vrijdag, april 19, 2024
HomeFotoLintjesregen i.v.m. viering onafhankelijkheid Suriname

Lintjesregen i.v.m. viering onafhankelijkheid Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Vice-president van Suriname Ashwin Adhin heeft dinsdag namens president Desire Bouterse leden van de politie, brandweer en het leger gedecoreerd. In totaal hebben 94 personen een onderscheiding gekregen. De personen die werden geëerd hebben allen een bijdrage geleverd aan de orde handhandhaving zowel nationaal als internationaal.

Onder de gedecoreerden bevinden zich ook militairen en agenten die in 1995 deel hebben uitgemaakt van een gezamenlijke eenheid die vanuit Suriname heeft geparticipeerd in een vredesmissie van de Verenigde Naties op Haiti.

De lintjesregen staat in het teken van de viering van 42 jaar staatkundige onafhankelijkheid van de Republiek Suriname op zaterdag 25 november aanstaande.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
 1. 25 November is een dag van bezinning,een dag om na te denken waar het fout met ons is gegaan en waarom de mistake gemaakt werd om onafhankelijk te worden !
  Geen feest ,geen vreugde ,waarom moeten we feestvieren,niks gaat goed in het land en met een crimineel als lijder ga je geen onafhankelijkheid feest vieren ,want de dictator heeft de bevolking in zijn greep.
  Maar ja surinamers,geen enkel feest laten ze voorbij gaan zonder het te vieren,…..


  Maak melding
 2. De e onafhankelijkheid van het land heeft het volk helemaal geen zegen en voorspoed gebracht, integendeel de revo-paarse misdaadvloek en de revo-paarse verarming. Het volk is nog meer verdeeld. Overal is er sprake van leugen en bedrog, geestelijk en moreel verval, steeds groter wordende criminaliteit en baldadigheden vnl door de paarse jeugd. Oma taki, de onafhankelijkheid is door onze kelen gedrukt, net zoals de paarse verdoemde amnestiewet. Geen enkele politus is nog te vertrouwen, van de rechters zijn dat slechts weinigen en de vele zgn apostelen en zgn profeten die sinds 2010 op de tv komen vertellen hoe gezegend het land zal worden onder de regering didibri blijven toenemen. Voor elke Surinamer die de waarheid en gerechtigheid voor ogen blijven houden is het gruwel om net als in de jaren tachtig mee te maken hoe verdorven het volk is dat een onberechte moordenaar met hand en tand vereren en verdedigen. Hopelijk wordt het oerdom paars volk ooit nuchter als de Zimbabwanen.


  Maak melding
 3. Allemaal n.d.pers die een lintje krijgen, loekoe ding beest,
  vergeet RoB.Gay. niet hoor!

  Hij hoort de hoogste onderscheiding te krijgen n.l de droge palm van suriname.


  Maak melding
 4. viering onafhankelijkheid Suriname !!!

  Beter is om te rouwen dan te vieren !!!
  42 jaar onafhankelijk een soevereine staat maar straatarm a la Zimbabwe. Beste oplossing was om het land te verdelen onder alle bevolkingsgroepen.
  Wil je Dubai dan kies je voor West-Suriname.
  Wil je Haïti dan kies je voor Oost-Suriname.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES