di 20 feb 2018 14:31
post thumbnail

Anthony B op 1ste internationale reggaeshow van 2017 in Suriname

4

De Jamaicaanse reggaeartiest Anthony B geeft vandaag, zaterdag 9 december, de eerste grote internationale reggaeshow van 2017 in Suriname. Hij is de trekker van het Fayalobi Festival dat in de Anthony Nesty Sporthal wordt gehouden.

Hij wordt muzikaal begeleidt door de lokale top reggaeband Mega Vibes. In zijn voorprogramma staan: Jackson Blai, Psycho, Itaves en Waldy Tuinfort aka Jaby Key. Anthony B was in december 2014 voor het laatst in Suriname voor het verzorgen van twee concerten. Deze vonden in Club Zenaida en het Park van Albina plaats.

Wie Anthony B, die officieel Keith Blair heet, al eerder aan het werk heeft gezien, weet dat de consciousness-zanger goed is voor een spetterende reggaeshow. Dynamisch en met volle overtuiging knalt hij zijn strakke songs de zaal in, waarbij de energieke vibe steevast overslaat op het publiek. En niet alleen op het podium is de Jamaicaan alom aanwezig. Ook in de studio staat Anthony B zijn mannetje. Hij is dan ook een van de meest productieve artiesten van deze tijd.

<- klik hier om te reageren op dit bericht
44 Reacties | Plaats Reactie

 1. Genoeg coca en wierie aanwezig, veel plezier…..

  zaterdag 9 december 2017 om 19:42 uur.
 2. coca? Echt? Dombo!

  zondag 10 december 2017 om 10:18 uur.
 3. Hoop dat het gezellig blijft.

  zondag 10 december 2017 om 11:32 uur.
 4. Make it happen!

  maandag 11 december 2017 om 21:47 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com