dinsdag, mei 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOnderzoek in Suriname rond zaak drugscontainer Guadeloupe

Onderzoek in Suriname rond zaak drugscontainer Guadeloupe

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 10 nov – In de zaak rond de onderschepping van drugs in het Franse Guadeloupe is één persoon opgebracht voor verhoor. Dit meldt de Times of Suriname. Het verhoor houdt verband met een onderzoek dat het Korps Politie Suriname instelt. Nog onduidelijk is wat de rol van de verhoorde persoon is geweest. Wel is het adres bekend waar de vrachtcontainer was opgeslagen voor de verscheping.

Het blijkt dat de vracht in een loods stond te Beniespark, in het westen van Paramaribo. Volgens de Franse justitie is ongeveer zevenhonderd en vijftig kilogram cocaïne gevonden tussen een lading rijst. Volgens de krant is de rijst getransporteerd vanuit Nickerie. De cocaïne moet al in Nickerie zijn verstopt tussen de rijstbalen. In Paramaribo is de verpakking klaargemaakt voor verplaatsing naar de haven.

Op de Jules Sedney haven zijn klaarblijkelijk geen problemen ondervonden. Dit ondanks de honderdprocentcontrole die er geldt voor alle aangeboden vracht. De lading stond geregistreerd voor verscheping naar België. Volgens de Fransen is het schip waarmee de container werd vervoerd, grondig doorgelicht. Dit gebeurde al kort na aankomst. Op Guadeloupe zelf zijn geen aanhoudingen gepleegd.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

28 REACTIES
 1. Hoogste tijd dat een buitenlandse mogendheid gaat in grijpen in Suriname. Onder Bouterse is het land een narco staat geworden waarbij de onderwereld zich heeft geïnfiltreerd in de bovenwereld. Zelfs Melvin Linscheer heeft aangegeven dat Suriname niet bij machte is dit zelf op te lossen, simpelweg omdat de veiligheidsdiensten niet de kennis hebben om de georganiseerde misdaad aan te pakken. Laat de DEA maar schoonschip maken.


  Maak melding
 2. Hoogste tijd dat een buitenlandse mogendheid gaat in grijpen in Suriname. Onder Bouterse is het land een narco staat geworden waarbij de onderwereld zich heeft geïnfiltreerd in de bovenwereld. Zelfs Melvin Linscheer heeft aangegeven dat Suriname niet bij machte is dit zelf op te lossen, simpelweg omdat de veiligheidsdiensten niet de kennis hebben om de georganiseerde misdaad aan te pakken. Laat de DEA maar schoonschip maken.


  Maak melding
 3. Verstopt tussen de rijstsoorten DDB1 en DDB2, van Nickerie (Doekhie) naar Paramaribo (Bouterse) en de 100% controle knijpt een oogje dicht (Hoefdraad)..De cirkel is rond. Ben ik nou zo slim of is dat Surinaamse volk zo dom.


  Maak melding
 4. die drugs is van bouta en het was bedoeld om nog meer
  parlementariers om te kopen!
  Me barrrr joeeee!
  Zelf is opa desi behoorlijk ziek!
  Desi vertel no aan het volk wat voor ziekte U hebt??????


  Maak melding
 5. @koos, natuurlijk
  Als men een product of dienst verhandelt, dan beschikt men over kennis, van een productie tot gevaar en gevolgen.
  Men doet het bewust om een doel te bereiken. En wie heeft dat allemaal mede verholpen en te danken ; de paarse leeghoofdige electoraat van het replubliek suriname. N.B. d.m.v. bb&r tijdens de massa meetings van de ndp.
  Zo goedkoop zijn WE geworden dat wij onze waarden en normen niet meer kennen.
  Deze drugsvangst is een mislukte gevolg uit een bruine bonen met rijst campagne.
  Net als in Spanje een maand geleden…..


  Maak melding
 6. Dit ondanks de honderdprocentcontrole die er geldt voor alle aangeboden vracht. Logisch, men moet door de vingers kijken in opdracht van ddb en drugsmaffiabendeleden. Alles wat nu uit het land naar het buitenland gaat zal voor 100% worden onderzocht. Wat hebben al die oerdomme debiele idiote ndpers, aanhangers van de nationale drugs partij olv misleider en lijdsman, land en volk de misdaadvloek gebracht. Wo ka, met ddb en gangsters aan de macht is het land als vele arme Afrikaanse landen aan het verworden.


  Maak melding
 7. -Suriname heeft pas de samenwerking met Frankrijk ondertekent om criminelen uit te wisselen, dus hebben zij geen poot om op te staan. Ze moeten Frankrijk goed houden voor hun eigen belang richting de EU.

  In de DNA is gevraagd wat met de vele drugsonderzoeken is gebeurd en niemand heeft een antwoord klaar, dit omdat ze weten van wie het is.

  Ik hoop niet dat velen vergeten zijn dat Bouterse zijn naam ook gevallen was met die drugs die gevonden was op de Surinaamse haven. Het zit nu even in de doofpot.


  Maak melding
 8. Doe onderzoek bij Adron die doet export van de rijstsoorten ddb1 en ddb2,
  De rijstsoorten doen hun naam eer aan .Doekhie ,de plesjident van Nickerie,is heel stil nu. In andere gevallen zet hij altijd een grote bek op.Zodra het gaat om een van hem schuilt hij in een hol!


  Maak melding
 9. Ik heb al zo vaak geschreven dat de drugs dealende hindustanen uit Nickerie allemaal NDP’ers zijn.
  Ze likken allen de hielen van Bouterse. Het zijn deze drugdealers die de kas van de NDP spekken.


  Maak melding
 10. Hoe raar het ook klinkt: Er zijn maar enkele personen die liquide genoeg zijn om 750 kg coke voor te financieren en het verlies kunnen dragen
  Deze mensen zijn op 2 handen te tellen dus zo moeilijk moet het niet zijn hen op te sporen.
  De vraag is alleen:
  Willen de autoriteiten hen wel opsporen?
  Mijn antwoord is “Ik denk het niet”


  Maak melding
 11. Laten we elkaar niet voor de gek houden.
  700 kilo coke in een container krijgen en dit door de douane loodsen kan niet gedaan worden door de kleine man. Mensen met topfuncties moeten er meer van weten.


  Maak melding
 12. Ja, die zak van een Doekhi trekt helemaal die vieze bek van hem niet meer open. Ik zou beginnen om die zak op te pakken en kijk waar je in Nickerie onze cocaïne district terecht komt.
  Onze rijst district is coke district geworden.


  Maak melding
 13. In een ding is de nationale drugs partij heel goed…………vul maar zelfs aan………hihi.vele oerdomme ndpers zijn nu paars verslaafde ddb billelikkers en paarse pis drinkers.


  Maak melding
 14. Die drugs met een straat waarde van € 30 miljoen was bestemd om de ambtenaren een 100 extra te geven voor kerst!
  Vraag het maar aan crimineel opa desi bouterse!
  Het land zelf is skeer dankzij de criminele bende van de ndp
  A volk no bengel wanica arki toch?
  Dit is slechts het begin
  Opa desi zei volk van su ik wens jullie slapeloze nachten toe!
  Tofffff!


  Maak melding
 15. Ja, ik weet wie de persoon is die in deze kwestie is opgepakt.
  Zijn naam is ” katvanger”. Het is iemand , die als kleine hond, de klappen die bestemd zijn voor de grote honden moet opvangen. Deze man is n.l. financieel niet in staat om een partij Cocaine van 750 kilogram te kopen, voor verzending te zorgen en te verschepen. Dat kunnen alleen kapitaalkrachtige figuren in de Surinaamse samenleving. U moet denken aan de rijken zoals DDB c.s.


  Maak melding
 16. Steenhard de Waarheid

  voordat de europeanen van het bestaan laat staan het gebruik ervan van Coke wisten, werd het al verbouwd en gebruikt in Suriname, dus lul niet achterlijke idioot


  Maak melding
 17. Jullie mogen je mening geven maar beledig het surinaamse volk niet dat we dom zijn het zijn meestal mensen die je land niet willen helpen en waarschijnlijk hekel aan ons hebben dus hier hun gal komt spuggen ba spuug spuug


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES