Familie Baboeram: Dew Baboeram zit op schoot hoofdverdachte

28

PARAMARIBO, 23 nov – “Op schoot van de hoofdverdachte heeft hij zijn integriteit en loyaliteit verloren.” Dit stelt de familie Baboeram naar aanleiding van de steunbetuigingen van Dew Baboeram alias Sandew Hira aan Desi Bouterse. De familie is het beu. “Na anderhalf jaar te hebben gezwegen, voelen wij ons genoodzaakt om te reageren op de meest recente uitspraken van Sandew Hira over de Decembermoorden.”

Het betreft de uitspraken dat Bouterse niet betrokken was bij de Decembermoorden. Ook zei Hira tegenover de Ware Tijd dat zijn doodgeschoten broer John Baboeram betrokken was bij coupplannen tegen Bouterse. “Na zijn compleet respectloze pogingen tot verzoening werpt Sandew Hira zich nu via de media op als advocaat van de hoofdverdachte in het Decembermoordenproces” stelt de familie.

Er wordt vastgehouden aan heel andere principes. “Wij hechten waarde aan de rechtsgang en menen dat de verdediging in de rechtszaal moet worden gevoerd en niet via de media door een politieke marionet van de hoofdverdachte”, aldus de familie Baboeram. Aangegeven wordt ook dat Hira de kritiek van de familie niet op prijs stelt. Hij heeft dan ook elk contact met de Baboerams verbroken.


28 REACTIES

 1. Gelijk hebben ze. Deze psychopaat is net zoals Adhin een schande voor familie en hindoestanen, die wel eerlijk leven.

  Jullie moeten geld in jullie mond zetten, en kijken of het uit je reet komt.


  Maak melding

 2. Hij is bezeten door ddb en is nu ook een paars verdoemde debiele idiote bezeten paarse zombie. Wie niet kunnen inzien dat ddb waarlijk een duivelse zoon is, is oerdom tot op het bot en dat zijn alle nationale duivelse partij aanhangers.


  Maak melding

 3. Dew je bente een schaamteloze paria.Jen vermoorde broer zijn ziel zal niet rusten.
  Lage hond. Dew jij gaat letterlijk over lijken met je valsheid. Hang je zelf maar in de hoogste boom.Je bent een smet voor de familie. Denk niet dat je Bouta iets bewijs dat je alles beter weet. Je wordt aan alle kanten uitgelachen. Jo koe.


  Maak melding

 4. Elk weldenkend mens ongeacht welke politieke kleur deze draagt snapt dat Hira een verknipt persoon is. Ik ben geen groot liefhebber van de huidige oppositie in Suriname maar zelfs ik snap dat Hira een kwaadaardige dwaas is die niets toevoegt aan het debat. Maar als men de moeite neemt om zijn verleden te checken dan zie je dat hij sowieso altijd actief is geweest in activistische en marxistische groepen. De man is gewoon een naar en verknipt persoon. Des te meer reden om hem samen met Pieter van Maele uit Suriname te donderen. Het zijn allemaal ruziezoekers die niks willen bijdragen aan het land. Want ik kan geen van ze betrappen op acties waar het hele volk wat aan heeft. Hira zit lekker in NL en van Maele zit met z’n euro salaris hier de boel af te kammen.


  Maak melding

 5. dew baboeram komt onder de naam sandew hira voor op de betalingsrol vd sur ambassade in nederland
  hij is aangetrokken om de functie v judas te vervullen


  Maak melding

 6. We zouden een psychiater op deze persoon Dew Baboeram (Sandew Hira ) moeten loslaten. Hij handelt uit rancune jegens zijn familie. Hij zou door zijn familie (ouders) zijn achtergesteld en niet even goed zou zijn behandeld. Zie daar de verklaring van zijn verkniptheid en zijn ontaarding. Het is de beest Dew Baboeran die de moordenaars met alle macht probeert te beschermen. Maar de feiten zijn allemaal in beton gegoten. Deze man is een psychopaat en een groot gevaar van de waarheid.


  Maak melding

 7. Zoals ieder ander mens dat recht heeft om te zeggen wat hij of zij wilt, is het deze man ook gegund. Persoonlijk respecteert ik die man zijn mening maar ik hoeft niet eens te zijn met hem. Zo moet/wordt democratie beleeft en niet anders.

  Ik heb ook mijn persoonlijke mening over de betrokkenheid van Bouterse bij de decembermoorden. Dit komt door de vele krantenberichten over de decembermoorden en dan ga je als mens jou eigen beeld vormen en dit is eigenlijk wat de media van ons verwachten.

