zaterdag, februari 24, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentJaarlijkse Family Christmas Show van Marlène's dansschool

Jaarlijkse Family Christmas Show van Marlène’s dansschool

-

Does Travel & Cadushi Tours

Balletschool Marlène en Marlène’s Ballet Company in Suriname presenteren op 15, 16, 17 en 18 December de jaarlijkse Family Christmas Show. Het thema dit jaar is ’20 years of Christmas’ en de show is te zien in de Schouwburg van Thalia te Paramaribo. Kaarten zijn te koop bij SunIce Wilhelminastraat en Bed Bath & More in de Hermitage Mall.

De Family Christmas Show is inmiddels een traditie in Suriname en een initiatief van Marlène Lie-A-Ling. Haar dansschool werd opgericht op 3 november 1975 en biedt thans een gevarieerd programma van Klassiek-, Modern-, Jazz Ballet en Folklore.

Lie-A-Ling geeft sinds 1971 balletlessen in Suriname. Ze is mede oprichter en prima ballerina van het Nationaal Ballet Suriname geweest tot en met 1982. Ook is ze oprichter en Artistiek directeur van Balletschool Marlène, Marlène’s Ballet Company (MBC) en het Folkloristisch Ensemble Paramaribo (FEP).

Vorig jaar was de show in Suriname een week van tevoren uitverkocht.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

3 REACTIES
 1. Mooi van Marlene ; maar hier hebben de aller armsten er geen baat bij ! Het is voor hun al moeilijk genoeg om hun hoofd boven water te houden, laatstaan om een show te bezoeken.

  sari tori

  jacko


  Maak melding
 2. De allerarmsten komen er altijd bekaaid af maar dat kan/mag geen reden zijn om een dergelijk optreden niet te organiseren. Er zijn genoeg mensen die wel wat hebben te besteden en zo’n voorstelling willen bijwonen.


  Maak melding
 3. hallo welzijn ,, de grootste drugs baron zit vlak tegenover jou die moet je als eerste pakken..

  verder de hele bende die zich n d p noemt, het zijn allemaal in de zelfde orga..

  wees niet bang, straks ben je ook betrokken bij de club..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES