dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenEconomieMinister van Financiën: Suriname is niet failliet

Minister van Financiën: Suriname is niet failliet

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 20 nov – Suriname is niet failliet. Dit zegt minister gilmore Hoefdraad van Financiën. Dat er buiten en vooral op de sociale media, het tegendeel wordt beweerd, zegt niets van de werkelijke financiële staat. De oppositie vindt zelfs dat Suriname nog in zwaar economisch weer verkeert. Ook valt er het komend jaar nog meer ellende te verwachten.

De regering vindt van niet. De economie is verre van instorten. Daar zouden onder meer de stabiele wisselkoersen van moeten getuigen. “Een failliete overheid is niet in staat om een wisslkoers op dit niveau te blijven houden”, zegt Hoefdraad tegenover de Times of Suriname. Ook op ander gebied is er niets te merken waar instabiliteit aan af te lezen zou zijn. Bovendien laat het bedrijfsleven zich niet onberoerd.

Er wordt toch aardig wat geïnvesteerd. En dat terwijl het economisch nog niet voor de wind gaat. “Ik vind het storend als mensen zomaar paniek zaaien en het gebeurt continue. Dan wordt er geld gedrukt, dan zijn er containers met geld binnengebracht, alsof wij met geld strooien op straat. Wij worden van van alles beschuldigd. Heb geduld en blijf vertrouwen hebben. De economie is in herstelfase”, aldus Hoefdraad.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

31 REACTIES
 1. Als alles wat deze pathologische leugenaar verteld, waar zou zijn, dan ben ik nu de Paus van Rome. Surinamers….stel je centen veilig, het is 2 voor 12. Als het zelf niet weg haalt, toveren die paarse illusionisten het wel weg


  Maak melding
 2. De overheid is failliet maar Suriname is niet failliet.
  Suriname heeft bedrijven die eigendom zijn van natuurlijke personen en of rechtspersonen.

  Deze natuurlijke en rechtspersonen zijn niet allen failliet.
  De overheid is nagenoeg failliet vraag het maar aan RobG.

  Het begint met onder toezicht plaatsen (onder curatele stellen)


  Maak melding
 3. De Puinhopen Van 7 Jaar Desie Bouterse.

  Telkens Als Bouterse Aan De Macht Komt In Suriname
  Word Suriname Failliet,,

  Zelf die Koe Van Tora Bora Weet DaT.


  Maak melding
 4. Ik had altijd het idee dat limbo de minister van propaganda was maar nu blijkt Boefdraad hier ook goed in te zijn. Tijdens de golf oorlog vielen de stukken plafond op het hoofd van Mohammed Saïd Al-Sahad tijdens een toespraak dat Irak op alle fronten aan het winnen was. De analogie is wel schokkend. Terwijl het financiële stelsel instort roept de minister van Financiën dat we rustig moeten gaan slapen.en er echt niets aan de hand is.


  Maak melding
 5. Elk ziekte of syndroom heeft symptomen zowel visueel als niet visueel.
  Die teelbal kanker van bouta was niet niet visueel, maar herhaalde reizen naar Cuba hebben dat blootgelegd.
  Suriname niet failliet! !! Kijk maar naar de DSB symptomen.
  Suriname van harte gefeliciteerd en succes!!!


  Maak melding
 6. Mooie praatjes van Boefdraad, die steeds meer in zijn eigen leugens begint te geloven, een soort overlevingsstrategie om 2020 te kunnen halen, om vervolgens met de noorderzon te vetrekken richting het buitenland, en Suriname achter latend, met een enorme megaschuld.


  Maak melding
 7. Een bla bla verhaal zonder enige onderbouwing. Dat de wisselkoers stabiel is komt omdat hij die dicteert. Ver geeft hij geen enkele onderbouwing voor zijn beweringen. We willen horen hoe groot de schulden zijn. Leningen, maar ook achterstallige betalingen.
  En ook de solvabiliteits cijfers van alle banken


  Maak melding
 8. hoefdraad jij bent niets meer dan een anus

  wie denk je voor de gek te houden zie je de sur voor zooooo dom aan

  de enigste die jouw gelooft zijn de ndp ers maar ook die beginnen jouw door te hebben
  ga door met het geld v h vilk te stelen en op te vreten

  binnenkort a bere foe joe o bos jo veelvraat R.I.P.


  Maak melding
 9. ALS DE BEDRIJVEN BELASTING ZOUDEN BETALEN DAN ZOU HET LAND NOOIT FALLIET KUNNEN GAAN MAAR ALS DE BEDRIJVEN ALLEEN PERSONEEL BELASTING BETALEN DAN KAN IK MIJN VOORSTELLEN DAT HET LAND FALLLIET GAAT DAT KAN TOCH EEN KLEUTER OOK VOOR SPELLEN.


