Veel muziekgroepen uit Nederland met Oud en Nieuw in Suriname

8
Veel muziekgroepen uit Nederland met Oud en Nieuw in Suriname

Crisis of geen crisis: December wordt met de vele activiteiten die worden georganiseerd gezellig in Suriname. Dit jaar zullen er ook veel muziekgroepen uit Nederland in het land zijn voor het verzorgen van optredens. Het gaat o.a. om Sabakoe, Combinatie XVI, Ghabiang Boys, La Rouge(FOTO), Coronaband, Young Cosje, Tweede Kamer en Kankantrie. Speciaal voor de toer hebben Kankantrie en Sabakoe een nieuwe cd uitgebracht.

Kankantrie met voorzang van Eric “Mijne” Melisse bijt op 17 december met zijn welkomstparty op de pier van hotel Torarica de spits af. Hierna volgt het eerste feest van de Coronaband op 21 december. Op 22 december is Young Cosje in de Witte Lotus.

De welkomstparty van Sabakoe vindt plaats op 26 december. Ghabiang Boys treedt op dezelfde op in at Live Entertainment Center voorheen Flamboyant Park. De populaire Kaskawi groep La Rouge is de attractie van de All Black Everything XXL party die op 23 december in dezelfde plek wordt gehouden.


8 REACTIES

 1. @ Prof. Misababoi

  Je noemt je zelf Prof. maar je zit te lullen als een kip zonder kop. Geen enkele band of muziek formatie, krijgt subsidie in Nederland; dus hou die stomme opmerking voor je !
  Té yu no sabi wan sani, hori yu mofo brada !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 2. @JZwartmans,

  Waarom zo negatief naar een andere zwartman toe? Denk jij echt dat homogeniteit onder welke volksstam dan ook ooit zal voorkomen? Zo werkt de natuur niet, anders waren we allemaal al lang veredeld.


  Maak melding

 3. Wel vreemd dat er in Suriname niet genoeg bands zijn. Dan waarom niet uit buurland Guyana en Frans Guyana gehaald? Of nog beter, uit raggaeland Jamaica? Jamaica funk, that’s what it is…


  Maak melding

 4. @ Fierra

  Dat begrijp ik wel, maar laten we gewoon proberen een ander te respecteren ongeacht hun etniciteit.
  Als wij als zwarten onze eigen kleurgenoot ( ras ) niet kunnen respecteren, dan wil ik het niet weten hoe ze over een andere ras denken !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 5. @JZwartmans,

  Ik begreep jouw goede intentie wel, alleen wilde ik zeggen dat dat nooit haalbaar zal zijn omdat elk mens een andere aard heeft. Karaktereigenschappen zijn een van die dingen die wel te veranderen zijn, maar heel moeilijk gaat.
  Iemands (slechte) aard accepteren is ook een vorm van respect. Criminaliteit en onrecht accepteren is ronduit slecht.


  Maak melding

 6. Of de muziekformaties c.q. individuele artiesten wel of geen subsidie ontvangen is niet van belang. Feit is dat zij het zien zitten om in Suriname op te treden. En… tenminste een organisatie in Suriname is bereid om ze die gelegenheid te bieden. In Suriname is men kennelijk blij met de komst van deze Srananmans die kerst en oud-en-nieuw gaan opluisteren.
  En och, overal commentaar op leveren of je er wel of geen verstand van hebt kost toch niets dus….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.