Nieuwe Braziliaanse Ambassadeur in Suriname

4
Nieuwe Braziliaanse Ambassadeur in Suriname

Laudemar Gonçalves de Aguiar Neto is de nieuwe Ambassadeur van de Federatieve Republiek Brazilië in Suriname. Hij heeft op het ministerie van Buitenlandse Zaken de kopieën van zijn geloofsbrieven aangeboden aan de minister van Buitenlandse Zaken, Yldiz Pollack-Beighle. Ambassadeur Laudemar de Aguiar zal de volgende week, maandag 27 november, zijn originele geloofsbrieven aanbieden aan president Desi Bouterse.

Tijdens het bezoek van de nieuwe Braziliaanse Ambassadeur aan minister Pollack- Beighle is er vooral gesproken over de bestaande goede bilaterale banden tussen Suriname en Brazilië en is er ook gepraat over het verder uitdiepen van de technische samenwerkingsrelatie tussen beide landen.

In het verlengde hiervan vond op donderdag 23 november de ondertekening plaats van een Trilaterale Samenwerkingsovereenkomst: “Assistance to Suriname ‘s Agricultural Health and Food Safety System”. De minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij, Soersh Algoe, was bij het ministerie van Buitenlandse Zaken om het document te ondertekenen.


4 REACTIES

  1. Revo@

    Revo goed gemotiveerd, petje af, die patjakkers willen sur niet meer al krijgen ze het voor niks.
    Geld gooien in een bodemloze punt kunnen ze zelf wel, hebben sur niet voor nodig


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.