de zee hoor maar dan ws veel effectiever
  Dan honderden euro,s kwijt een de doemang.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES