zondag, december 10, 2023
HomeFotoKerstpottencampagne voor groots Kerstconcert

Kerstpottencampagne voor groots Kerstconcert

-

Does Travel & Cadushi Tours

De weldadigheidsstichting ‘1 Voor 12’ heeft een groots Kerstconcert voor kinderen en seniorenburgers in Suriname gepland. De organisatie heeft in verband hiermee een kerstpottencampagne gestart. Stichtingsvoorzitter Louis Vismale zegt dat ongeveer driehonderd kinderen en senioren zullen worden getrakteerd op een concertkaartje. Ook krijgen zij na afloop een goed gevuld Kerstpakket meek. De stichting streeft ernaar tijdens de jaarbeurs, die op 29 november begint, een aanzienlijk bedrag binnen te halen. Het uiteindelijk streefbedrag met de Kerstpotten is SRD 100.000. De actie duurt tot en met 20 december.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

3 REACTIES
 1. Ik zou voor de eerste SRD. 100.000 bij Bouterse en Hoefdraad langsgaan dan zijn wij gedeeltelijk binnen.De rest van de potten kunnen gevuld worden door bij de groothandelaren en winkels langs te lopen voor een kerst donatie. Vergeet vooral niet ook de senioren een concertkaartje te geven en zorgen voor vervoer om dit concert bij te wonen. Ze hoeven niet te verpauperen thuis of in het verzorgingshuis.


  Maak melding

 2. Laat die sakasaka opa desi bouta en boefdraad die 100.000 bijdragen want deze gasten hebben het land baldadig naar de afgrond gebracht!
  Bouta leeft op grote voet terwijl zijn arme volk pinaart!
  Rot toch op!!!!


  Maak melding

 3. “Geef een reactie”
  In hoeverre is dit goed bedoeld? en wordt er geen spelletje met ons gespeeld?

  De manier hoe men op dit net omgaat met je postings is zeer ondemocratisch en misleidend.

  Er wordt op een zeer geraffineerde manier een loopje met ons genomen. De ervaringen heeft mij geleerd dat als je wilt hebben dat je reactie wordt geplaats dan zou je de taal van deze mensen moeten spreken zo niet dan heb je pech gehad.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES