zondag, maart 3, 2024
HomeNieuws uit Suriname‘Speciaal vertegenwoordiger’ Surinaams staatshoofd heeft volgauto

‘Speciaal vertegenwoordiger’ Surinaams staatshoofd heeft volgauto

-

De Nationale Carrierebeurs

PARAMARIBO, 10 nov – Jennifer van Dijk-Silos is benoemd tot ‘speciaal vertegenwoordiger’ van president Bouterse. De ex-minister van Justitie & Politie bevestigt dit tegenover de Ware Tijd. Het is ook waar dat ze een volgauto met veiligheidspersoneel heeft. In dit opzicht is dus niet veel veranderd sinds zij minister was tot maart dit jaar.

Het is een nog niet eerder toegekend privilege voor een niet eerder bekende baan. Volgens Van Dijk-Silos fungeert ze als ‘legal consultant en legal adviser’ van het staatshoofd. Als zodanig krijgt de voormalige advocate ‘juridische opdrachten met een politiek tintje’ van Bouterse. Anders dus dan haar voorganger en nu parlementslid Edward Belfort (ABOP) beweert. Die zegt dat Van Dijk-Silos vijf volgauto’s heeft.

De politicus vindt het vooral kwalijk, daar de politie ernstig gebrek lijdt aan vervoer. De al veel geplaagde burger moet maar zien hoe die de politie achter geboefte aan krijgt. “Ik heb de auto die ik heb geleend van de president als minister nog steeds. Belfort zit dingen te verdraaien. Zaken zijn makkelijk te controleren”, zegt Van Dijk-Silos. Ze ging met eervol ontslag als minister na een vertrouwenscrisis met het Hof van Justitie.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

42 REACTIES
 1. Ja! Dat krijg je met een ULO debiel als plésident.
  Adviseur voor vanals en nog wat.
  Miss Piggy is vast en zeker adviseur voedingspatroon.
  En maar vreten van onze belastinggeld.
  Ja want straks in Santo Bouta is het kommer en kwel.

  Kijkt deze MOORDENAAR weleens naar Youtube?!
  Dan bedoel ik de beelden van hun machtsovername.
  De MOORDENAARS beschuldigden de gekozen regering van NOOIT bewezen corruptie. En nu zijn wij miljarden kwijt.

  Weg wezen en neem het vette varken mee.

  Dit was zeven even, tot de volgende keer.


  Maak melding
 2. Deze dora was minister van justitie. Dus dan moet je voorbeeldig zijn en integer. Dora is ook advocaat van de duivel. Dus ze kent de wetten.
  Maar deze vetklep is niet integer zoals het lijkt. Dora bukt vaker voor Desi en daarom mag ze op kosten van belastingbetaler alles gratis, vijf volg auto,s baja + gratis benzine. Vraag is: door wie wordt vetklep dora bedreigt dat ze vijf volg auto’s nodig heeft. Welke risico loopt? Zelf de Junkies aan de waterkant kijken de andere kant op als ze deze lelijke veltklep zien aankomen. Zelfs trump heeft geen 5 volgauto’s. Voelt vetklep zelf niet aan dat dit gedrag ethisch/moraal verwerpelijk is? Nee zeker niet, ze is ingeburgerd in de criminele bende van de beschimmelde Desi Bouterse. Welk belang dient ze eigenlijk?
  Krijgt ze de privileges als zwijggeld? Dora dora toch


  Maak melding
 3. Ondertussen schijt het gros der oerdomme debiele idiote paars verworden aanhangers elk uur een paars ddb buffel vol van paarse schijt. Baas tjies deng dong poti dong sma foe stem tapoe a moro lagi dagu partij, de nationale dagu partij. Ndpers zijn verantwoordelijk voor alles wat slecht gaat in ddbees misdadig land. Wo ka.


  Maak melding
 4. Dit monster, die fraudeerde met de stembiljetten in 2015, vervolgens eruit gepleurt is door Bouterse Die heeft nu een NIET BESTAANDE functie met alle faciliteiten van een volksvertegenwoordiger. Dankzij Belfort, die de deksel van de paarse beerput lichtte, komen de paarse rioolratten naar boven om het vege lijf trachten te redden met allerlei schimmige verklaringen. De deksel is er af, de ondraaglijke stank van paars wanbeleid, corruptie, nepotisme en drugscriminaliteit walmt boven het land. …Oppositie…NU DOORPAKKEN. Het paarse kaartenhuis staat op instorten.


  Maak melding
 5. Weer een adviseur van Bouterse die goed wordt betaald. Net zoals die andere 165 demente en seniele staatsadviseurs. Deze hebben er allemaal voor gezorgd dat Suriname financieel, economische en moreel aan de afgrond zit,.


  Maak melding
 6. In Suriname is het gebruikelijk dat mensen een dubbele pet op hebben. Dit lelijk vet gemest varkentje zonder hals is in haar functie advocaat. Ze vreet zich schaamteloos vet van alle walletjes. Dit moet verboden worden.Alleen in mijn Su is dit mogelijk. En deze gasten moeten ons land naar buiten toe vertegenwoordigen? Wat een afgang. Corruptie van de hoogste plank. Piggy Jenny zou beter moeten weten. Eerst krijgt zij trap onder haar koeien reet, wordt bedankt en nu likt ze weer de kaas tenen van Bouta.Kan mij niet voorstellen dat zij trots is op zichzelf en niet de eer aan zich zelf kan houden en bedanken. Straks wordt je voor de zoveelste keer als voetmat gebruikt en afgedankt. Daar ben je goed voor Jenny.


  Maak melding
 7. dora, waar ben jij zo speciaal in voor desi?
  met de enorme groe reet van je, daar zal het niet aanliggen, want in die gang past demente/killer desi er niet in.


  Maak melding
 8. De vlag die de lading moet dekken; what,s in a name over a car load of shit .

  If it looks like shit , stinks like shit , it sure is shit .


  Maak melding
 9. In één generatie is Sur. van een redelijk beschaafd land gegaan naar een bananen republiek.
  Kan zo gebeuren dat de ingi boi onze luchthaven naar zichzelf benoemd.
  In een ander straat arm land is het al gebeurd.Van Harare airport is het Robert George Mugabe international airport geworden.
  Dora en dochter is al vast bedankt voor de verkiezings fraude.En man mag in een auto van de staat rijden


  Maak melding
 10. Baas is weer gaan werken, de criminaliteit in al zijn paarse vormen zijn weer overduidelijk zichtbaar, zonder dat het gros der paars verworden debiele ndp zombies dat inzien.

  Man aangehouden voor kapverwondingen zwager
  Lijk 16-jarige aangespoeld te Albina
  Vier aangehouden voor roof ketting en inbraak
  Politie bevrijdt ontvoerde man in cocaïnezaak
  Officier van justitie R.A. ontkent dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan “een vorm van corruptie” door ingevorderde rijbewijzen tegen betaling terug te geven, maar zijn collega Cynthia Klein acht het bewijs geleverd. Allemaal paars verworden aanhangers.

  Ondertussen, worden sigaretten en alcohol schaars net als in de jaren tachtig zullen die oerdomme paars verarmde debiele ndpers in lange rijen in de hete zon en regen gaan staan voor een kg uien etc. Baas en rovende corrupte bende e go poroe moro ka gi deng dong ndp lawsma, soso lobi ddb wang. Deng ka moro allata nanga kakalakka en toch deng bari…..is onze egte lijdsman in dit paars lekkere kommer en kwel.


  Maak melding
 11. Bouterse benoemd zijn kinderen, echtgenote, militairen, predikant, vrienden en partijgenoten. De NPS (Jopie popie) regelde toen vrienden en partijgenoten als een dolle christen. Dit is niet meer weg te denken in de Surinaamse politiekvoering.

  Tot nu toe is Bouterse de topscorer. De leerling overtreft zijn meester.


  Maak melding
 12. Weet je wat mij opvalt? DDB heeft in de DNA het woord Cocaine en de daarmede gepaard gaande criminaliteit geen enkele keer in de mond genomen,
  Wat ook opvalt is dat de cocainehandel enorm toeneemt wanneer DDB het voor het zeggen heeft in Suriname.
  Ook valt het op dat de grote bazen van de cocainehandel nooit worden opgepakt. Het lijkt alsof deze mensen de nodige bescherming en hand en spandiensten krijgen. Wie wel worden opgepakt zijn de kleine jongens. In Nederland noemen we ze de “katvangers”. Dit zijn mensen die moeten boeten voor de stoute dingen van anderen.
  Ik wil niet beweren dat DDB direct iets te maken heeft met de cocainehandel. Hij is op dat gebied door schade en schande heel wijs geworden. Jammer dat dat niet voor zijn presidentschap geldt. Maar indirect zou deze man wel met die cocainehandel te maken kunnen hebben. Alle vermoedens en symptomen wijzen in die richting. En Dora? Die weet teveel. Als DDB haar aan de kant zet gaat ze zeker in het nadeel van DDB klepperen. Volgens mij weet zij dat op de een of andere manier gerotzooid is met de verkiezingen van 2015. Ik wil alleen maar wijzen op de verdwenen helicopter en de nog steeds onvindbare piloten. Ze hadden de pech om de verkeerde stembiljetten (de neen stemmen) uit Sipaliwini op te halen . Mijn vermoeden is dat om deze stembiljetten niet mee te laten tellen deze jongens uit de lucht zijn geschoten. helicopter weg, piloten weg, neen stembiljetten weg. Keurig toch.


  Maak melding
 13. De zware taak die mevrouw Silos heeft om o.a. ‘lekkages’ bij de overheid op te sporen vraagt zeker om bescherming. Door deze lekkages loopt de overheid heel veel inkomsten mis. Met name de grote jongens in de handel en een groot aantal impirteurs hebben allerlei trucjes om o.a. de belastingdienst om de tuin te leiden. Velen zullen daarom ook niet blij zijn met haar functie.De 100% controle bij de importen heeft tot doel om deze lekkage te dichten. Ook in de goudsector valt nog veel te regelen. Goud en diamanten en misschien nog meer edelstenen verlaten het land zonder dat de overheid er zicht op heeft.


  Maak melding
 14. De zware taak en mevrouw Silos. 🙂

  Dat mens weegt over de 100 kg. Dagelijks zit dat mens achter een bordje chow mein en in de avond krijgt ze vleesworst van Desi.


  Maak melding
 15. Een terechte KEUS, die de RACISTEN van de VHP – de Verschrikkelijke Hypocriete Paisa-partij van ChandriKA Santhaki?, doet SIDDEREN.

  Een STERKE en OPRECHTE Surinaamse VROUW, die haar HART op de JUISTE PLAATS heeft voor LAND & VOLK van SURINAME.

  Bouterse verdient zoals EERDER bewezen TERECHT het predicaat van VISIONAIR.

  NOOIT, maar dan OOK NOOIT RACISTEN aan het roer in ONS aller GELIEFDE SRANANG. GELUKKIG is de evenknie van de VHP – ook bekend staand als de Valse Hoop op Paé-partij de NPS reeds TEN GRAVE gedragen voor wat betreft de FUNESTE RACISTISCHE politiek. Nu NOG de PAISA DIENAARS van de VHP – de Verschrikkelijke Hypocriete Paisa-partij.

  Mevrouw Van Dijk-Silos, u geniet het VERTROUWEN van ELKE RECHTGEAARDE SURINAMER.

  How CAN you STOP, the SUN from SHINING?

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding
 16. Indien VHP zakenmensen frauderen, dan doen ze er goed aan. Zo komt er een klein beetje balans in de scheve verdeling van ’s lands gelden. Want 90 % van ’s lands gelden gaat in de handen van de zwarte NDP’ers. Helaas staat niemand daar bij stil.


  Maak melding
 17. Als Belfor geen ruchtbaarheid aan deze case had gegeven in het parlement had Dora nooit iets over gezegd.
  Dit is niet de eerste keer dat Belfor dit allemaal heeft geroepen.

  Ex NDP ministers worden adviseur van de van moordverdachte tevens veroordeelde Drugscrimineel.

  Er zal never, nooit nunca op dit Kka-binet worden bezuinigd.


  Maak melding
 18. Ongetwijfeld heeft ze zich ingedekt door belangrijke belastende files te kopiëren en goed achter slot en grendel te bewaren. Zo kan baas haar niets aandoen en kan ze hem dus chanteren. Goed gespeeld van deze dikke tante.


  Maak melding
 19. hmolenaar2016, het zit jou behoorlijk zwaar op de maag dat jouw criminele familieleden en criminele vrienden geen contrabande meer kunnen importeren uit het Caribisch gebied. Deze contrabande exporteren zij in veel gevallen met succes naar andere bestemmingen in de wereld. De 100% controle op importeren maakt een eind aan deze vuile praktijken. Jullie gaan zoals gewoonlijk de regering de schuld geven van de vuile praktijken die door jouw familie/vrienden worden uitgevoerd.


  Maak melding
 20. =Ik hoop niet dat men vergeten is hoe deze vrouw op Bouterse gereageerd heeft toen zij geen minister van Justitie meer was.

  Ze hangt nog achter deze man aan, omdat zij haast geen inkomen heeft om groot te leven.

  Silos, jij been echt een konte-likker, dit vanwege jou eigen woorden.


  Maak melding
 21. Haha, Rob. Nu werk je zelf op mijn lachspieren.

