Geen vergunning voor ‘Pijpe Beest Party’ in Suriname

27
Geen vergunning voor 'Pijpe Beest Party' in Suriname

De Surinaamse overheid zal geen vergunning verlenen voor een feest onder de naam ‘Pijpe Beest Party’ dat op 9 december in Suriname is gepland. Dit zegt districtscommissaris Remy Pollack van Paramaribo Zuid-West aan de lokale pers. Hij typeert het feest als ‘Onmaatschappelijk’.

“Vooralsnog ligt er nog geen vergunningaanvraag op het commissariaat voor dit feest”, zegt de burgervader, maar hij wijst de aanvraag op voorhand af. De promotor MC Starboy Chileman ontkent dat het gaat om een ‘sexfeest’.

“Het is net als elk ander normaal feest, één waar je gewoon gezellig kan dansen en vrij bent te doen wat jij als bezoeker wil”, benadrukt hij. De door hem gebruikte flyer spreekt echter voor zich en in de promo video wordt gezegd dat de beste pijper een prijs krijgt.


27 REACTIES

 1. Er heerst wetteloosheid in het land, moreel verval viert hoogtij. Wild west taferelen munderbuiten, de staat is failliet en ga zo maar door !!! Zimbabwaanse taferelen !!!!


  Maak melding

 2. HET MOET NIET GEKKER WORDEN IN ONS LAND, MET VELE GELOVIGEN !!
  OOK DE IRIS MOET ZICH LATEN HOREN EN VOORAL CARL BREEVELD !!!
  A-No-Mie tak-so, maar a volk tak-so;Opa en Oma willen respect in het land !!


  Maak melding

 3. Nu reeds vragen kleine kinderen aan hun ouders,tot ontsteltenis, wat pijpen is !! Ook de josie-josie’s op de kleuterschool vragen de juf wat dat is !!!


  Maak melding

 4. Wie bedenkt ook zo’n titel of denkt men dat ze in Suriname achterlijk zijn. Probeer het eens met Naaikransje (dat is tenminste een onschuldige bezigheid).


  Maak melding

 5. Wanneer die moordenaar regelmatig gepijpt word door verschillende paarse ratten uit zijn partij, om in de gunst te vallen, word daar geen probleem van gemaakt, maar voor die overloper Pollack, gaat dit allemaal te ver, pijp jij schijndood nou maar, dan stel je tenminste je positie zeker.


  Maak melding

 6. Ik begrijp helemaal niet meer met de suries. Ze klagen steen en been over de gruweldaden en de cultuur van de blanken maar ze nemen nog steeds de zeden en gewoonten van de blanken, vooral de kaboelas suries . De kaboelas suries hebben na 1975 altijd grote mond tegen de blanken maar nog steeds nemen deze mensen alles klakeloos de vooral de slechte gewoonten van de blanken over.. Pijpen, beffen , 69 en kontneuken horen toch bij de blanken en niet bij de kaboelas. Ik vind het vreemd allemaal.


  Maak melding

 7. Laat deze gast het feestje thuis bij hem laten bouwen met zijn vrouw,mammie,pappie en zijn vrienden daar blijkt dat het voor hem een normale zaak is.


  Maak melding

 8. @ Moengo tappu
  Reageer zoveel als je wil,maar blijf a u b af van de groene toets linksonder “reactie plaatsen”! daar mogen alleen de echte Suris aan komen,jij niet !


  Maak melding

 9. Baba Revo. Je hebt het gelijk De groene toets links onder is alleen tegestaan voor echte suries, meer bekend als de kaboelas. Die groene toets is voor hen voor het online betsellen van voedsel en schoolpakketten en kinderbijslag en andere uitkeringen, En ik heb die toets nooit in gebruik genoemen en ik zal het ook nooit gebruikenm in mijn leven, wat ik ben autonoom en ik ben rijk aan eigen waardenDus baba Revo . Ik wens je met je kaboelasfamilie veel succes met die groene toets.


