Da Bounce Urban Film Festival 1 t/m 5 november

1
Da Bounce Urban Film Festival 1 t/m 5 november

Van 1 t/m 5 november vindt het ‘Da Bounce Urban Film Festival'(DBUFF) plaats in Pathé Arena & Bijlmerparktheater. Een festival waarin je wordt meegenomen in de wereld van Black Film. Met meer dan 25 black films, workshops, talks, live acts en afterParty’s Het festival opent op 1 november met de Europese première van Til Death Do Us Part, een spannende thriller waarin een vrouw probeert te ontkomen aan haar gewelddadige echtgenoot.

Het aanbod van het Da Bounce Urban Filmfestival strekt zich uit van mainstream komedie tot arthouse cinema. Het festival programmeert zowel speelfilms, documentaires, televisiedrama en korte films. Een groot aantal films werden niet eerder in de Nederlandse bioscopen vertoond.

Aanwezig op het festival zijn onder meer de makers van de populaire documentaireserie Black Love (VS, 2017) Codie & Tommy Oliver. Zij zullen na de vertoning een gesprek voeren met een aantal bekende koppels over hun relatie. Datari Turner, regisseur van de documentaireserie Growing Up Hip-Hop (VS 2016) en producer van boven genoemde film Gook zal na afloop van de screenings aanwezig zijn voor een Q&A.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.