  De media`s bestaat uit mensen zoals jij en ik alleen hebben zij de bevoegdheid om zich journalist te noemen. Deze heb je in soorten want het geweten spreekt. Anderen zijn afhankelijk van hune werkgevers en gaat dingen neerpennen om de aandacht van de lezers aan te trekken.

  Vanaf het begin van de rechtszitting heeft de hoofdverdachte Bouterse verklaart dat hij geen mensen heeft vermoord/gedood maar wel de verantwoordelijkheid draagt als van ex-legerleider/bevelhebber van het leger. Dan is dit voor mij meer dan voldoende. Dan is het des rechter om dit verder uit te zoeken en niet ik.

  Weet je hoe makkelijk het is om te zeggen dat Bouterse wel betrokken is geweest bij het moorden van de mensen. en de militaire rechtszitting in fort zeelandia bestond uit Paul Bhagwandas. Roy Horp en Desi Bouterse. Maar ja je hoort van alles en nog wat.

  Om een lang verhaal kort te houden Bouterse heeft de mensen vermoord en klaar is kees. De rechters mogen naar huis en Bouterse in de gevangenis. Zo werkt dat ding niet. Personen beoordelen en veroordelen is geen zondags markt. .


  Maak melding

 8. Het is bijna onvoorstelbaar, dat dit met iemand kan gebeuren, om op de schoot van de moordenaar van je eigen broer te zitten,hem onschuldig acht, terwijl de bewijzen geleverd zijn, zijn eigen famille en nabestaanden van de 8 dec moorden voor leugenaars uit maakt, en zijn broer beticht, dat hij een coup wilde plegen, deze man is sen groot gevaar voor de maatschappij, doordat er iets goed fout zit in zijn bovenkamer, en om de maatschappij te beschermen tegen dit soort psychopaten,zou hij heel snel opgenomen moeten worden in een psychiatrische inrichting.


  Maak melding

 9. henkmolenaar2016
  Wat een misbaksel is deze verrader Hira toch. Sommige mensen vinden het leuk om in de geschiedenisboekjes als verrrader te worden vermeld.

  ========

  Iemand is weer bezig mijn naam te misbruiken.
  MIsselijkemakend


  Maak melding

 10. Overlopers dat zijn cultuur in suriname!!also je genoeg geld hebt kan je iedereen kopen.hindoestaanse overlopers,javaanse die kunnen voor geld zijn eigen moeder op markplaats zetten.creoolse overlopers doen voor veel minder kijk brunswijk.abop,pl grote veroorzaken van Al die toestanden.


  Maak melding

 11. Ik en met mij Suriname, heeft jullie soort reeds lang uitgekotst. Hangen jullie nu maar lekker de bakra uit; Jullie weten nu alles en zijn met alles van Holland één! Geen Surinamer is meer met Europa en Holland vertrouwd, dan jullie. En ik heb het over doodgewone koelies, die om een aalmoes bedelde in Paramaribo. Wie is er nou minderwaardig? Met jullie achterlijke uithuwelijk praktijken! Deze koeli dew heeft jullie mooi beet. is jullie ‘aura’, ‘karma’.
  Deal with things. Assholes


  Maak melding

 12. Konden nauwelijks nederlands lezen en schrijven, laatstaan praten. Wasten hun achterste met een fles water, en vraten de godganze dag dal. Tot overmaat van ramp drenkte ze hun baiwa haar vol met kocos olie en delaila was hun uitgangs trots. portemenee hadden ze niet, was een doekje, hetzelfde waar ze mee hun gat veegde; Bek houwe man. Wie is er nou minderwaardig? In de huid kruipen hier van de geslaagde Surinamers. De pest voor jullie; Bsten.
  De pot op met jullie Stront dew.


  Maak melding

 13. 8 december 1982, al je niet aanwezig was tijdens de moorden. De mensen die op betreffende dag in Suriname waren of hebben gewoond. Hebben de kanonnen schoten gehoord.
  De mensen die daarbij betrokken waren kunnen niet vertellen dat men niet wist wat er gaande was.


  Maak melding

 14. Sandew Hira alias Dew Baboeram is het ultieme voorbeeld van vergevingsgezindheid. Heel veel respect voor deze meneer hoor, echt superveel respect voor Sandew Hira.


  Maak melding

 15. PARAMARIBO – Bij een steekpartij in supermarkt Zhang Store aan de Dr. Sophie Redmondstraat is donderdagmiddag een man om het leven gekomen. De dader is voortvluchtig en het motief is vooralsnog onbekend.
  De supermarkt bevindt zich tussen de Fred Derbystraat en de Hofstraat. Volgens ooggetuigen liep de dader al in morgen verhit rond en verkondigde hij iemand te zullen neersteken. Het slachtoffer zou ook in de directe omgeving van de supermarkt wonen.
  Ook nadat de hulpdiensten arriveerden bij de plaats delict konden omstanders, onder wie jongeren, de macabere situatie van zeer dichtbij beschouwen. Het slachtloffer lag op zijn rug, badend in het bloed pal bij de uitgang van de supermartk. Naar het zich liet aanzien, is hij van achteren aangevallen. Inmiddels is lichaam afgevoerd en is de politie nog bezig met het onderzoek.

  Neks no fout de dader en rende weg. Hij had een onzichtbare paarse logo over zich heen……..de ddbmisdaadvloek.


  Maak melding

 16. De broer is een verrader en is omkocht door Bouterse om zijn doodgeschoten broer te beschuldigen van dingen die niet waar zijn.Wie geloofd deze verrader nog in Suriname.Laat de rechter zelf zijn conclusie trekken en zijn vonnis uitspreken dat is de beste voor de samenleving.Een moordenaar blijft een moordenaar punt uit.Al die indianen verhalen ten spijten van Bouterse die Suriname leeg heeft geroofd van zijn reserves van 1.3 miljard USD.


  Maak melding

 17. De familie Baboeram verdient alle respect dat zij zich tot nu afzijdig heeft gehouden. Maar nu is een grens bereikt. Dew baboeram gaat op de stoel van rechter en de OvJ zitten en oordeelt dat de hoofdverdachte vrij uit gaat. Welke kennis heeft Dew Baboeram om zo een oordeel te vellen? En ook al zou het zo zijn dat John baboeram betrokken was bij een couppoging, wat niet waar is en waar geen enkel bewijs voor is, wie is Desi Bouterse dan ook John Baboeram te veroordelen, met executie nota bene? In een rechtsstaat vraag je het OM dan om vervolging. Maar Bouterse heeft gemeend heerser te zijn over het leven van onschuldige burgers. Dew Baboeram, jouw tijd komt nog. Geen paniek. Jouw hoeder Desi Bouterse heeft niet het eeuwige leven. Als hij wegvalt, waar kan je dan terecht? Jouw pad om te leven als paria heb je zelf gecreëerd.


  Maak melding

 18. Mensen toch waar hebben jullie het in Godsnaam over? Hij gaat toch niet voor zijn bloedeigen broer liegen?het recht zal zegevieren, de waarheid is hard aan te horen maar moet toch uitgesproken worden. Pijnlijk he?


  Maak melding

 19. Ik waag weer een poging.

  Er zijn creolen die hindustanen voor alles en nog uitmaken, daarbij wordt vaak het woord kuli of dalit gebruikt.
  Laat nou juist deze creolen Dew Baboeram alias Sandew Hira (en niet andersom) respecteren omdat hij voor Bouterse in de bres springt en heel hard zijn best doet om tot verzoening te komen.
  Nu is deze hindustaan geen kuli of dalit!


  Maak melding

 20. Dew Baboeram had eerst met zijn familie en de nabestaanden in gesprek moeten gaan alvorens stappen te ondernemen tot verzoening.

  De moorden liggen na zoveel jaren nog steeds heel erg gevoelig bij de nabestaanden. Dat Dew als nabestaande zich daar over heen heeft kunnen zetten, wil niet zeggen dat de andere nabestaanden dat ook kunnen.
  Dew heeft duidelijk geen rekening gehouden met de gevoelens van deze mensen.
  Dat zijn familie zich tegen hem heeft gekeerd, heeft hij over zichzelf geroepen.

  Ik keur het niet af dat Dew Baboeram tot verzoening wil komen, (al dan niet onder valse voorwendsels), want jaren met haat leven lijkt me niet prettig.
  Hoewel het soms heel erg moeilijk is om te vergeven, lijkt me dat toch voor jezelf het beste.

  Eerst hoort er recht gesproken te worden, daarna kan het Surinaamse volk (misschien via een referendum) bepalen of er wel of niet tot verzoening wordt overgegaan.

  Zo is dat ook in Zuid-Afrika gegaan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.