Extra veiligheidsmaatregelen bij Griffie der Kantongerechten

6
Extra veiligheidsmaatregelen bij Griffie der Kantongerechten

De veiligheid rond de Griffie der Kantongerechten in Paramaribo was vandaag opgeschroefd in verband met de voorzetting van de Decembermoordenzaak in Suriname. Auditeur-militair Roy Elgin heeft vrijspraak geëist tegen de verdachten Dick de Bie, Errol Alibux, Winston Caldeira en Imro Themen. Het OM komt bewijs te kort om een strafvoorstel te formuleren tegen deze vier.

De Bie was ten tijde van het bloedbad rond 8 december 1982 in het Fort Zeelandia, hoofd van de Nationale Voorlichtingsdienst (NVD). Themen staat terecht voor uitlokking in de 15-voudige moordzaak op tegenstanders van het toenmalig militair bewind, waarvan Alibux naar verluidt een adviseur zou zijn. Allen hebben gedurende het onderzoek ter terechtzitting alle aantijgingen ontkend.

In juni had de auditeur militair 20 jaar geëist tegen de hoofdverdachte, president Desire Bouterse. Hij was ten tijde van het bloedbad leger- en regeringsleider.

- Advertentie -

6 REACTIES

 1. De veiligheid rond de Griffie der Kantongerechten in Paramaribo was vandaag opgeschroefd in verband met de voorzetting van de Decembermoordenzaak in Suriname.

  Waarom?
  Verwacht men dat nabestaanden hun boekje te buiten zullen gaan?

 2. Robert Mugabe is nog nergens officieel bekend gemaakt, dus is gewoon fake news

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname

 3. Deze vervloekte ndp elite hebben ddb zover kunnen krijgen een moordenaar te worden met hun communistische denkwijze. Ze zijn ook moorddadig vervloekt paars verdoemden die zich stinkend corrupt hebben verrijkt op kosten van land, volk en oerdomme debiele idiote domme aanhangers, sa deng mek ka in de jaren tachtig en nu wederom.

 4. Laat de rechter zijn werk goed uit voeren er geen politieke mensen bemoeien met de zaak wie schuldig is gelijk op sluiten al heb je een hoge functie maar je ben geen jezus Christus opsluiten dan hebben de nabestaanden ook zijn rust opsluiten 😅👍👏🎓

 5. Ik snap zowaar niet dat er voor Errol Alibux vrijspraak is geëist , hij heeft toch het draaiboek voor de moorden gemaakt die is uitgevoerd door onze bevelhebber?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.