woensdag, april 17, 2024
HomeFotoLeeg parlement bij voortzetting begrotingsbehandeling

Leeg parlement bij voortzetting begrotingsbehandeling

-

Does Travel - naar Suriname

Vlnr: de ministers Dikan, Moestadja en Dodson. BuZa-minister Pollack-Beighle zit rechtsachter. Het was donderdag bij de voortzetting van de begrotingsbehandeling in De Nationale Assembee in Suriname niet bepaald druk aan de regeringstafel. Onderwijsminister Robert Peneux had de dag tevoren, temidden van een dispuut met onderwijsbonden en directeuren van middelbare scholen, zijn ontslag ingediend bij president Desire Bouterse. In afwachting op een besluit heeft het staatshoofd aan vicepresident Ashwin Adhin gevraagd om de situatie bij Onderwijs onder controle te brengen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

25 REACTIES
 1. Oma anga opa e taki, wi sjie hoe daad werkelijk ddb en zijn roverheid het met land en volk menen. Geen ene moer, het gaat hen vnl. alleen maar om hun paarse belangen te beveiligen tot 2020. Ondertussen gaan vele oerdomme verarmde ndper’ s geen gouden kerst kunnen vieren, want moni no de. Nefoe sa de ndper kon aksi fa foe a owroe jaar viering na oma en opa. Oma bari eng taki e kan kong ma no tja koba of zakka mee, want ete en drinke mag je niet meer meenemen. ndp meki foroe sma kong trong begiman, bedelen is een ndper zijn eigenschap en cultuur geworden.


  Maak melding
 2. MONNI NO DE, BEGROTING NO DE ,

  NU START VERKOOP ALLES WAT VAN WAARDE IS EN

  DAT TOEBEHOORT AAN HET SRANAN VOLK !

  PS : STOP DE PAARSE SLAVERNIJ !

  STOP DE PAARSE HAAT TEGEN VOLK EN STAAT !


  Maak melding
 3. Sranang pina baka?
  Fa dat kang?
  Oe abi bouta tok?
  A goldenboy foe oenoe!
  We mek Sranang belachelijk tapoe internationaal niveau, stop bedelen alsof de eerlijke burgers iets van het gebedelde geld gaan zien.

  Deng poti pikin foe oenoe moes pay a rekening later!
  Dus generaties o pina moro


  Maak melding
 4. Hierover moet het parlement vragen stellen aan de minister en specifiek minister Hoefdraad wat hiervan de reden is.

  Volgens de Ware Tijd
  Suriname exporteert naar verwachting dit jaar 63.000 metrieke ton rijst, tegenover 103.000 vorig jaar, wat neerkomt op een afname van veertig procent. Bovendien is de kwaliteit achteruitgegaan.


  Maak melding
 5. @ Damsco

  Ben je weer uit de instelling ontslagen ( LPI ) ?
  Kan je weer beginnen met je stomme opmerkingen
  Zoals : Pannenkoek, Dong Boerikie etc etc.

  Sari tori.

  Jacko


  Maak melding
 6. In Suriname doen ze aan komedie in het parlement.Ons land wordt belachelijk gemaakt door die zakkenvullers in Suriname.
  Dat is kapitaalsvernietiging van het land.Die volksvertegenwoordigers krijgen nog geld voor hun werk wat ze doen.Een schande en daarom komt het land niet vooruit.Bouterse/Brunswijk/Somohardjo zijn al rijk de afgelopende jaren.


  Maak melding
 7. JZwartmans, de bezuinigingen op de geestelijke gezondheidzorg worden zichtbaar op deze forum. Krankzinnigen als Damsco worden zonder pardon op straat gezet en mogen ongestoord hun paase evangelie verkondigen op het internet. Werkelijk te zot voor woorden.


  Maak melding
 8. Surinaams Assamblee Is Een Koffie Shop.

  De Meeste koffie schop bezoeker zijn super High of stone… ze hielden het voor gezien..

  Ik stel voor om van het Surinams Assamblee gebouw een Wiet plantage te maken met ongever 5000 plantjes.. zal zeker van toegevoegde waarde zijn voor mijn geliefde land

  Liever een wiet plantage dan dat er dagelijks van die door gewinterde smokko mangs en voor al ook die afgedankte Griet meid die daar in hun mini rok komen lopen.

  Ik kan het niet bevatten dat die minister van LVV nog op zijn plaats zit.. dit zijn allemaal aspecten van een land die op een Motjo meid nivo word bestuurd.


  Maak melding
 9. Te druk, Kerstdiner, organiseren voor vrienden, bekenden en familieleden! Njang lek Hagu Taja! Allemaal het beste van het beste, Import. Paté, Choco pasta. Isabi Toch?!


  Maak melding
 10. @ na het lezen van jouw bijdrage is mijn weekend goed begonnen, yu tjar fatu man !! Dus jij weet ook dat Damsco
  telkens een andere nick name gebruikt, om zijn stommiteiten
  op deze forum te kraaien.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 11. Wel een beetje verdacht…. Begrotingsbehandeling (voor de 2e keer, eerste keer uitgesteld met een kut smoes en omdat iedereen aanwezig was). Nu in het ”geheim” behandeld met enkel ndp-ers. Hoe weing aanwezigen, des te minder kritiek op de (flut)begroting. Afgehandeld, goed gekeurd en geen haan naar gekraaid. Dna heeft haar ”plicht” gedaan…. Allemaal sluwe vosstreken!!! Binnenkort komt dit naar boven. Mind my words…..


  Maak melding
 12. Leeg parlement! !!!!
  Parlementariërs moeten hun achterbannen vertegenwoordigen, en behartigen.
  Dit is echt respectloos, schandalig.
  A yway het volk heeft het zelf gekozen.


  Maak melding
 13. SURINAMERS WAKKER WORDEN GAAN JULIE NOG STEEDS ACHTER DIE .NEKS NO FOUT BELEID .? GAAN JULIE NOG VOOR 5 .? MAAR DE VOORZITTER VAN DE PAARSE KAKERLAKKEN PARTIJ GAAT MISCHIEN VOOR NOG 20 JAREN ONVOORWARDELIJK OF MEER


  Maak melding
 14. Nee wat zei de bevolking van Su tijdens de verkiezing ? geef die man een kans want het is een voetbalclub in de eredivisie van Su hij moet rechts buiten spelen. En wat is er achteraf gebeurt hij bakte niks van, hij kan niet eens een balletje trappen laat staan en bal aan nemen hahahaha. En nu ding e pina, staats kast is leeg, valuta is naar beneden gekwakkeld, alles is naar de klote, roof overvallen is aan de orde van de dag. De bevolking heeft zelf voor deze ellende gekozen dus laat ze maar op de blaren zitten. Wie niet horen wil moet voelen El Vene was niet goed genoeg.


  Maak melding
 15. Om het onderwijs onder controle te krijgen hoort de juiste man of vrouw op deze post te zitten.Geen dictator die mensen
  molesteert. Wanneer er op alle slakken zout wordt gelegd in plaats dat men tot een gezamenlijk dialoog komt krijg je dit soort wan toestanden. Peneux hoorde zit beter te gedragen. Een luisterend oor naar het onderwijzend personeel in plaats van alle vooroordelen. Het is meestal zo dat de beste stuurlui aan wal zitten. Sta op uit je minister stoel en ga zelf kijken waar de schoen wringt. Bouta kan dit ook niet oplossen en stuurt Ashwin op pad. Een andere voor je karretje spannen is geen oplossing.


  Maak melding
 16. Hoeffie heeft zelf impliciet aangegeven dat de begroting van geen enkele kant deugd en nergens op slaat.
  Wat valt er dan te bespreken??

  Pas in April gaat hij met de begroting komen !!

  Schandalig want de begroting is bedoeld om aan de regering toestemming te geven om komend jaar het geld op die wijze uit te geven. Feitelijk gaat Hoeffie weer misbruik maken van het feit dat zolang de begroting niet is goed gekeurd de regering het geld mag uitgeven op dezelfde wijze als in de begroting van het voorgaande jaar mocht.
  We weten allemaal dat er drastisch bezuinigd moet worden en de begroting van het voorgaande jaar dus veel te veel financiele ruimte geeft.
  Simpel verwoord. Zonder begroting kan Hoeffie doorgaan met het spilzieke over de balk gooien van het geld.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES