ma 19 feb 2018 04:08
post thumbnail

Viering Internationale Vrijwilligers Dag in Suriname

2

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (l) en Alexis Armstrong (r), vertegenwoordiger van de UNDP in Suriname, poseren in een fotoframe waarin de Internationale Vrijwilligers Dag (5 december jl.) wordt gepropageerd. Dikan zei dinsdag bij de viering van de Internationale Vrijwilligers Dag dat vrijwilligers een speciale plek hebben in de gemeenschap als de schakel die meestal als eerste ter plekke is om hulp te bieden in geval van een calamiteit.

Het Ministerie van Regionale Ontwikkeling heeft in 2013 het Suri Corps als vrijwilligerskorps opgezet om een deel van het werk op zich te nemen, dat 18 jarenlang in Suriname werd gedaan door de Amerikaanse vrijwilligersorganisatie Peace Corps.

<- klik hier om te reageren op dit bericht
22 Reacties | Plaats Reactie

  1. Leuk vrijwilligerswerk. Hebben de vrijwilligers ook een identificatiepasje om aan te tonen bij welke organisaties zij zijn aangesloten? Gezien de boevengilde hier kunnen onverlaat zich ook voordoen als een vrijwilligers boeven bende.

    zondag 10 december 2017 om 11:26 uur.
  2. De regering zou moeten bestaan uit vrijwilligers.

    zondag 10 december 2017 om 13:03 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com