  Maak melding
 10. Wie ondanks de paars duistere tekenen blijven geloven in de paars verdoemde leugens van Boefdraad die deze paarse boboachtige kloter het volk en die oerdomme debiele idiote paarse paria’s voorhoudt, heeft hersens die paars doordrenkt zijn van ddb zijn paarse schijt. Hoe is het mogelijk dat men blijft geloven dat deze mend der misdaad ddb en zijn corrupte criminele bende land en volk tot zegen zijn. Oma nanga opa taki voor wie het niet willen weten, ddb en zijn roversbende zijn werkelijk duivels bezeten. Ze hebben de duivelse opdracht land en volk, inclusief die oerdomme ndp debielen te vernietigen. Wo ka. Tang brebi ddb en Boefdraad, Stef Meye, Misika, Limbo en al die andere leugenprofeten. Na Zimbabwe 2 ai go trong. Men is vergeten dat een brood 600 kosste in 1999. En de koers voor 1U$ 4.000 was. Wo ka bakka te wi tang soso lobi didibri ka.


  Maak melding
 11. Boefdraad en zijn schoonvader bouta zij niet faiiliet want zij kunnen, want boefdraad kan in een 4,5 miljoen dollar villa wonen. Zijn salaris in valuta ontvangen en 10% van elke lening in comissie ontvangen.


  Maak melding
 12. Het beleid van de president Bouterse is heel zwak en super democratisch. De oppositie voert een zeer agressieve en negatieve daad tegen alles dat de regering onderneemt. Democratie kent ook grenzen en is de plicht van elke regering om land en volk te beschermen tegen de kwaadwilligen.

  De regering Bouterse moet de voorlichting opvoeren zowel naar het buitenland toe. En liefst naar de Nederlandssprekende landen. De mensen in het buitenland zijn slecht geïnformeerd en komen met hun eigen verhaal wat zij in de plaatselijke dagbladen voorgeschoteld krijgen.

  Wat de minister van Financiën gedaan heeft om de leugens te weerspreken is heel goed te praten. Men mag de verraders van land en volk niet onderschatten. En er moet zo snel als mogelijk een einde komen aan de rechtspraak van decembermoorden. Dit maakt de ontwikkeling van land en volk zeer moeilijk.

  De religiën mogen zich niet bemoeien met staatszaken, er mag helemaal geen politiek bedreven worden met het leed van de gelovigen. Suriname heeft echt rust nodig om tot bezinning te komen.
  Als de president zich houdt aan een special democratie dan maar als opperbevelhebber optreden. Suriname vraagt om rust en geen onrust.

  De bandloosheid waar een ieder zich geroepen voelt om namens de bevolking op te treden moet er een einde komen. Commentaar en Protesten zijn van harte welkom maar mag nooit en te nimmer ten koste van de arme bevolking.


  Maak melding
 13. Als Suriname niet failliet s waarom kan de koers van de SRD niet naar de normaal 2.80 voor n USD? Waaom heeft de Surinaamse Bank problemen? Hahahahaha Hahahahaha!


  Maak melding
 14. Beste Minister,

  Kunt u inzage geven wat de lasten voor de bevolking / Staat zullen zijn om de leningen die de afgelopen regeer periode zijn afgesloten terug te betalen.
  Dan weet de bevolking hoe het ervoor staat.
  Graag een overzicht van alle leningen van de staat.
  En wanneer die afgelost moeten worden en wat het gekost heeft om het te lenen.
  En als je toch mee bezig bent waar het aan is uitgegeven en wat het heeft opgeleverd.


  Maak melding
 15. @Paarse Stenley, geef de bedrijven maar de schuld !

  Ijaaaah de bedrijven hebben al ons geld, deviezen en goud laten verdampen !

  Iajaaah de bedrijven hebben voor miljarden aan ongedekte bankbiljetten gedrukt en uitgegeven !

  Ijaaaah de bedrijven geven ELK jaar namens lanti teveel uit, staatsuitgaven rijzen de pan uit !

  Ijaaaah de bedrijven hebben gezorgd voor een Mega-staatsschuld !

  Ijaaaaah de bedrijven hebben geld geleend bij de DSB en zijn niet in staat terug te betalen, niet de paarse overheid !

  IJaaaaah de bedrijven sluiten dagelijks nieuwe leningen namens de staat bij DURE kredietverstrekkers !

  IJaaaaah de bedrijven hebben een Bakba-winkri-staatsbegroting met vele gaten en Nepdekkingen ingediend bij DNA !

  Paarse-STENLEY, BAI WAN TU LERI-BUKU !!!!!

  PS : 1 + 1 = 2 en GEEN PAARSE 3 !