  Wat deze mevrouw betreft:
  ze snapte totaal niet waarom ze en schop onder haar hol kreeg. Ze was loyaal en zo trouw als een hond.
  En nu krijgt ze alsnog iets toegeworpen. Dank u wel bwana

  En dan lees ik op deze site wel eens de woorden:
  Surinamers hebben hun trots.
  Ik vraag me dan af ; waar heb je je trots?


  Maak melding
 22. Dora heeft haar rechten als ex minister gehouden plus een nieuwe functie plus emolumenten plus een advocaten kantoor dat voor de regering werkt. Het gaat zeker goed. Wanneer gaat Misiekaba vragen stellen in de DNA.


  Maak melding
 23. Beschimmelde Bouterse krijgt al 10 jaren zijn pik niet omhoog sinds hij nier pilletjes slikt en coke inspuit. Dus daar heeft hij dora niet voor. Dora verschoont Desi wel.
  En door de enorme grote reet van dora vetklep, daar kan Desi zowiezo niet tussen. Dora gebruikt zelf ook coke en levert hand en spandiensten


  Maak melding
 24. De lekkages van RobG(oebbels);

  – Carifeesta (USD 6 miljoen weggelekt)
  – Na schoolse beroving van de Staatskas, de gaarkeuken van Boeva (130 miljoen weggelekt)
  – De tram van vestzak naar broekzak (EURO 6 miljoen weggelekt)

  En zo kunnen wij nog 7 jaren doorgaan, om al die lekkages van RobG(oebbels) op te sporen.


  Maak melding
 25. Jojo, gij draait het hoofd weg voor het goede werk dat verricht wordt door mevrouw Silos. Gij weet dat er bij de overheid veel lekkages zijn die opgespoord en gedicht moeten worden.Deze lekkages zijn niet van de laatste 7 jaren regering Bouterse, maar ook daarvoor was er reeds sprake van. Dit soort handelingen dienen opgespoord en gestopt te worden. Maar het lijkt nu dat de aanhang van de oppositie een bloedhekel heeft aan deze nieuwe aanpak. Deze aanpak wordt ook toegepast in de hoog ontwikkelkde landen.


  Maak melding
 26. Robg@
  In hoog ontwikkelde landen is er geld, daar mankeerde het in Suriname aan.
  Bestuurlijk zijn het minder bedeelde liegen en bedriegen alles aan elkaar en vinden het vreemd dat ze niet meer serieus genomen,
  Robg je gebruikt weer het woord gij, stop met snuiven.
  En voor de rest wees trots op jou regering suriname van iets naar niets heeft gelijk, het is klasse wat er allemaal gepresteerd is, autobanden fly-overs diepzee havens trams naar onverwacht, goud en olie deals, schandalig.
  Maar blijf er in geloven Rob, je zal nog wel eens achter oren krabben.
  Groet haco


  Maak melding
 27. Robg@
  Als net als je post om 12. 40 niet weet te vertellen, zou ik er mee stoppen je belachelijk te maken met dat stomme gezwets, ga uitslapen of zoiets. En stop met snuiven, je woord beledigend.
  Een paar tik fouten maar een slimme jongen kan het lezen


  Maak melding
 28. @RobG
  “Jojo, gij draait het hoofd weg voor het goede werk dat verricht wordt door mevrouw Silos. Gij weet dat er bij de overheid veel lekkages zijn die opgespoord en gedicht moeten worden.Deze lekkages zijn niet van de laatste 7 jaren regering Bouterse, “

  Beste RobG. Tot dat Belfort een punt maakte van alle auto’s die mevrouw Silos nog bleek te gebruiken wist NIEMAND van deze speciale en vooral vage functie van mevrouw Silos. U maakt er onbevestigd een enorm verhaal van dat gewoonte getrouw eindigt met verwijten aan vooral VHP gerelateerde importeurs. Beste RobG u verzint regelmatig zaken U neemt te vaak dingen aan om geloofwaardig te zijn.


  Maak melding
 29. Pinocchio z,n neus groeide bij elke leugen wat langer.
  Bij het Gila monster bijgenaamd dora, a.k a piggy groeit er ook wat .Want bij elke leugen groeit ze in gewicht , met minimaal 1 pond Een dezer dagen zal ze niet eens meer overeind kunnen op de varkenspootjes. Geen grammetje zelfrespect, geen grammetje gevoel voor wat het volk, mede door haar toedoen , doormaakt . dora, er komt een dag dat jij verantwoording zal moeten afleggen over je wandaden jegens het Surinaamse volk.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES