Bryan B doet succesvolle auditie bij America’s Got Talent

0
Bryan B doet succesvolle auditie bij America’s Got Talent

Topzanger Bryan B, artiestennaam van Bryan Bijlhout, heeft op zondag 19 november in de Amerikaanse stad Savannah, Georgia een succesvolle auditie gedaan bij de populaire Amerikaanse televisieshow America’s Got Talent.

“Het was een geweldige ervaring. Ik heb drie jaar op gewacht. Met alle bumps in the road, maar het was daar. Mama mi lobi yu Gado blesi. Gran tangi fu na okasi disi. De aanhouder wint”, meldt de zanger op zijn Facebookpagina.

Er is volgens Bijlhout nog een lange weg te gaan. “De auditie is heel groots en mooi opgezet en er zijn veel top zangtalenten” voegt hij eraan toe. Vijf jaar geleden won Bryan B de bekende talentenjacht ‘The Winner is…’ van de Nederlandse televisiezender SBS6. Het is nu tijd voor wat anders”, benadrukt hij.

Op zaterdag 23 december staat Bryan B op onze speciale CLASSY CHRISTMAS Party in Dekker Zoetermeer! Kijk voor alle info ook op www.carifesta.nl.