  Maak melding

 10. Ik hoop dat dit soort party’s in Suriname algeheel bij wet verboden worden.waar is het beleid.go tik sieki,a dot viestie t sa no was omin day
  Aan de organisator een tip, neem je vrouw, moeder dochter,nodig een paar matties uit.a kampioen kande na joe ma ie no sabi


  Maak melding

 11. Het land verkeer in een chaos, maar om dergelijke feesten in Su te organiseren, is voor mij ook taboe anno 2017.
  Wij Surie´s lopen niet met onze geslacht delen niet te koop op straat, wat dat betreft hebben nog velen onder de Su nog
  normen en waarden, en daar val ik persoonlijk ook onder.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 12. Dat doen “kinderrechten”; De autoriteit bij de ouders weghalen; Krijg je dit van excessen. Onze jeugd worden smerige verkrachters en moordenaars. Dankje ‘kinderrechten’; Een suggestie van Satan; Straight outa Hell!!
  Jouw ‘homofilie’ aansmeren en stalken, nog zoiets. Soddom en Gomarra! Varkens zelfs kijken nog ff de andere kant op!
  En de media geeft ruimschoots de ruimte! Faciliteert en accomodeert, bedenkt zelfs! De media heeft van oudsher een vormingstaak! Who rules the Media?!
  SCHANDELIJK is zo mierzoet.


  Maak melding

 13. Dit alles past in de paarse rijd waarin wij leven. Het fatsoenlijk Surinaams volk bestaat niet meet . sedert feb. 1980 velen zijn gevlucht en wonen ergens in het buitenland. hetgeen dat overgebleven is geeft blijk van hun werkelijke bedoelingen. Suriname vooruit!!!!


  Maak melding

 14. @ henkmolenaar2016

  Gebruik je Linkerhand, maar lak je nagels eerst Rood, dan is het net of iemand anders het doet. (Heb ik gehoord van iemand die het gezien heeft). (LOL).


  Maak melding

 15. @ henkmolenaar2016,
  Jammer voor de Nederlandse stagiares ! ’t Vat zou leeg zijn die avond tegenover TOR !!
  De Hollandse meiden en vrouwelijke vakantie gangers hadden zich al voorbereid op dit feest !!


  Maak melding

 16. @ Pawirodikromo

  Odjo ngono toh, niet alle Nederlandse vrouwen zijn zo.
  Mensen die in het openbaar zulke dingen doen hebben
  geen moraal noch principe.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 17. Duidelijk is te zien dat wij in de tijd van Sodom en Gomora leven. Gods woord, de bijbel gaat in vervulling. In de bijbel staat geschreven dat naarmate de wederkomst van de Here Jezus nadert zullen deze dingen plaats vinden. Eerst moet de afval komen. In het boek Openbaring staat geschreven dat wanneer Hij komt Hij met loon zal komen om een ieder te vergelden naar hun werken. Elders in de bijbel staat geschreven: vreselijk is het te vallen in handen van de levende God. Wie kan redden uit zijn hand. Mensen, jullie hebben Jezus nodig. Ik wil jullie ernstig vermanen te stoppen met dit soort praktijken. Er komt een dag dat jullie ervoor gaan boeten. De Dag Des Heren komt er aan. Het spoed zich brandend als een oven zegt Gods woord. Hij ziet al onze werken/daden. Zou Hij die het oog vormde niet zien. Hij troont in de hemel en aanschouwt al onze werken. Bekeert u zich voor dat het te laat is. Hij zegt : heden indien gij mijn stem hoort verhard uw harten niet. Hij komt eraan. U bent ernstig gewaarschuwd. Doe niet stoer maar luister naar Zijn roepstem. Bekeren jullie je.


  Maak melding

 18. Wat een (kouwe) drukte om een feest dat hoogstwaarschijnlijk niet zal worden gevierd. Zelfs de bijbel en God worden erbij gehaald.
  En dan moeten ook nog eens mensen worden gecastreerd.
  Surinamers, wonderlijk volk.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.