  EERST GELD VERDIENEN , DAN UITGEVEN !

  PAARSE LENINGEN-ECONOMIE = FAILLISSEMENT !!!


  Maak melding
 16. -Boefdraad, moet zijn mond eens houden, omdat hij geroepen had dat er begin 2016 betere tijden zullen aanbreken.
  Niet te vergeten wat Abdoel toen zei::er komt geen devaluatie en de bank heeft genoeg geld.

  =Zie nu wat er gebeurd in Suriname. Mensen komen er niet meer uit en Boefdraad gaat meer belastingen invoeren.

  -Om de staatskas te vullen worden mensen op kosten gejaagd om een ID perceelkaart te betalen in euro’s.

  Deze paarse bende heeft echt een hopeloze beleid en kunnen niet verder denken.


  Maak melding
 17. Boefbildraad het wordt tijd dat je het zwijgen wordt opgelegd met al je leugens en zoethoudertjes. Het is een feit dat waar er rook is is er vuur. Suriname is failliet. Is het zo moeilijk om hiervoor uit te komen?Wanneer je teveel leent en overal leent en je komt je verplichtingen niet na heb je een groot probleem.
  Suriname zal in zwaar economisch weer blijven zolang deze regering en aanhang op deze stoelen blijven zitten. Alleen de gedachten om Turkije uit te buiten zal Suriname in nog meer zwaar weer komen te verkeren. Ze zullen er ook niet voor schromen hun Jihad bom poppetjes in Suriname los te laten. Deze poppetjes kunnen via elk land naar Suriname reizen.Dat Boefbildraad het storend vindt dat de sociaal media paniek zaait? Nou het is de naakte waarheid en dat moet en mag gezegd worden. Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald het wel. De ndp’ers slapen maar de rest van de wereld niet. Blijf maar je eigen verhalen geloven en de waarheid ontkennen. Over de grens lachen ze zich rot.Belastingen heffen van zij die het niet hebben en deze vervolgens weer opvreten en dure buitenlandse reizen maken in de duurste hotels. Kom nou. Het is nu echt van de zotte. Het wordt hoogtijd om op te rotten.


  Maak melding
 18. AAY MI PAPPIE…….Wie beweert nu ,dat Suri niet falliet is.
  Meneer BOEFDRAAD met zijn Witte Voetjes. Mensen u
  weet dat de DESPOOT van Zimbabwe, Mister Mugabe,s dagen geteld zijn.Wanneer volgt nu Suribabwe dan.
  De Regering is Falliet en nu wordt beweerd, dat Suri niet Falliet is. JI WAN BREAK!!!!! Che ,wat een Poppenkast.
  Wat doet de Oppositie, vooral Santokhi. Die zit in de Assemblee met z,n ballen te spelen.BAAP RE BAAP!!


  Maak melding
 19. Hoe vaak heeft Boefdraad licht in de tunnel gezien.

  Helaas waren het de lampen van een trein van de andere kant vol met nog meer slecht nieuws.

  Boefdraad is een notoire leugenaar die eindelijk niet meer om de waarheid heen kan. Nu meld hij er komt nog meer ellende. De rekening van wanbeleid.


  Maak melding
 20. Bouta heeft su falliet gemaakt ja!
  En waar deze crimineel is zal het nooit goed gaan dat moeten de surinamers voor eens en altijd weten!
  Moro stront ey doro!
  Me barrrrrrr joeee


  Maak melding
 21. Meneer Boefdraad. Wanneer betaalt u de schuld van de overheid aan de DSB terug om de wind uit de zeilen van de nepberichten te halen. Dat is de beste manier om een bank te redden.


  Maak melding
 22. Stenley.
  Eén troost. Met deze regering, die in zo’n grote financiële shit zit zal geen enkel persoon of bedrijf de kans krijgen om géén belasting te betalen. Het zijn haaibaaien. Je loopt zelfs de kans dat ze veel meer komen halen dan jij moet betalen. En de fraude van 5 Miljoen bij de belastingdienst zelf? Die is met het kleed der liefde afgedekt door DDB. Dit om slechts één voorbeeld aan te halen. Zoek en vindt dus de fout op de juiste plaats.


  Maak melding
 23. De taal van deze regering en haar volgelingen bevat meer overtreffende trappen. Men doet overdrevend stoer, macho,imponerend,geweldig,verhaal, voorkomen, onfatsoen en zielig . Maar de hele Surie bevolking neemt deze zeden en gewoonten klakeloos over. Zie maar aan de surie aziaten die hun moedertaal niet meer kunnen spreken, want ze doen ook mee aan het leigen en bedriegen en ook aan bandeloosheid. Allemaal een pot nat.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES