50 jarige Bijlmermeer trapt jubileumjaar groots af

4
50 jarige Bijlmermeer trapt jubileumjaar groots af

Op zaterdag 25 november viert Stadsdeel Amsterdam Zuidoost in Cultureel Centrum NoLIMIT haar 50 jarig bestaan met een giga soulfeest, waaraan o.a. Oscar Harris met zijn band Versatile en verschillende artiesten zoals Louis Windzak meewerken. In 50 jaar is de Bijlmermeer uitgegroeid tot een gemeenschap waar mensen uit diverse culturen elkaar ontmoeten en versterken.

Het avondprogramma ‘Celebrating 50 jaar Bijlmermeer’ begint om 22.00. The Versatile Band opgericht door Oscar Harris en Benny Alwart brengt Versatile een Jazzy performance in 2 sets waar funk, soul en r&b invloeden de roots van de band blootleggen. De Band bestaat uit Oscar Harris, Benny Alwart, Edgar Darnaut, Renate Koningsbloem, Lucille Young-A-Fat, Louis Windzak, Franklin Caesar en Glenn Gaddum.

Deze avond zal ook worden opgeluisterd door muziek van DJ Flash. Hij zal ons met saxofoniste Sanne Landvreugd en percussionist Eddie Conard meenemen op een ‘trip down memory lane’ met swingende hits van sixties tot nu. Host van de avond is Jeritza Toney.

Datum: 25 november 2017
Tijd: 22.00 tot 03.00 uur
Locatie: NoLIMIT
Adres: Geldershoofd 80, 1103 BG Amsterdam
Tickets: Presale € 2,50 (eventbrite.nl) en in de buurthuizen van ZO. Deurprijs € 5,-. Inclusief 1 consumptie. Meer info: www.50jaarbijlmermeer.nl.


4 REACTIES

  1. Volgens mij kunnen ze beter rouwen om wat Suris met de Bijlmer hebben gedaan!! De Suris hebben de Bijlmer in de jaren 70/80/90 volledig geruïneerd en laten verpauperen……de Bijlmer was een Junkie dorp geworden destijds met honderden Surinaamse junks bij ganzehoef/gliphoeve enz. Ze hebben alle hoge flats van nog geen 50 jaar moeten slopen….omdat Suris niet gewent waren in de beschaafde wereld te wonen. En nu willen de suris feesten omdat de bijlmer 50 jaar bestaat???


    Maak melding

  2. Ik sta hier helemaal versteld van d a t surinamers dit nog groots aankondigen. Bijlmer is een nest van criminelen en respectloze jeugd geworden. Afrikanen en antilianen maken er een potje van. Iedereen weet dat. Genieten jullie ervan nu het nog kan want de bijlmer wordt langzaam opgeruimd om er een handelstad van te maken. Turken en marrokanen nemen toe in de bijlmer , veel xpads nemen de plaats in van de surinaamse jeugd die eigenlijk een plek zouden moeten krijgen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.