Viering Internationale Vrijwilligers Dag in Suriname

1
Viering Internationale Vrijwilligers Dag in Suriname

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (l) en Alexis Armstrong (r), vertegenwoordiger van de UNDP in Suriname, poseren in een fotoframe waarin de Internationale Vrijwilligers Dag (5 december jl.) wordt gepropageerd. Dikan zei dinsdag bij de viering van de Internationale Vrijwilligers Dag dat vrijwilligers een speciale plek hebben in de gemeenschap als de schakel die meestal als eerste ter plekke is om hulp te bieden in geval van een calamiteit.

Het Ministerie van Regionale Ontwikkeling heeft in 2013 het Suri Corps als vrijwilligerskorps opgezet om een deel van het werk op zich te nemen, dat 18 jarenlang in Suriname werd gedaan door de Amerikaanse vrijwilligersorganisatie Peace Corps.

1 REACTIE

  1. Leuk vrijwilligerswerk. Hebben de vrijwilligers ook een identificatiepasje om aan te tonen bij welke organisaties zij zijn aangesloten? Gezien de boevengilde hier kunnen onverlaat zich ook voordoen als een vrijwilligers boeven bende.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.