dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentJongste Nederlandse rapper met gouden plaat naar Suriname

Jongste Nederlandse rapper met gouden plaat naar Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Tur-G, de jongste Nederlandse rapper met een gouden plaat, komt naar Suriname voor het verzorgen van een show. Deze vind plaats op zaterdag 2 december in de Anthony Nesty Sporthal. Hij wordt door G-Block Recordz van Roberto Banel gehaald. Het concert is speciaal gericht op kinderen.

Tur-G, geboren op 30 maart 2002, ging vanaf zijn derde met zijn broer Meo-D mee naar de opnamestudio. Het vak kreeg hij hierdoor al vanaf jonge leeftijd mee. Zelf begon hij ook te rappen en hij wordt daarin begeleid door zijn broer. Kort na zijn negende verjaardag bracht hij zijn eerste videoclips uit.

Clips als Miljonair, Fissa, Dingen te doen en Black & Yellow werden op YouTube miljoenen malen bekeken. Toen hij dertien jaar oud was, maakte hij zijn debuut als solorapper bij het hiphopplatform 101Barz.

Tur-G (uitspraak ’tuur-dji’) kreeg een gouden plaat voor de track ‘Beyoncé’:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
 1. Het is alleen maar voor het geld. Opleiding is niet belangrijk. Wat voor opleiding heb je nodig als rapper? Kleine-kinderen-muziek. Nou ja, muziek?
  Ze vergeten dat succes in deze muzieksector zeer vluchtig is. Bovendien zijn er de afgelopen 15 jaar meer rappers doodgeschoten dan echte zangers. Notorious B.I.G. en Tupac Shakur zijn er twee die me op dit moment te binnen schieten. Leer goed zingen jongen, en laat deze verderfelijke rap voor wat het is! Gangsta en ophitsing.


  Maak melding
 2. Voor sommige lieden is niks goed op deze site, dit jongetje is 15 jaar oud ; en in NL is men nog steeds leerplichtig tot
  je 16 de jaar. Dus ij neem aan dat ( hij ) nog op school zit,
  en als dat niet het geval is ; is toch ook geen probleem ?
  Er lopen heleboel kinderen in NL van 18 t /m 25 jaar met goede opleiding die hele dag uit hun neus te vreten.
  Niet omdat ze lui zijn, maar de aanbod op de arbeidsmarkt is groot; en de werkgevers willen jonge mensen met werkervaring, en deze jongeren hebben dat niet !
  Wat logisch is deze boys en girls komen net van school MBO HBO/ Universieter.
  Tur -G vee lsucces in Su, laat je niet klein krijgen in Su en ze daar een poepie ruiken zoals de Hollanders het zeggen !
  En verdien je boterham zoals je het goed dunkt; succes jonge, let niet op mensen die jaloers zijn.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES